• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Sancika! Nem szoktam füllenteni! :-) Úgy értettem hogy ilyen gyorsan nem vitt még el senki. :-) Várlak szeretettel te kis szenvedélyes szerető! :-) Puszi

  • Egyeztetés:

    Mivel már nem először voltam Nikinél így nekem azonnal felvette a telefont, könnyen egyeztettünk, csak én késtem, de nagyon rendes volt, megvárt a drága, és ugyanúgy 1 órás csodás randit beszéltünk meg, mint korábban.
  • Megközelítés:

    A helyszín ugyanaz lakótelep, könnyű megközelíteni, a parkolás ingyenes, bolt is van a közelben, mert tőlem mindig kap ajándékot.
  • Helyszín:

    Még mindig nagyon hangulatos kis lakás, de úgy vettem észre magamon, minnél többször jövök Nikihez, a lakása egyre jobban tetszik. Most vettem észre a falakon a képeket, melyek mindegyike róla készült. A helyszín tehát egy igazi kéjlak, szépen berendezve, hatalmas és nagyon szép bőr fehér franciaággyal, egyedileg tervezett tükrökkel. A piros és fehér szín dominanciája eléggé egyértelműen jelzi mi vár itt RÁM!:)
  • Lány külseje:

    Niki egy nagyon vonzó szőke, rövid hajú nő, nekem nagyon tetszik. Szerencsére nem 1 plázacica, semmi kényesség, semmi megjátszás. Szeretem a kicsit mély hangját, nagyon illik a karakteréhez. Egyébként egy nagyon csinos, vékony alkatú, formás mellű, és kerek fenekű csaj, minden eredeti rajta, mint már említettem nekem nagyon bejön.
  • Action:

    Az ajándék átadás után bevitt a fürdőbe, ahol ismét alaposan megtisztított, a király szervemet ki is próbálta, nyilván hozta a szemkontaktust hozzá, de az ánuszomat is kimosta, hiszen tervezett eme helyen is valamit. Ezután beinvitált a baszobába, és ott hason fekve várt. Csodás látványt nyújtott a csinos kis teste, néhány csók után nekiestem a kerek popsiját csókolgatni, majd a húsos "ajkait" és a csiklóját nyelvcsatában részesítettem. Meg is lett az eredménye, a drága Niki hangosan jelezte, hogy elértem a nyelvtudásommal a kívánt eredményt. Megjegyezte, így még eddig sohasem vitte el senki! Hmmm.....ez nagyon jól esett, mégha talán picit füllentett.......Köszi Niki!
    Ezt követően ő vett kezelésbe, hanyatt fektetett, és a már ismert módon az "ikrektől az ezredes kalapjáig" többször alaposan végignyálazott, közben folyamatos szemkontaktussal fokozta az orális kényeztetését! Húúúú....majdnem végem lett....de Niki vigyázott arra, hogy még egyszer együtt jusson el velem az érzékek birodalmának csúcsára. Elkezdte a péniszem és az ikreket a mellbimbójával izgatni, ezzel kicsit "lehűtött" de fel is izgatott a látvány.
    Miután már mindenütt végigcsókolt, felhúzta a köpenyt és úgy ült a kemény rúdra, hogy az egyik lába a fejemnél, a másik a lábamnál pihent, így nagyon könnyen hozzá tudtam férni a csiklójához, ő pedig a kezével egy prosztata masszázsban részesített, aminek hamarosan meglett az eredménye, mindketten hangosan jeleztük a másiknak, ez q....va jó volt! Kis pihi után szépen letisztogatott, majd zuhi ismét közösen, és elszámolás után forró öleléses, csókos búcsú.-(:
    Annyira jó vele a szex, hogy szinte heti vendége lettem! Nagyon jó, hogy rád találtam Niki! Köszönöm!
  • Elszámolás:

    Most is annyi volt, mint korábban, semmi plusz, nekem nagyon megérte! Miután korábban voltam másoknál és láttam mi-mennyi, kedves makktársak jó ha tudjátok Nikinél mindig egyre többet kapsz!
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejön Niki és a szeretkezés vele, mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó szolgáltató, de arra kérek mindenkit nagyon vigyázzon rá, mert egy igazi kincs!
Happy Massage