• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves koko6
    Valóban èn magam is meglepődtem hirtelen h mit talàltàl a hàtam mögött :)
    Köszönöm ,vàrom a mielőbbi folytatàst :)
    Puszi Zaya

  • Egyeztetés:

    Egy hétvégi kora délutáni időpontban kerestem. Nem vette fel a telefont, de pár perc múlva megcsörgetett. Ekkor ért az első meglepetés. A képei alapján egy határozott női hangot vártam volna, ehhez képest egy kedves, csilingelő hangú lány szólalt meg a vonal túlsó végén. Így már a telefonban olvadozni kezdtem. :) Gyorsan meg is beszéltünk mindent egy pár órával későbbi időponttal együtt.
  • Megközelítés:

    A telefonban elmondott címhez egy kis útbaigazítást is adott, így nagyon egyszerű volt megtalálni, e nélkül eltartott volna egy kis ideig a megfelelő kapu megtalálása. A kerület könnyen megközelíthető részén lévő újépítésú ház. Én autóval mentem, hétvége lévén a parkolás ingyenes volt, és bőven lehetett a környéken parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    Új építésű ház lévén a lakás állapota teljesen rendben van, emellett rendezett, tiszta, otthonos. A lakásba belépve kellemes illatok fogadtak, és ez minden helyiségen végigkísért. A besötétített hálóban hangulatos világítás fokozta a kedvet a szép nagy franciaágy mielőbbi használatba vételére. A fürdőben sem lehet találni semmi kifogásolni valót, a fürdéshez puha, illatos törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Egy szóval: csoda. Kicsit bővebben, kedves, bájos, szép, mosolygós arc. Gyönyörű vékony, izmos, kisportolt test, még pont arányosan megcsinált csodálatos mellekkel. Sok tetoválással rendelkezik, de ez engem nem zavart. Sőt, kifejezetten tetszett, az együttlétünk végén szántam is rá pár percet, hogy alaposan mindet megnézzem.
  • Action:

    Tusolás után az ágyon fekve várt fehérneműben. Egymással szemben az ágyra térdelve kezdtünk ismerkedni, felfedezni egymást simogatásokkal, csókokkal. Amikor az ölelkezés és a háta simogatása után kezeim kicsit lejjebb értek, szintén egy nagy meglepetés ért, ami hatására szinte felkiáltottam, Zaya szerintem hirtelen azt sem tudta mi van. :) Pici, tenyérbe belefér, kemény, kerek és nagyon jó belemarkolni, mi az? Hát Zaya popsija! :) Na az nagyon nem semmi! Észvesztő! Miután sikerült ebből a nem mindennapi, de annál pozitívabb sokkból magamhoz térni, elkezdett franciázni. Először úgy ahogyan éppen voltam, térdelve, majd hátamra feküdtem és úgy folytatta finom, lágy, néha tövig eltűntetős kényeztetését. Néha kellett is kérnem egy kis szünetet, egyrészt nehogy túl hamar végem legyen, másrészt jó volt élvezni finom csókjait is. Sokat játszottam csodálatosan gömbölyű melleivel is, alig bírtam abba hagyni. :) Szájával húzta fel a védőfelszerelést, és szemből belém ült. Forró volt és szűk, küzdöttem rendesen, hogy minél tovább bírjam. Mert ami jó, azt nyilván minél hosszabb ideig szeretné élvezni az ember. Végül megadtam magam, nem bírtam tovább, és megtörtént az elkerülhetetlen.
    A szünetben kértem egy kis hátmasszázst. Az elején simogatósan indult, de aztán egyre jobb lett. Kellemes volt nagyon, közben kicsit beszélgettünk is.
    A második kört én kezdtem kölcsönös franciával, mert annak a finom gyönyörűségnek ami a lábai között van, szintén nem lehet ellenállni. Annyira nem, hogy felajánlotta ha tényleg nagyon nem szeretném abbahagyni, akkor folytassuk 69-ben. :) Miután kijátszottuk magunkat, újra felkerült a megfelelő védelem. Hátulról álltam neki, az a popsi és derék látványa nem volt semmi. És ezt még fokozta, amikor egyik kézzel átkarolva azokat a csodálatos melleket markoltam. Aztán váltottunk és szemből éltem át a gyönyört és ért el a végzet. Gyorsan még letusoltam, és nagy sajnálatomra el kellett köszönnöm tőle.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint. Az átlagnál egy nagyon picit magasabb, de bőven megérte az élményt. Ugyan nem kérte, de előre letettem.
  • Összkép:

    Zaya egy végtelenül kedves és gyönyörű, nem mindennapi nő. Nagyon jól éreztem magam vele, kivételes élmény volt. Amiért mentem hozzá, maximálisan megkaptam.
Happy Massage