• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Köszönöm drága, hogy megírtad az élményeidet, és örülök hogy, sikerült elérnem a célom és kitépnem Téged a realitás káprázatából! :)
    Remélem előbb-utóbb sikerül majd "rávenni" másra is...
    csók és várlak mielőbb! :)

  • Egyeztetés:

    Először VTR-en próbáltam, de az nem nyert - lehet nem nézte, és nem is túl sokkal előtte jelentkeztem be - így a "hagyományos" módszert próbáltam és az sikerrel is járt. Elmondta a tudnivalókat, címet és már mehettem is.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés is akad bőven a közelben, bár lehet, h egy ciginyit sétálni kell. Én most gépsárkánnyal közelítettem meg a helyszínt. A parkolás fizetős, bár nem egy vészes összeg...annak akit érdekel...bár sosem értettem, h aki ennyit költ egy órányi szórakozásra az miért 2-300Ft-on rágja a körmét...parkoló-hely dögivel.
  • Helyszín:

    Felújított panelház sokadik emelete. Az enteriőr elég érdekes...ötvözi egy jósda hangulatát egy goa-party elemeivel...de nem zavaró...mintha egy más világba lépne az ember...s talán tényleg így is van. Ettől elvonatkoztatva, fürdő van, tusfürdő van(de csak pár...a fanatikus tusfürdő számolóknak), törülköző is akad, szájvíz van, szoba is van, benne francia-ágy, szék letenni a ruhát...hirtelen ennyi.
  • Lány külseje:

    Vékony lány...nagyon vékony...de ennek is megvan az előnye ;) Valami fehérben fogadott...asszem...de nem emlékszem. Később valami fekete volt rajta...asszem...de az meg nem érdekelt... Annak ellenére, h nem egy playmate alkat, van valami olyan kisugárzása, ami magával-ragadja az embert...bár ez szubjektív...lehet csak rám volt ilyen hatással.
  • Action:

    Rácshoz kijön eléd, beenged, cipő levesz(előszobában), szobába be, ajándék letesz, vetkőzés, fürdőbe be... lemosni az út porát. Szobába vissza, egy két pici csók...letérdel...s onnan képszakadás...jíííííííhhhááááá....gyiáááááá...mélytorok az "működik" (bár csak "két lábon" járok, s a csengőt is a kezemmel nyomtam meg...). Kényszer-francia is volt...de azért rá is odafigyelve, h néha kapjon levegőt is. Ülve, állva, fekve, hanyatt-fektetve, falhoz rakva, állva 69 kis nyalkodással, fejét elég gyakran tövig ráhúzva, gyakran magától tolta rá, néha környék is kezelésbe véve, végtermék végül a szájában landolt...szájában lenyugvás. Utána tisztogatás, kis beszélgetés...intelligens és olvasott lánynak tűnik...végül zuhany, öltözködés, könnyes búcsú...függöny. Az előző beszámolókon felbuzdulva adtam a szájának elég tisztességesen...sztem 10-15 percet leszámítva folyamatosan tömtem a szájacskáját...bár az idő ilyenkor elég relatív...remélem nem vette zokon...s bár én csak az orális fixációmat kiélni járok a lányokhoz nála komolyan elgondolkoztam, h milyen lehet a puncijában lenni...még a végén elcsábulok...
  • Elszámolás:

    Pesti átlag...amennyit a telefonba mondott...előre letettem valami kis polcra...nem került szóba.
  • Összkép:

    Huhhhh...remélem sokáig elérhető lesz még, mert biztos, h megyek...ha nem bánja ;) Lehet, h mindjárt hívom is...
    Köszönöm kedves Alice! ...nagyon nagy élmény volt...durván "mély a nyúl ürege"...nálad tényleg kilép az ember a realitásból...
Happy Massage