• Brigi MILF

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy szombat délelőtt hívtam, könnyen elértem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Még aznap kora délutánra egyeztettünk is egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Én még a II. kerületben, a Bem tér mögött látogattam meg, egy forgalmas mellékutcában rendelt. BKV-val és autóval is könnyedén megközelíthető, parkolóhelyet azonban keresgélni kell a környéken. Úgy látom azóta a XIII-ba költözött át.
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű társasház, csendes, hangulatos pici lakása, teljesen rendben van a találkához, diszkrét a bejutás, a kapucsengőt a helyszínen kaptam meg. Tiszta, rendes kis kuckó, fürdőszoba is pedáns.
  • Lány külseje:

    Nehézbombázó MILF fantasztikus szilikoncicikkel és szájjal. Szubjektív, hogy kinek milyen a zsánere, én oda vagyok az ilyen típusú hölgyekért. Bár 40+-nak hirdeti magát, szerintem, ha néhány évvel kevesebbet írna, azt is bárki elhinné. Fotók alapján egy picit vékonyabb testalkatra számítottam, de ez nem számít, mert baromi vonzó így is. :)
  • Action:

    Egy sexy fehérneműben és derékláncban fogadott, miután beljebb kerültem gyorsan megbeszéltük, hogy mit szeretnék és mennyit maradok. Én csak nfvsz-t kértem extraként, bár a csókot is kipróbáltam volna, végül nem bánom, hogy kimaradt. Kicsit tisztálkodtam a fürdőszobában, bár a randi előtt ezt alaposabban is megtettem, Brigi pedig szintén készült előre. :) A szobában halk kellemes zene szólt vmilyen netes rádióból és a tv lenémítva ment. Örültem, hogy egy ilyen hihetetlen dögös nővel lehetek, így először én kezdtem simizni, puszilgatni őt, a fantasztikus szilikonciciket csókolgattam, majd haladtam egyre lejjebb, reakciót nem nagyon váltottam ki belőle. Nagyon formás, nőies popsival rendelkezik, ott is elidőztem, majd a punciját szerettem volna kényeztetni. Ehhez már leültettem az ágyra és ő kényelembe is helyezte magát, azonban úgy vettem észre a tv műsor jobban érdekelte... Jó, akkor fordítsunk a dolgon, kértem, hogy kényeztessen most ő. Fenomenális szilikonszájával kezdett franciázni. Bár nem volt abban semmi különös, ahogyan csinálta, ha a férfiember már ki van éhezve és egy ilyen gyönyörűség kezd rajta fuvolázni, néhány percnél nem bírja tovább, így nekem is végem lett. Picit pihegtem, amíg Brigi kiment a fürdőszobába. Pihenésképpen kicsit beszélgettünk külföldi utazásokról, tapasztalatokról, munkáról, semmi különös. A hátamat is masszírozta kicsit, mondta, hogy ő nem profi ebben, de ezt nem is vártam el. Megpróbálkoztunk egy második menettel, de ezúttal a franciázás nem hozta meg a kívánt hatást, Brigi ugyan próbálkozott, de mondtam neki, hogy érzem már nem fog menni a dolog. Levezetésképpen váltottunk még pár szót, majd az óra letelte előtt távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre történt, telefonban megbeszéltekhez képest nem volt változás. Szerintem bp-i átlag, alap + extrák.
  • Összkép:

    Nem éreztem azt, hogy ő most igyekezne a kedvemben járni, inkább csak egy újabb vendég voltam a sorban, lesz még sok másik. Kissé kedvetlen és hideg volt a hölgy, én ennél többet vártam volna el, minthogy csak a minimumra törekedjen.
Happy Massage