• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drága RosszQtya( aki nem is rossz...:P)!
    Köszönöm szépen a beszámolód! Olyan választékosan fogalmaztál, hogy ezen is meglátszik az olvasás hosszútávú jótékony hatása ;) Örülök, hogy találkoztunk, és főleg, hogy fogunk még!
    Csókollak addig is! :)

  • Egyeztetés:

    Csak itt, VTR-en, majd' 1 héttel hamarabb jeleztem érkezési szándékomat, amit meg is erősített. Mindent megbeszéltünk itt, legközelebb már az ajtóból hívtam:)
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem, nekem azzal pofonegyszerű odajutni. Jár arra busz, villamos, a metró 10 perc gyalog. Kocsival is egyszerű a parkolás, csúcsidőben sem drága (Csekkoltam, megnéztem egy parkolóórán az árakat;)
  • Helyszín:

    Szokásos sokemeletes panel, kívülről csomagolva. A lépcsőházra már nem jutott felújítási pénz, még a tűzveszélyes, kopott linóleum mindenhol... lift sem volt szimpi, így felcaplattam a sokadik emeletre. A lakás felújítva, bevallom már jártam itt kb. féléve, így nem volt újdonság a szolid ledsor a fürdőben, és az illatosítók hada. A szoba pici, egyszerűen berendezve, egy nagyobb ágy, szék és kis asztal van benne. Fürdő is pici, kád, mosdó és a mosógép az össz felszerelés. Természetes friss, illatos törölközőt kaptam, sokfajta tusfürdő közül a kedvencem is volt, végén szájvíz pohárral az orális örömökhöz is :)
  • Lány külseje:

    Mint a képeken, azaz arc nélkül. Mondjuk bevallom, azért nem ennyire vékony lányra számítottam, de nagyon bejött az alakja. De mindenekelőtt muszáj megemlítenem, hogy rendkívül intelligens, okos leányzó is, akivel a szokásos csit-cseten kívül komolyabb szakmai dolgokban is beszélgettünk! Szóval, bájos arc, szőkésbarna hajjal (szerintem barna az eredeti), pici cicik, hamar, kőkeménnyé váló bimbókkal, eszméletlen formás popó, ami elveszik a tenyeremben, nyalható és jól nedvesedő punci, vékony, hosszú lábak, és ami kapásból megfogott, az izmos teste, ami egyszerre is megfeszül, mikor gyönyör járja át....
  • Action:

    Szóval, kétrészes aligruciban fogadott, bekísért, találtunk helyet az esernyőmnek és cipőmnek is szerencsére. Bekísért a szobába, pár szóban megerősítettem az előre megbeszélteket, majd törcs+fürcsi+puszcsi és ott álltam meztelenül, illatosan a meztelen Alice előtt, aki addigra levette ruháját... Huhh.. egyből csókcsata indult, ezerrel kezdtünk pörögni, mintha két szerető, akik régóta nem látták egymást, megkapta volna az órácskáját. Nyelvem cickóit szopogatta, kőkemény bimbókkal játszott, hasát puszilgattam, hangos sóhajai közben hanyatt parancsoltam az ágyra, kis kerülő után lábait égnek toltam és nyelvem már szó szerint puncija mélységeit derítette fel. Jó darabig ténykedtem, jópárszor zihált és szorította fejem magához közben... majd felült és szájában találtam magam... először lassan, egyre lejjebb és lejjebb és koppantam a torkán! Olyan igazi mélytorkost kaptam, hogy felhördültem, pedig nem vagyok az a hangos fajta. Kérnem is kellett a vv-t, mert már érezni akartam mással is belülről a puniját, nemcsak az ujjaimmal, amik eddig benne jártak. Ülve belémült, majd kiültem az ágy szélére, és először háttal, majd szemben szexeltünk, őrült erővel és ütemben. Majd hanyatt parancsolt és lovagolva kivégzett. Rámdőlt, hagyott lenyugodni. Törölgetés és hozzámbújt... így kezdtünk el beszélgetni, mikor már kaptunk levegőt. Nem sokkal később az ezredes jelezte, hogy éledezne, így egy szolid nyelvcsatával, franciával már meredeztem is, újra vv-t kérve. Felálltam az ágy mellé, ő a lábával a derekamat átkulcsolta, hanyattfeküdt, így küldtem neki nagy iramban... majd elémtérdelt az ágyon, és olyan igazzy mélytorkost kaptam, nyállal, köpködéssel, torokszex-szel, mint még soha... éreztem, hogy másodjára nekem kicsit több idő kell, így visszakéredzkedtem punciba, és hátulról, őrült tempóban csináltuk. Sikítások közepette élveztünk el. Most sem siettetett, muszáj volt leülnöm... kicsi szuszi után lefürödtem az izzadságom, felöltöztem, közben végig jót beszélgettünk, majd puszi és L...
  • Elszámolás:

    A legvégén tettem ki a kis szekrényre, egyszer sem került szóba közöttünk. Én az alapot megtoldottam picit, de így is átlag alatti maradt!
  • Összkép:

    Maximálisan pozitív. Mint írtam, ő egy mistress, ahogy a középkorban nevezték. Okos, intelligens, szép, művelt, és az ágyban olyan dolgokat tud, amitől megőrül az emberfia, de még! Tuti megyek még! Köszönöm!
Happy Massage