• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Micsoda meglepetés! :))

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót kedves "govinda"! :)

    A zenelejátszót azóta már lecseréltem, többet nem viccel meg. :)

    Örülök, hogy újra találkoztunk, várlak sok szeretettel a jövőben is! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg, másnap délelőttre kaptam időpontot. Jó volt újra hallani a kedves, melegséges hangját :)
  • Megközelítés:

    Mara arrébb költözött egy kicsit, de továbbra is a Normafa környékét kell elképzelni. Fogaskerekű és busz is jár a közelben, én kocsival mentem most, a parkolás ingyenes és szerintem hely is mindig akad.
  • Helyszín:

    Kicsi, hangulatosan berendezett, abszolút otthonos lakás, takaros tiszta fürdőszobával - persze amúgy Marától megszokott módon minden egyéb helyiség is tiszta és rendezett. A szobában egyiptomi jellegű díszítésű fal tövében van a tatami, amin a masszázs történik.
  • Lány külseje:

    Mara nem változik, legfeljebb csak szépül ;) Most épp szőke. Arányos, csinos harmincas lány. Mivel csak felöltözve látható, pusztán sejthetőek a a masszír-ruháján átsejlő idomai, domborulatai - amelyek hmmm... kívánatosak, ugyanakkor a helyi szabályok szerint a vendég számára érinthetetlenek is. Ezt be kell kalkulálni, el kell fogadni.
    És nincs nincs emberi megjelenés belső kisugárzás nélkül, amelyhez nála elválaszthatatlanul kapcsolódik a szeretetteljes kedvessége, amivel fogad...
  • Erotikus masszázs:

    Jó párszor jártam már Maránál. És még mindig olyan, mintha ünnepre érkeznék :) Ez talán túl magasztosnak tűnhet, de mégis ez a "minőség" áll legközelebb ahhoz az élményhez, amit nála kapni szoktam. A masszázzsal kapcsolatban a profiljában leírt hitvallása a szeánsz közben teljes mértékben tetten érhető, jobban én magam sem tudnám megfogalmazni. Ismételni pedig nem szeretném, úgyhogy álljon itt inkább a személyes élmény.
    Már valamelyest ismerjük egymást :) Körbevezet az új lakásban, majd a tőlem kapott kis ajándékának közös elmajszolása mellett megbeszélgetjük, kivel mi történt az elmúlt jó pár hétben. Jó vele lenni, társalogni, de nem szeretném rabolni sem az idejét, úgyhogy egy idő után nekiindulok tisztálkodni. Visszatérve a tatamira vetem magam meztelenül, Mara pedig shortban és szépen telt kebleit rafináltan sejtetni engedő felsőben szótlanul hozzálát a munkájához. Közben az alkalomhoz illő nagyon jól eltalált chill válogatás szól. A zeneládát kicsit meg kell bűvölnie, hogy hajlandó legyen folyamatosan játszani - ezt Mara a puszta akaraterejével el is éri :D A sorrend az, hogy előbb a lábak és a derék és a farpofák kapnak egy kis ízelítőt, majd betakargat, és a lábfejtől kezd fölfelé haladni. Teszi mindezt olyan finomsággal, belassulós ráérősséggel, megnyújtva a pillanatot, hogy valóban úgy érzem, hogy megszűnik az idő, de legalábbis a világ odakinn csak rohan veszettül, miközben én itt lebegek, és elhiszem, hogy ez most kb. örökké tart. Közben valahogy a vágy is egyre fokozódik bennem, nem is érteni pontosan mitől és hogyan... Mondjuk a combtövekhez való besimítások nyilván csak fokozzák a felhúzott állapotomat (sőt ez egy vele közösen megosztott állapotnak is tűnik egyszerre), de nem vagyok türelmetlen, mert tudom, hogy most Mara kezében van a dolgok irányítása, és hogy mindennek eljön az ideje. Ez így egy tökéletesen elengedett, valamiképp meditatív állapotot eredményez, amelyben benne lenni hihetetlenül jó és kikapcsoló érzés. Érdekes, hogy minden alkalommal más területen "gerjedek", most épp a hátam simogatása okozott olyan élvezetet, hogy szinte remegtem bele - és tudtam, hogy Mara ezt észreveszi, látja, érzi, és hogy nekem örömet szerezzen, simít ugyanúgy újra, újra és újra... Közben olyan az érintése, mintha minden területen igyekezne megtalálni, sőt "kialakítani" az erogén zóná(ka)t. Máskor volt, hogy próbáltam finoman kapcsolatba lépni vele, megsimítani pl. a lábát ahol éppen az adott pillanatban értem - most ezt az igyekezetet teljesen kikapcsoltam, és így is jó volt. Sőt, talán még intenzívebb is volt az élmény, amikor véletlenül vagy őáltala irányított módon értem hozzá... A nyak és a karok is sorra kerülnek, és a kézfejek is kapnak a sok jóból. Ezután jön a fordulat...
  • Levezetés:

