• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    könnyen ment, elsőre felvette a telefont, nagyon kedves volt, rövid időn belül tudtunk időpontot találni
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, buszmegállótól 1-2 perc séta, könnyen megközelíthető, szerintem parkolni sem lehet nehéz ott. Utólag már tudva a helyszínt több opciós van hogy juss oda, busz vagy villamos egyre megy.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, ami jól néz ki, könnyen megtalálható. Kapucsengőn beszéltünk hova kell mennem, kicsit kolesz feeling, mert pici hosszú folyosó rengeteg ajtóval, két lépcsőház van, abból az egyik első emeletén vár a kis tünemény! :) Lakás és a fürdő tiszta, több szoba van, mert nem csak ő várja a kikapcsolódásra vágyókat. Ami negatív kicsit, hogy a kádkilépő nedves volt. Törölközőt kaptam, szájvíz is volt, tusfürdő nem nagy választékban, de azt is találtam.
  • Lány külseje:

    Aranyos, pici lány hatalmas mosollyal és szexi fehérneműben, gyönyörű nagy szemek, el lehet benne veszni. Már többször eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha elmennék hozzá, de nem bántam meg, bőre szép csoki barna, ápolt és selymes. Puszival köszöntött, megbeszéltük mit szeretnék, elkísért a fürdőbe, és mire ott végeztem már meztelenül várt az ajtó előtt.....izgi
  • Action:

    Egy kis szobába invitált, ahol ő "rendel", tiszta kis kellemes kuckó erotikus félhomály és zene szólt bent. Megbeszéltük mit szeretnék, én kértem egy kis masszázst is, de alapvetően az ő koreográfiáját követtük ami egymás szeretgetése, majd maszír egy órás progiban. Csók van, de sajna nem nyelves, ez kicsit hiányzott. Ujjazást nem favorizálja, ezt tiszteletben tartottam, azért a kelyhecskét simogatni puszilgatni, nyalni lehet rendesen. :) Ágyra fekve kértem, hogy had kezdjem én a teste feltérképezését, készséggel engedte, csodás bőre van, feszes a teste, cicik jól reagálnak a kényeztetésre, gyorsan keményedik a bimbó, a puncija pedig valami fantasztikus.
    10 kg sikerült leadnia mostanság állítása szerint, némelyik képen még husisabb mint most élőben, de azzal sem lett volna semmi baj.
    Elértem a puncijához, ami illatosan és kívánatosan várt, gyönyörű lepkés, és csoki barna, mint a kis tulajdonosa. Imádtam kényeztetni, jól nedvesedik, naphosszat tudnám nyalni-falni. Szereti ha kényeztetik, szerintem élvezi, az apró sóhajok, és teste hullámzása ezt mutatta. Kértem hogy pucsítson nekem, és a látvány valami eszméletlen a popsi és a punci együttesen, uraim azt látni kell!
    Nyaltam így is a popsiját sem kihagyva, ellenék ott is bármeddig. Most ő jött, és szopni kezdett, jól és bő nyállal csinálja, volt hogy teljesen eltűntem a szájában, tudja mitől döglik a légy. Kértem hogy vágtázzunk egyet, mert benne akartam már lenni nagyon. Az hogy láttam a magam eltűnni benne, felejthetetlen számomra, mivel éreztem hogy hamar végem lesz, kértem hogy üljön rá kicsit a számra, hogy pihenjek kicsit, és hogy érezzem ismét az ízét, tetszett neki és nekem is nagyon, majd újra belémült, és így lett végem a latexban. Szusszanás után, kértem a maszírozást, és egy kis levegőt, mert pici helység lévén gyorsan elhasználtuk az oxigént odabent. Kellemesen maszíroz, közben jól elbeszélgettünk, ebben is jó partner. Második köröm már nem volt sajnos, pedig felajánlotta, majd talán legközelebb! Elszaladtam még tusolni, aztán elköszöntünk!
  • Elszámolás:

    Korrekt, a megbeszéltek szerint a végén adtam neki oda, pesti átlagnak megfelelő, főleg hogy egy ilyen kis egzotikus tüneménnyel lehetsz.
  • Összkép:

    Nagyon értelmes, kedves, és közvetlen lány, csak ajánlani tudom, figyel rád, és lesi az óhajokat. Rendkívül cserfes, nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy őt választottam. Egy apró megjegyzés, ha nem túl hideg van, résnyire az ablakot nyisd ki Jessy, mert kevés a levegő a szobában! ;)
Happy Massage