• Rubi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyeztetés, a reggeli órákban hívtam, ugyan a rögzítő kapcsolt, de pár percen belül vissza csörgött.
  • Megközelítés:

    BKV vitt oda, könnyű volt oda találni , közlekedési csomópont. Jár arra minden, metró, villamossági, troli. Parkolni a ház előtt lehet, épp több szabad hely is volt .
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás, felsőbb emelet. Lift van, a bejutás diszkrét. Nem találkoztam senkivel, se be se ki. A lakás gyönyörű, a fürdő hibátlanul felszerelt, többféle tusfurdo, szájvíz.
  • Lány külseje:

    Aki az itteni képek alapján megy, nem fog csalódni. Rubi nagyon szép lány, telt alakja engem nagyon megfogott. Legszívesebben még most is perverzkednék vele :)
  • Action:

    Megérkezésem után bevezetett a tágas, kényelmes hálóba, ahol vízzel kínált, és megbeszéltük mennyi időt is maradnék. Puszikkal, csókokkal folytattuk, majd vetkőzés után elkísért a fürdőbe.
    A gyors tus után egyből egymásnak estünk. Csokoltuk, haraptuk egymást , illetve főleg én őt :) Na nem mintha inaktív lenne a lány, de én voltam jobban beindult. Közben a kezem is kalandozhatott csodás bőrén, majd isteni húsos punciján. Ujjazgattam közben, és a melleit csókolgattam.
    Áttertem a punci nyelvvel való izgatására, persze a popsit sem kíméltem. Nagyon jó ízű lány. Kicsit áttereltem, hogy ő is franciázzon nekem, nem okozott csalódást. Ugyan mélytorok nem volt, de így sem lehet panaszom, ügyes kislány :)

    Kértem óvszert, és kaptam, mert igazság szerint már a popóban akartam lenni. Persze előbb punciztam kicsit missziben, hogy szokja a méretem. Jelezte hogy popsiba nagy leszek, de azért tettünk egy próbát.
    Sajna igaza lett, és fájdalmat nem szerettem volna okozni neki , így gumicsere, és vissza a puncihoz.
    Még kicsit toltuk missziben, de végül fordultunk kutyusba, és úgy is lett végem.

    Ugyan egy órára mentem, de éreztem, hogy nincs bennem több, így elhúztam fürdeni. Persze előtte még dumáltunk kicsit. Rubi cuki lány, lehet vele beszélgetni is.
  • Elszámolás:

    Alapban vállal mindent, így mindenképpen megéri, ha szereted a telt lányokat, akik élvezik is amit csinálnak. Pesti átlag alatt.
  • Összkép:

    Az osszbenyomasom az, hogy mindenképpen visszatérek hozzá. Ki szeretnék még próbálni vele ezt-azt. Remélem vevő lesz rá ;)
Happy Massage