    ...pontosabban a megfordulás következik, és ennek a fázisnak a végén a kézi levezetés inkább csak felteszi az i-re a pontot, hiszen szerves része a jól felépített és tökéletesre csiszolt koreográfiának. A combokon vezeti föl a mozdulatait, szép lassan közelít, több percig is eltart, mire a kezei közé veszi a férfiasságom, amelyet félig térdelő helyzetben, fölém hajolva végez, lassú mozdulatokkal... Közben persze óhatatlanul fölsejlik a vágykép, hogy milyen lenne, ha a kívánatosan domborodó mellei közé venne, vagy legalább hozzáérintené - ám ez vágykép marad, és tapasztalatom szerint jobban teszi az ember, ha merengés helyett inkább az érzetekre koncentrál :) Külön szeretem, ahogy nem ragad le a pénisz ingerlésénél, hanem időnként leviszi a kezeit a térdemig, onnan fel a mellkasomig, oldalt lesimítva, majd visszatér a kétkezes lingamhoz... Elkerülhetetlen a csúcsra érkezésem, csakis idő kérdése, és tutira veszem, hogy Mara ezt is teljes mértékben képes irányítani ;) És ez az orgazmus olyan, hogy muszáj hangot adni neki, közben többször is beleremegek, minden porcikámban... Nemcsak egy "lövés", hanem egy elnyújtott, hosszú másodpercekig tartó beteljesülés... Aztán Mara szépen letörölget, betakar, majd magamra hagy - kell is az idő az eszmélet visszaszerzéséhez :) Újbóli zuhanyzás, majd búcsúzóul megcsodáljuk közösen az ablakokból feltáruló erdei panorámát :)
  • Elszámolás:

    Másfél órában kell gondolkodni legalább, én épp ennyire szoktam menni hozzá, amiért a közismert pesti átlagot hagyom ott nála - és mindig fölkerekítem, mert egyszerűen úgy érzem ilyenkor, hogy méltatlan lenne másképp...
  • Összkép:

    Tökéletesre sikeredett a szeánszunk. Az erotikus masszázs fogalmát sokféleképpen lehet értelmezni - ha maradunk a masszázs "különböző testtájak kézzel történő simítása, gyúrása" hevenyészett definíciójának keretein belül, miközben fölvesszük mellé a Női-Férfi érintésből, kapcsolódásból adódó erotikus töltetet, megspékelve a végén egy profi, mindkettőnk által mélyen átélt lingammal, akkor számomra a Mara által végzett tevékenység a műfaj abszolút csúcsa. Mindezt szeretetteljes és önzetlen kedvességgel teszi. Az intelligenciája, kíváncsisága is nagyon szimpatikussá teszi. Csakis ajánlani tudom, sőt továbbmennék, szerintem vétek kihagyni az életből ezt az élményt, amit ő nyújtani és adni képes. Köszönöm még egyszer, Mara kedves! :)
Happy Massage