• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Kedves Doom1111.
    Köszönöm az élmènydús beszàmolót , hasonló emlékek maradtak meg bennem is :)
    Az ajàndèk desszertért pedig örök hàla , màsnap èletmentő volt :) ( isteni finom volt )
    Remèlem hamarosan újra talàlkozunk , addig is sok puszi :) Zaya

  • Egyeztetés:

    Már múlt héten volt egy próbálkozásom, egy kora reggeli időpontot beszéltünk meg, de perceken belül visszahívott, és mondta, hogy bocsánat, de mégis ütközik egy programjával így csak később tud fogadni, ami már nekem nem volt jó. De tudtam, hogy el kell mennem hozzá. Most is előtte lévő nap egyeztettünk már, mivel nem Pesten lakom. Simán ment és a telefonos egyeztetés után még néhány huncut sms váltásunk is volt. :)
  • Megközelítés:

    A gps-em segítségével a cím melletti utcában álltam még, ott még több parkolóhely is volt és egy fél perces sétával egyből odataláltam az általa meghatározott épülethez. Minden könnyen ment.
  • Helyszín:

    Egy szép társasházi lakásról van szó, amiben egy annál is szebb kis ékszerdobozban várt rám Zaya. Eddigi kalandozásaim alapján a legtakarosabb lakás, amivel találkoztam.
    Ilyet vennék én is, ha itt akarnék lakást venni. Minden tetszett, a szobák (mert 2 is van), a fürdőszobák (mert 2 is van), a nappali a konyhával, minden. Ízlésesen berendezve, azt hinné az ember, hogy valaki itt lakik. Perfekt!
  • Lány külseje:

    Na most. Zaya ajtót nyitott egy fehérnemű szettben, ami fekete volt, és amiből szándékosan kikandikáltak a mellei, mintha csak teljesen lecsúszott volna a melltartó. Első sokk meg volt. :)
    Már nem is tudom, hogy puszival vagy csókkal fogadott, lehet hogy csak puszival, de azonnal kellemes hangulatot ébresztett. A képei magukért beszélnek, csak tetkók vannak kitakarva a diszkréció miatt. Nekem álomszép testű Zaya. Szeretem a vékonyabb lányokat is, és rajta aztán 1 deka felesleg sincs, izmos, gyönyörű.

    Mellei tökéletesre sikerültek, sok időt is töltöttem velük, az egész alakja hibátlan, a puncija, mint a méz olyan finom. És a popsija volt a kedvenc testrészem és testrésem.
    Arckitakarástól sem kell félni, bájos szép arca van, és ahogy elmosolyodik, elolvadsz. Legalább is én igen. Többször említettem neki, hogy annyira bejön nekem, hogy el sem hiszem...
    Az én ízlésemnek tökéletesen megfelelő tüneménnyel hozott össze a sors, köszönöm még egyszer az égieknek.
  • Action:

    Érkezésemkor átadtam a kis ajándék desszertet, nagyon örült neki, bár féltem, hogy ilyen bomba test mellett nem igen bűnözik, de őszintének tűnt az öröm a finomság láttán. :)
    Beinvitált, vízzel kínált, majd a szobába vezetett, ahol a szobainasra helyeztem a felesleges ruháimat és megkérdezte, hogy szeretnék-e vele tusolni. Még soha nem éltem senkinél ezzel a lehetőséggel az elején (csak néha a végén), de most éreztem, hogy minden más. Most sem terveztem ezt, de ahogy, amilyen stílusban megkérdezte, azonnal igent mondtam rá. Szóval közös tusi, simogatások és már csókok is kezdődtek a fürdőben.

    Majd a szobába, illetve az ágyra visszatérve még egy kis ismerkedős beszélgetés, úgy éreztem nagyon elkaptuk a fonalat, de hát mégis csak ott feküdt mellettem meztelenül, nem bírtam nem elkezdeni a simogatását, csókolgatását. Tökéletesen csókol! Nem mindenki tud, de ő pont úgy, ami nekem az etalon. Tudom ez is lehet szubjektív, de nagyon magával ragadott már az elején az egész lénye.

    Kellemes finom, lassú, érzéki franciával folytatta. Nem pornós volt, így volt tökéletes, ahogy volt. Azzal az átéléssel, azokkal a hangokkal, azzal a tekintettel, mert ugye sokszor rám nézett a gyönyörű szemeivel, és azzal a mélységgel. Mert nem okoztam neki gondot, bár nem kell hozzám kardnyelő.

