• Lili

  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Édes Ace8998! :)
    Köszönöm a beszámolód, köszönöm, hogy jöttél és feldobtad a napom. Az ilyen férfi mellett érzem magam igazán nőnek. Köszönöm, hogy kihoztad belőlem, és remélem, hogy nemsokára újra találkozunk..
    CSók,
    Lili

  • Egyeztetés:

    Nemrég találtam rá Lilire és rögtön tudtam, hogy Őt meg kell látogatnom. Telefonon kerestem meg, pár nappal későbbre egyeztettünk egy délelőtti időpontot. Másfél órára mentem hozzá.
  • Megközelítés:

    Buda egyik legforgalmasabb villamosvonalán fekszik a helyszín, bkv-val könnyen megközelíthető. Autóval érkezve - ahogy én tettem - kis időt kell szánni a parkolóhely keresésre, de ez alkalommal könnyen ment. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Többemeletes bérházban található a lakás, lift segít feljutni az adott emeletre. A lakás szépen felújított, többszobás, igényesen berendezett búvóhely, kifejezetten erre a célra kialakítva. Lili egy tágas szobába vezetett be, közepén masszázságy, előtte álló tükör segíti a szemkontaktus felvételét. Egyik sarokban tatami, a másikban kanapé található. A fürdő is modern, tiszta, zuhanyzóval rendelkezik, mosdónál sorakoznak a tusfürdők és szájvíz.
  • Lány külseje:

    Lili világos fehérneműben fogadott, a látvány lélegzetelállító. Gyönyörű, fiatalos test, feszes bőr, hosszú haj, mosolygós, szép arc, kívánatos keblek. A képei abszolút megfelelnek a valóságnak, nem érheti meglepetés azt, aki felkeresi. De élőben még kívánatosabb ez a fiatal, kedves lány, a huncut mosolyával. Tényleg egy angyal! :)
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon kedvesen rögtön szörppel/vízzel kínált, egy pohár vizet kértem Tőle. Egy gyors zuhany után, megszabadulva a ruháktól, a masszázságyra invitált. Krémet és olajat ajánlott fel a masszázshoz , utóbbit választottam. Alaposan átgyúrta a vádlim, combom, fenekem, közben kellemesen elcsevegtünk, igazán pozitív, közvetlen lány. Az első perctől kezdve fesztelenül lehet beszélgetni Vele szinte akármiről, meglepően őszintén beszélt magáról is, végig mosolyogva, nagyon jó hangulatba hozza az embert.
    Az alsó testrészek után hátmasszázzsal folytatta, törékeny alkatához képest megfelelő intenzitással. Az én hátammal nem volt egyszerű dolga, kedvesen meg is jegyezte, hogy nem könnyű masszíroznia a kötött izmaimat, ebből is látszik hogy profi tudással rendelkezik.
  • Levezetés:

    Amikor egy idő után már csak az járt a fejemben, mit rejthet az a szép fehérnemű és mit tudhat még a masszázson kívül ez a lány, kért hogy forduljak meg. Alig vártam a pillanatot.. Lili megszabadult a ruháitól, a látvány leírhatatlan volt, gyönyörű, feszes melleiről képtelenség levenni a tekintetet. Olajat folyatott rám és lingam masszázzsal kezdett kényeztetésembe. Kérdésére, hogy gyengébben vagy erősebben szeretem, válaszoltam, hogy nyugodtan csinálhatja erősebben. Felvettetem, hogy én is kényeztetném Őt eközben, nem visszakozott az ötlettől. Meg akartam ízlelni, én is adni neki egy kis kényeztetést. Innentől repültek a percek, csodás látvánnyal az arcomban, és a csodás franciával amit Ő produkált. Iszonyatosan jó, amit a szájával, az ajkaival művel igazi barátnős feeling, egy kérése volt csak, szóljak ha már nem bírom tovább. Nemsokára el is jött a pillanat és kivégzett. Sajnos őt nem sikerült a csúcsra repítenem, de mondta is, hogy neki kicsit több idő kell az ellazuláshoz és talán majd egy következő alkalommal. Utána gyengéden letörölgettet, még dumáltunk kicsit a tetoválásairól, majd lezuhanyoztunk mind a ketten.
  • Elszámolás:

    Előre nem tisztáztuk (ahogy az illet volna részemről), utólag rendeztük. A kis édességgel is a végén leptem meg, amit neki hoztam. Átlag csokor, egy átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Lili tipikusan az a lány aki akár a barátnőd is lehetne. Nincs elszállva magától, szépségéhez képest már-már túl szerény, végtelenül kedves lány. Nagyon jól látja a világot, intelligens, minden perc, amit vele töltesz, megéri. Igazi kincs, akire érdemes vigyázni.
    Először találkoztam Vele, de valószínűleg nem utoljára ;)
Happy Massage