• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Doom1111
    Köszönöm az újabb csodás beszámolót , én is remélem h hasonló élményekkel leszünk gazdagabbak , várlak továbbra is sok szeretettel új meglepikkel :))
    Puszillak Zaya :)

  • Egyeztetés:

    Sms-ben is kommunikáltunk és fel is hívtam, hogy egyeztessünk. Először korábbi időpontról volt szó, azután láttam, hogy nem fogok tudni odaérni ezért átraktuk kora délutánra. Minden zökkenőmentesen ment megint, nagyon rugalmasan kezeli a dolgokat. Hála Istennek. :)
  • Megközelítés:

    Már másodjára mentem, ezért azonnal könnyen odataláltam. Az utca még mindig fizetős, a mellékutcában parkoltam kb. 30 másodpercnyi sétára a bejárattól. Megint volt szabad parkolóhely, így ezzel sem kellett bajlódnom.
  • Helyszín:

    Még mindig csodálatos a lakás, gyönyörűen felújított, nem tipikus "randi" lakás, inkább otthonosnak mondanám. Higiénia, tisztaság maximális. Nem is tudnék mást kinézni Zayá-ból. :)
    Hálóból nyílik a fürdő, de még egy van belőle a bejárat mellett is. Modern konyha és nappali, bár itt csak átlibbentünk a hálóba.
  • Lány külseje:

    Nekem még mindig gyönyörű ez a hölgy. Mint utólag kiderült, a kedvemért egy egész testes, fehér színű, hálós cicaruhában fogadott, ami természetesen azonnal lenyűgözött. Lábak között kivágva, ahogy kell, hogy már az ajtóban megőrüljön a férfi. Csókkal fogadott, hogy még fokozza az élményt és még jobban elgyengítsen már az elején. :)
    Ciciket még mindig imádom, gyönyörűre sikerültek. A vékony sportos alakja is magával ragadott most is. Úgy tűnik, még mindig szeretem az ilyen alakú lányokat. :)
    A puncija és a popsija maga a tökély számomra, ezért is lettem rabja Zayá-nak. Nekem arcra is bejön, a hangjától meg elolvadok. Ennyi, úgy látom megmérgezett. :)
  • Action:

    Az ajtóban már csókkal fogadott, ahol megint átadtam egy kis édességet neki. Mint utólag kiderült, ez is finom volt, de a múltkori ajándékom viszi még mindig a prímet. Ígértem még neki belőle. :)
    Szokásos kedvességgel fogadott vízzel és üdítővel is kínált, elmondása szerint direkt hagyott még nekem a narancsléből is. Egy kis marcipán csokival is kedveskedett nekem. Tündér! Mondtam is neki.

    Ezután a hálóba mentünk, ruha a szobainasra, majd irány a tusi. Most nem kértem közös fürdést, gyorsan túl akartam lenni a fürdésen, hogy minél hamarabb vele lehessek. Így is történt, már várt az ágyon rám meztelenül, majd csókolózás is érzéki simogatás vette kezdetét. Hamar rátért a franciára, amit most is tökéletesen hajtott végre, most sem pornós volt, hanem érzéki, többször mélytorkos és nagyon finom, imádtam. Hagytam egy ideig, de ahogy éreztem, hogy egyre jobban felhúz, lassíttattam, hogy bírjam még.

    Mivel a múltkor kifejezte tetszését az én kényeztetésem után, már akkor megígértem neki, hogy most is alapos leszek. :) Hosszasan kényeztettem a nyelvemmel, amit látszólag nagyon élvezett. Nem vagyok biztos benne, hogy elment, de egyszer eléggé megszorított a lábával, még kérdezte is, hogy ugye nem szorított meg nagyon? :) Remélem sikerült neki is elmennie. Ezután megint kaptam franciát és utána kezdtünk bele a javába.

    Ha jól emlékszem missziben kezdtünk puncival, miközben csókolóztunk folyamatosan, majd egy kis idő után áttettem a popsijába, ami előtt csak egy gyors nedvesítés történt a nyálával. Nem kellett hosszú bevezetés, pillanatok alatt befogadott és már is együtt élveztük a popsis játékot.
    Leírhatatlanul jó volt megint. Azt hiszem így lett végem először.
    Ezt követte a szokásos oldott hangulatú beszélgetés, masszázzsal fűszerezve. Most nem felejtettem el megkérdezni, hogy tanulta-e vagy csak ügyes. Azt mondta nem tanulta, tehát ügyes. :) Nagyon jól esett.

    Egy idő után fordulás, majd újra franciával keményített fel relatív azonnal. :) Félig hasaló pozícióban ollóban várt. Kérdeztem hova szeretné, azt mondata mindegy, mert mindenhogy élvezi. Popsit választottam megint. és ebben a pózban elé hosszasan szexeltünk. Csodálatos a fenekében lenni. Kértem, hogy szájjal végezzen ki, amit természetesen megtett a kedvemért, és ismét hatalmasat élveztem,ekkor már csak a kezei között...

    Végső tusi után érzékeny, ölelkezős búcsú volt és már másnap vissza mentem volna szívem szerint.
  • Elszámolás:

    Most is utólag már felöltözve adtam oda neki az egy órára járót kiegészítve a popsis extrával. Az új pesti átlag, de nekem ő nagyon megéri.
  • Összkép:

    Zaya most is tökéletes partner volt számomra és jelenleg ő van a toplistám élén. Szeretnék még hozzád menni drága Zaya sokszor, bízva az ugyanilyen hangulatú és minőségi együttlétekben! :)
Happy Massage