• Brenda és Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az első beszámolómat Brendáról írtam. Most, hogy eljött az ötvenedik ideje, úgy gondoltam, ismét meglátogatom. Meglátván a páros lehetőségeket, egyből Lynával együtt kértem. Telefonon egyeztettünk, Brenda rugalmas volt, több fordulós egyeztetés után (mert folyamatosan változott a programom) megkaptam a lehetőséget.
  • Megközelítés:

    Most már másik helyen mint először, de onnan nem messze, a térképen is láthatóan a pályaudvar közelében van a lakás. Könnyű odatalálni, napközben van sok üres parkoló. Kis gyaloglással tömegközlekedéssel is megoldható a megközelítés.
  • Helyszín:

    A helyszín egy panelházban található kis lakás, szépen berendezett, nem lelakott, tiszta, rendezett. A szobában franciaágy és kanapé, a fürdőben zuhany kicsit rozoga fülkeajtóval, tusfürdők és szájvíz, valamint fogkefék. A törölköző megfelelő, tiszta. A lányok a megérkezésem után tették fel a friss lepedőt az ágyra.
  • Lány külseje:

    Két harmincas csinibabával randiztam.
    Brendáról arcos képek vannak fent, azoknak tökéletesen megfelel. Nem vékony típus, azt gondolom ezt hívják molett testalkatnak. Szép cicik, enyhe pocak és formás popsi, a plusz az Brenda állandó mosolya.
    Lyna képei is megfelelnek a valóságnak (vele most találkoztam először), kisebb mellek, és nagyobb de szép kerek popsi. Természetes szőke haj, szép szemek, csinos arc.
  • Action:

    Fürdés után a lányok az ágyon vártak. Ugyan gondolkodtam egy kis feloldó beszélgetésben mert gátlásos vagyok, de mindketten azonnal rámcuppantak, és egy hármas smárparti alakult ki. Brenda és Lyna is odateszi magát a csókolózásnál, néha kicsit hátrahúzódtem, de nem zavartatták magukat, akkor ketten folytatták. Egy idő után a lányok megtalálták amit deréktájon már nagyon kerestek, és nekiálltak ketten franciázni. Néha felváltva, néha egyszerre, a környéket sem elhanyagolva, végig rám figyelve kényeztettek. Egy idő után Lyna a szám fölé helyezkedett. Később a lányok megunták, hogy csak a hátamon heverészem, Brenda is lustálkodni akart, így hanyatt dőlt az ágyon, a fejét lelógatta, és felszólított, hogy most már én is csináljak valamit. Mit tehettem volna, jobb ötletem nem lévén, beleraktam a szájába a farkamat. Közben Lyna Brendát nyalta. Később Lyna is szeretett volna lustálkodni, így Brendával helyet cseréltek. Utána már én is szerettem volna, így hanyatt dobtal magam, és talán Brenda szájában élveztem em, miközben Lyna melleit nyalogattam.
    Miután magamhoz tértem egy nagyon jót beszélgettünk a lányokkal, nem is maradt energiám a folytatásra. Az idő is eltelt, így távoznom kellett, túl is szaladtam egy kicsivel.
  • Elszámolás:

    Az események után adtam oda, egy óra, két lány, két papírdarab. Éljenek a föníciaiak!
  • Összkép:

    Két rendkívül ügyes lánnyal volt dolgom; kiválóan tudtak együtt tevékenykedni, és még élvezték is. Amiért mentem, megkaptam. Lyna és Brenda is profi, tudják a dolgukat, és jól is csinálják. Nekem tetszett :D
Happy Massage