• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette a drága és lebeszéltük a randit plusz belevettem Mercit is, simán ment minden
  • Megközelítés:

    XI. kerület egyik jó része, én kocsival mentem parkolás ingyenes de ha BKV-val megy valaki neki is könnyű hisz megállók ott vannak a közelben.
  • Helyszín:

    Egy panel X.dik emelete, a lakás szép, rendezett tiszta. Az ágy nagy elférünk rajta 3an is mint ma kiderült :). Fürdő jó, sok tusfürdővel szájvízzel amit kérlek használjatok úgy mindenkinek jobb lesz :)
  • Lány külseje:

    Ismerem a kis drágát egy ideje és mit ne mondjak csodás :) Szép arc, gyönyörű mellek, finom bőr. Ha rágondolok már mennék vissza hozzá :)
  • Action:

    Na ez a nem mindennapi dolog. Megérkeztem ajtón bejutottam, ő már ott fogadott egy csodás fekete kis ruciban. Köszönés közben Merci is megérkezett így megcsodálhattam őt is. 2 ilyen bombázót nehéz lenne találni :). Utána gyors tusolás. Ők már az ágyon vártak engem, bár Merci gyorsan kifutott még én lefeküdtem Niki mellé és adtam pár puszit. Megjött Merci is és kezdődött a móka. Mivel olvastam már beszámolót róluk így okosan tudtam hogy ha hason fekszem kevés támadási felületet adok nekik és talán én irányíthatok, hát nagyot tévedtem :D. Lekerültek a ruhák, Merci teste valami földöntúli, csodás mellek, szép punci (vele most találkoztam először) és hát kezdődött. Lányos zavaromban nem tudtam kivel kezdjek úgyhogy elkezdtem mindkettőjüket csókolni, simogatni ahol csak értem őket. Végül Merci csodás kelyhét kezdtem el kényeztetni a számmal. Ajjjj de jó volt, és ahogy láttam ő is élvezte :) sőt mikor elment megjegyezte hogy ez kivégzés volt, közben Niki engem kényeztetett, az ő technikája is imádnivaló. Ahogy Merci elment megkaptam a kis sapkát és Merci beleült amíg drága Niki az arcomra ült és úgy folytattuk. Hát ez a tudat és látvány kikészített úgyhogy nem kellett sok már tüzeltem is. Utána kis pihi, beszélgetés, simogatás csak a szokásos.És hát hogy megint csak leírjam, naaagyon gonoszak ezek a csajok, de imádnivalóak :). Madj indult a 2ik kör. Ismét mindkettőjüket kényeztettem ahogy csak tudtam. Felváltva csókolgattam nyalogattam őket ahol csak értem. Most Nikit kényeztettem inkább így Merci dolgozott rajtam. Hát nem csak a teste tökéletes hanem a technikája is :). Utána magamévá tettem Nikit hátulról közben Mercit simogattam ahogy tudtam. Bevallom férfiasan kifulladtam, így elfeküdtem és ismét Mercit nyaltam miközben Niki szájjal repített el a csúcsra és imádtam. Utána kis pihi, víz és zuhany aztán indulás is. Köszönöm csajok ezt az élményt, sose fogom elfelejteni :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, a móka végén letettem a szekrényre meg se nézték, ez bizalom és eszem ágába nem lenne eljátszani ezt náluk
  • Összkép:

    Imáááádtam, ha tehetném mindig velük lennék, bár szerintem nem bírnám sokáig, kikészítetnének rövid időn belül az biztos :)
Happy Massage