• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szokàsos telefononos egyeztetést hasznàltam a talàlka megbeszéléséhez. Ez màr a harmadik alkalom, eddig minden hibàtlanul ment.
  • Megközelítés:

    Arany sàrga metróval szoktam menni, ha jól emlékszem a Bajza utca, vagy a Hôsök tere megàllók a legközelebbiek. De a Nyugatitól sétàltam oda 15 perc, az idô gyönyörû napsütéses mivolta miatt. A Bencúr utca a célàllomàs.
  • Helyszín:

    Luxus környezet, àlltalàban a masszàzs szalonok ilyenek, legalàbb is amelyekben eddig voltam. Kapu csengô a hàz az elsô emeleten van. Csiga lépcsô. Az elôszobàból nyílik minden, külön wc perfect kivitelben. A fürdôben kàd, csak nincs függöny, úgyhogy fürödni kell...csak vicceltem. Lehet a vizet fröcskölni mindenhovà, mert nincs függöny....csak vicceltem. Szóval ez az egyetlen ami nincs, függôny, tessék vigyàzni. De azért élvezem a tusolàst, különösen a végén, mert akkor Kittana fürdet meg a selymes kezeivel. A szoba az ami pàr képen làtható is. Szekrények, benne szobrok, hangulat vilàgítàs. tatami, és franciaàgy. Egyszóval tàgas birkózàsnak megfelelô.
  • Lány külseje:

    Kittana szàmomra egy Istennô, gyönyörû fiatal vagàny teremtés. Fekete haj, sötét szemek, barna bôr, csillogó vàmpír fogak, sportos fiatalos, energikus kis csaj. Fekete csipkés egybe bugyi melltartó amiben fogad. Meztelenül, pedig tökéletes, és amibe még beleszerettem, ahogyan mozog, és viselkedik, és a hangja, ez az egyettlen ami meglepheti a vendégeket, olyan energikus rekedtes, de nekem hiànyzik, hallgatnàm egész nap. A bôre puha bàrsonyos.
  • Erotikus masszázs:

    Erôs, igazi szadista, görcs buster, izomlàz garantàlt. Engem ismer, nem kímél, nem full powerben nyomta mégis meghaltam, lehet én vagyok puliszka?
    Alulról felfelé maszírozott, masszàzsolajat hasznàlva, a tatamin feküdtem, élveztem vagy sírtam. Néha làttam szuper testét a vörös làmpafényben. Néha a felyem belepréselôdött a padba, néha beszélgettünk, ittunk vizet, nevettünk.
    A csuszka, màr az àgyon történ, kikötozött, és bôr korbàccsal vert...csak vicceltem.
    Bekennte becses testem, a kecses testével, és kecsesen kacérkodott velem, azon a becstelen helyen. Az érzést amit àttéltem ajànlom mindenkinek, igazi erotikàban lesz részetek, aktus nincs de ez a gyönyörû nô élményekben gazdag óràkat tud adni, egy megfàradt öregnek, vagy fiatalnak egyarànt.
  • Levezetés:

    Ma szemtelen voltam a Kittyvel, mert az àgyon a hàtamon fekve, elhúztam a natúr franciàt egy jó félóràn àtt nyalta falta, szopta, szívta, kézimunka, mélytorok, makk cirógatàs nyelvvel. Mérges volt, de csinàlta, le a kalappal, ezért is Istennô szàmomra, imàdom ôt, ez a félóra a két óràból külön felejthetettlen élmény volt szàmomra.
    Kezdjük az elejétôl: Pucéron mindketten egy francia àgyon. Természetesen én kezdtem a kényesztetést, ezért jöttem. Kittana, elsô osztàlyu. Nem szabad kihagyni a szàjjal és kézzel való kényeztetést az öleléseket, puszikat. A puncika nagyon finom, és csiklandós a dràga. Aztàn helycsere, kölcsönös francia, panoràma. A punci, és a popsi kacsingat ràd, gyere nyallj bele a nuniba te kis buta, de nem bírta sokàig, szép fokozatosan tàvolodott tôlem, mert nem élveztem el. Sajnàltam is meg nem is.
    De a làtvàny, és az érzés maximàlisan beranyozzta a napomat. Javasoltam a masszàzst, úgy is lett, pihenés és a màsodik menet 5 percig tartott, Nem bírtam tovàbb, és kivégzett engem. Köszönöm szépen.
    Beszélgettünk, megfürdetett, és elégedetten tàvoztam, szerintem ô is örült, hogy vége, mert most jól megdolgoztattam. Örömében ki akart hívni boxolni, de inkàbb hagytam ugràlni, jó volt nézni az ökölbe szorított kezeit, a tàncoló ciciket, és a limbàlózó klitoriszt XD. Ölelések puszi, elköszönés, egy fejezet véget ért.
  • Elszámolás:

    Egy picit többmint az àtlag, a végén.
  • Összkép:

    Istennô, ezt a rangot megérdemli, lehet, hogy le fog csúszni a beszàmolóim között, felejthetetlennre, vagy nagyon jóra, mert annyi szuper csaj van Pesten, de hàromszor két óràt voltam vele, élveztem minden percét. Melegen ajànlom mindenkinek.
Happy Massage