• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves öregfarkas
    Igazàn örülök h bennem leltèl új kedvencedre :) szàmomra is emlèkezetes maradt a randink , nem beszèlve a nyelvleckèkről :)))
    Puszi Zaya

  • Egyeztetés:

    Szerencsém volt, egyből felvette, pár óra múlva mehettem is. Telefonban mindent elmondott, már a telefonban nagyon kedves hangja volt.
  • Megközelítés:

    Kilencedik kerület, új építésű ház. Volt parkolóhely bőven, tömegközlekedést nem tudom, talán pár perc séta a metrótól.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, kifogástalan. Szerintem szerencsésebb diszkréció szempontjából is, mert nem ismerik egymást a lakók. A lakás minden igényt kielégít, nagyon szépen berendezett. A hálószoba pont úgy néz ki mint egy hotelszoba. A fürdő nem túl nagy, de nem is volt időm nagyon körülnézni, ugyanis egyszer sem voltam bent egyedül, de erről az action részben...
  • Lány külseje:

    Kifogástalan. Feszes, izmos, vadmacska. Az arca is szép, de nekem jobban tetszene töltött száj nélkül. A képek tökéletesen visszaadják Őt, sőt, életben még sokkal jobban néz ki. Szokott lenni (másoknál) hogy bár felismerhető a lány a képről, de ott van az a plusz pár kiló, pár év, ami nincs rajta a képen, mert leretusálták, vagy régi a kép. Na ilyesminek nála nyoma sincs. Még egyszer, jobb mint a képeken!
  • Action:

    Hát, azt hiszem új kedvencet találtam. Másfél órára mentem, és az utolsó percig (hasznosan) kitöltöttük az időt. Megérkezés után rögtön kérdezte, jöjjön-e velem fürdeni, mondom miért ne? A közös fürdés mondjuk inkább volt célirányos mint erotikus, de nagyon jól esett, és mindenesetre a kedvenc testrészemet nagyon alaposan megmosta :)

    A fürdőből kijőve már nem teljesen emlékszem a részletekre, de ami biztos, testének felfedezése után gyorsan a lábai közt találtam magam. Nyelvelésemet hallhatóan élvezte, elmondása szerint elment tőle, de szerintem nem, és ezt azért tudom, mert később viszont igen, de csak sorjában. A nyelvlecke hatvankilencben folytatódott, majd gumit húztunk és a lényegre tértünk.

    Barátnős, szenvedélyes, majdhogynem érzéki. Először én voltam alul, majd Ő. Aztán átfordultunk hátulról. Teljesen elfeledtette velem, hogy miért is vagyunk itt. Láthatóan, hallhatóan élvezte Ő is, egyszer el is ment (szerintem). A hátulról a gyengém, így is lett végem.

    Kicsit megizzadtunk, tusi, utána masszázs, Egész jól csinálja.

    Közös megegyezés alapján újra franciás kényeztetéssel kezdtem, és itt tényleg elment. Nem engedtem, hogy Ő is franciázzon, mert rögtön a lényegre akartam térni. Kb. ugyanaz volt a forgatókönyv, csak talán még vadabb, szenvedélyesebb, mint elsőre. De hát, minden jó véget ér egyszer, ennek is vége lett.

    Itt egy és negyed óránál tartottunk a másfélből, mondtam fürdök és megyek. Nem engedte! Mondja, a maradék időben megmasszíroz, most a lábamat, mert az kimaradt. Hát, ilyet sem halottam még, hogy a lány nem hagy elmenni, hogy töltsük ki az időt.
  • Elszámolás:

    Igen, most már úgy tűnik, ez a pesti átlag. De az átlagnál sokkal többet adott, úgyhogy messzemenőkig megérte. Csak a telefonban volt szó róla, a végén az éjjeli szekrényen hagytam.
  • Összkép:

    Mint fentebb írtam, új kedvencem született. Ez talán mindent elmond, de ha részleteznem kellene azt mondanám, hogy aki a vékony, sportos lányokat szereti, az mindenképp látogassa meg. Nem is lesz sokáig elérhető, mert elmondása szerint egy bizonyos dologra gyűjt, nem tekinti élethivatásának ezt a szakmát. Talán ezért volt ennyire természetes a viselkedése, nyoma sem volt a futószalag érzésnek.
Happy Massage