• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Kedves lee-dóm!

    Nagyon örülök,hogy Újra sikerült egy igen élvezetes kis órácskát együtt eltöltenünk.

    Még mindig nagyon Jó pasi vagy és Remélem,hogy sokszor fogsz velem nagyokat kéjjelegni.

    Millió csók !

    ui: Vigyázz magadra és járj sikerrel a dolgaidban amiről beszélgettünk.

  • Egyeztetés:

    Nem jött össze a privát életemben megbeszélt péntek esti randim, ezért vadul telefonálni kezdtem a megbízható beszámolós Leányoknak, mivel 2 hete voltam utoljára Nővel, és 8 napja még Marok Marcsát sem vettem igénybe, kemény-legényként felkészülve a lemondott privát esti randimra.
  • Megközelítés:

    Mivel más típusú randira készültem, ezért az autóm nálam volt. Esti órában nehéz parkolóhelyet vadászni a környékbeli utcákban, viszont 20.00 óra után ingyenes a parkolás. Szerencsém volt, pont akadt egy szabad hely, amire nagy örömmel beálltam. Tömegközlekedéssel jobb lett volna, de autóval is megoldható.
  • Helyszín:

    Újlipótvárosi társasház diszkrét lakása, hangulatosan berendezve. Tisztaság és otthonosság fogadja a vendéget. Több féle tusfürdő és szájvíz közül lehet választani. Van franciaágy és masszázságy is.
  • Lány külseje:

    Negyven körüli nagy cicis, husis, csöcsös, faros szőke Hölgy, borotvált puncival fogadott. A képei jól tükrözik a valóságot. Bestia, nem egy nádszál kisasszony, van rajta mit fogni.
  • Action:

    Miután nagyon is bejött nekem – egy másik Hirdetőnél – a prosztatamasszázs, és nagyon tele volt a lőszerraktáram, megkértem Bestiát hogy végezzen ki szendvicsben engem, vagyis kicsit rákaptam a műfaszra, mint vaktyúk a meleg takonyra. Úgy is történt, egymás kölcsönös üdvözlése, majd a fürdés után nyelves csókok, majd Bestia popsit nyal nekem. Előbb négykézláb kezdünk finom popsi nyalással, ujjazással, ill. egy popsi vibrátorral. Majd hanyatfekvős babapózban bedugja nekem a nyelv alakú vibrátort és natúr franciázik, miután letettem a talpam. A nyelv alakú vibri is kevésnek bizonyult, ezért egy lila színű punci vibrátort is tövig belém helyezett, rendesen zizegtetve azt. Finoman előbb szintén babapózban, majd hanyatfekve térdek felhúzva és talpak a lepedőn. A vibrivel Bestia rendesen megdolgozza a prosztatámat, és változatos nyelvjátékával kiszívja belőlem a nyolc napi spermakészletet. Semmi extrém lovaglós játék, de így is kibaszott nagyot élveztem.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnak megfelelő rózsák, természetesen utólag. Szóval semmi kiemelkedő.
  • Összkép:

    Bestia akkor is remek választás, ha csak spontán egy rendeset üríteni akarsz, mert éppen tele van a f@szod mindennel, és akkor is ha változatos programot tervezel jó előre. Én most az előbbit választottam, hiszen nem jó előre tervezett látogatás volt, Bestia így is jó választásnak bizonyult.
Happy Massage