    A kényeztetés közben én is kedvet kaptam hozzá, ahogy a formás fenekével pucsított és a mögötte lévő tükörben - ami a fürdőben volt, de nyitva hagytuk az ajtót :) - gyönyörködhettem popójában. Kértem, hogy maradjon így és mögé somfordáltam. Elkezdtem hátulról nyalni falni a punciját és a popsiját felváltva. A nyelvemet is folyamatosan hol az egyik, hol a másik gyönyörben merített el olyan mélyre, ahogy csak tudtam. Tökéletes higiéniát tapasztaltam!

    Ezután a hátára feküdt, párna a popsi alá és elkezdtem Zaya kényeztetését. Álomszép és eszméletlen finom puncija van, szinte felfaltam. Próbáltam figyelni, hogy mikor a legjobb neki, jó reakciókat kaptam a hangjából, csúcsig nem tudtam eljuttatni, de később közölte, hogy nagyon felhúztam ezzel. (ha akkor közli, biztos még mindig nem hagytam volna abba) :)

    Már nem nagyon bírtam magammal így még egy kis francia után gumit húzott rám finoman és kérdeztem, hogy mehet-e egyből a popsijába. Széles és egyben kaján mosollyal igent kaptam, aminek úgy örültem, mint egy kisgyerek az új játékának. :)
    Kis sikosító után szinte egyből magába húzott és azonnal abszolválta a méretemet. A látvány elképesztő volt, ahogy ki-be járkál a farkam a popsijában. Közben kézzel a punciját kezdte izgatni, ez még egy kis olaj volt a tűzre. Nagyon finoman szexeltek, tényleg nem pornós dugás volt. Többször lassítottam, pedig szívem szerint inkább gyorsítottam volna, de tudtam, hogy úgy gyorsabban elszállnék, ezért maradt inkább az érzékibb tempó.

    Úgy tűnt neki sem esik rosszul a dolog, majd pózt váltottunk, hasra fordult, párna a punci alá és finoman hátulról folytattam barangolásomat a popójában. Leírhatatlan élmény. Közben csókolgattam a nyakát hátulról a fülét, hátra fordult, csókolóztunk, uhhhhh...... Ezt nem is bírtam sokáig és így lett vége az első körnek.

    Ezután kis frissítő, kis törölközés, mert a nem durva tempó ellenére is megizzadtunk kicsit. Majd belekezdtünk egy nagyon kellemes beszélgetésbe, ami elég hosszúra nyúlt, de nagyon egymásra találtunk a témákban. Vagy 20-at is felsorolhatnék, amiről beszéltünk és közös hangon voltunk. Közben megkérdezte, hogy megmasszírozzon-e kicsit, amire igent mondtam. Nagyon kellemes hát és nyakmasszázs kaptam. Elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyire autodidakta módon vagy mennyire szakértően tanulta, de nem tűnt amatőr masszőrnek.

    Annyira jól éreztük magunkat egymás társaságában, hogy nagyon elrepült az idő, és az órára pillantva szomorúan láttam, hogy már semmi másra nincs idő, majdnem eltelt egy óra. TÉVEDTEM! Zaya kajánol rám nézett, és mondta, hogy dehogy nincs időnk. Majd egy újabb franciát kezdett a szokásos lágy technikájával, koppanásig véve a farkamat. Azonnal újra hadrendbe álltam. Gumit kaptam és azt mondtam neki, hogy bármit megteszek, amit kér. :) Természetesen jött a kérdés és a mosoly: Bármit?

    Teljesen komolyan is gondoltam abban a pillanatban. Hősnőnk rám ült és nagyon finom vágtába kezdett, közben csókolóztunk, néztük egymást, óriási volt. Majd felguggolt és kicsit csattogósabban folytattuk, amit mindketten nagyon élveztünk. Én olyannyira, hogy nem is bírtam nagyon sokági és ebben a pózban lett végem. Jócskán adósa maradtam, amit ígéretem szerint meg is fogok hálálni. Zaya! Komolyan mondtam, nem csak ígérgetek. Hamarosan mindent visszakapsz! :)
    Nagyon kicsúsztunk az időből és még tusolni is elmehettem, sőt még a végén is beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    A legvégén, amikor már mindent átbeszéltünk (a közöny nyaralóhelytől a sportsérülésekig), már felöltözve adtam oda neki a popó extrával megtoldott ajándékot.
    Ebben az 5 másodpercben volt szó egyáltalán az elszámolásról, pontosan annyi, mint amennyit megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Nálam az új Istennő. Mindent megkaptam, amire vágyom. Úgy, ahogy a legjobban szeretem. Mint szexpartnertől és mint embertől is. Köszönet a sorsnak, hogy újra az oldalra került. Nekem már régen is a kedvencek között volt, csak nem jutottam el hozzá.
    Zaya! Nagyon levettél a lábamról! :)
Happy Massage