• KIARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Kedves pkd !

    Köszönöm az élménybeszámolódat , jól éreztem magam veled én is.Ami a hely diszkrécióját illeti még nem volt rá panasz .:) Remélem a következő találkozásunk alkalmával ,ami hiányzott azt bepótoljuk majd :)) puszi Neked :)

  • Egyeztetés:

    Előző nap egyeztettünk telefonon, másnap kért megerősítést sms-ben. Az egész gyors és problémamentes volt. Telefonban a hangja kedves, de kissé tartózkodó.
  • Megközelítés:

    Lehel tértől pár perc => a tömegközlekedés igen jó. Kocsival parkolóhely bőségesen található a pár lépésnyire lévő mellékutcákban. Fizetős.
  • Helyszín:

    Régi típusú bérház, némiképp felújítva. A lakás a belső udvarról nyílik a földszinten, egy szimbolikus tujasor vezet hozzá. A házban gondolom mindenki ismeri az ott folyó művészeti tevékenységet, így a bejutás nem túl diszkrét.
    Maga a lakás viszont a tökéletes kontraszt. Nagyon szépen és kellemesen berendezett. Nagyméretű, épített zuhany, mindenből bőséges választék. A szoba is tökéletesen berendezve, hatalmas kör alakú tatami, táncrúd (ha kéred, be is mutatja :)) Az egyik legigényesebb hely amit láttam. (Megjegyzem, van saját honlapjuk is, ami a lányokról nem túl informatív, de a belső tereket jól illusztrálja.)
  • Lány külseje:

    Nagyon szép az alakja. Sportos, de mégis formás. Tapintásra rendkívül kellemesen puha. Hihetetlenül hosszú comb, szép, kézbe illő mellek és popsi. Gyönyörű, hosszú hattyúnyak, határozott vonású, de szép arc, római arcél. Csinos fehér bugyiban és melltartóban fogadott, amit kérésre kiegészített egy magassarkúval (tökéletesen áll neki).
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés, majd némi ismerkedés és beszélgetés után kiszabadítottam ruhácskáiból, amire megjegyezte, hogy bízott abban, hogy ezt nem neki kell megtennie. :) A masszázst egy időre ad acta tettük és elkezdtem csókolgatni azt a tökéletes nyakat , no és persze a környékét, valamiért egyre lejjebb haladva ;) ...
    (ha időrendben szeretnéd olvasni, úgy ugorj a következő szakaszhoz :))
    Szóval a kényeztetés után egy pillanatra kiszaladt, majd felajánlott egy masszázst, amit örömmel elfogadtam. Megnyugtattam, hogy masszírozhat nyugodtan keményen. Azért nem kell félni a keménységtől, de ettől függetlenül nagyon kellemesen és alaposan átgyúrt.
  • Levezetés:

    ... Tökéletes élmény a melleit csókolgatni, de ez mégis semmi ahhoz képest, amit lejjebb találsz. A kelyhek gyönyörűek és húsosak, a nunija pedig hihetetlenül finom és lágy. Isteni élmény! Nem egyszerű őt elvinni a csúcsra (már legalábbis nekem nem volt P), de nagyon megéri a fáradtságot. (Remélem Ő is így gondolja.) Utána átvette a parancsnokságot. A csúszkája is nagyon kellemes, de a franciája mindent visz! Többször is elvitt a csúcs közelébe, de még átfordítottam 69-be, ahol sikerült megint kizökkentenem egy kicsit ;). Ezzel lett vége(m). Kis pihegés után megtisztogatott, majd az órára néztünk és mindketten meglepődtünk: hogy elment az idő!
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, pesti átlag (vagy egész enyhén felette), de egyáltalán nem túlzó. Utólag elhelyezve.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele, remélem ő se érezte magát rosszul. Köszönöm neki még egyszer! Valami mégis hiányzott, de nem tudom megmondani, pontosan micsoda. Talán csak kicsit rossz napom volt...
Happy Massage