• Dórika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Életem!

    Még egyszer itt is mindenki előtt nagyon- nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked!
    Remélem még sok ezer ilyen lesz, és lesz még 1-2, amit velem töltesz ! Na, de nem leszek önző, a beszélgetésünkre visszagondolva, már nincs sok időnk! Úgyhogy nem is kell várni a szülinapokra, bármikor várlak szeretettel és túlfűtött erotikával édesem!! :))))

    Köszönsz mindent? Szívesen! De igazából én köszönöm ezt a csodás 2 órát !

    I hope see u later !!

    Kiss u,

    Gré

  • Egyeztetés:

    Ma reggel kerestem sms-en keresztül mert nem volt még "rendelési" idő. Kis idő múlva jött a válasz sms-ben. Elég ritka az ilyen rugalmasság. Mindenről kérdésemnek megfelelően tájékoztatott, majd késöbb telefonon is eggyeztettünk. Telefonját Ő kezeli, és ezt rugalmasan teszi.
  • Megközelítés:

    Ggps nagyon könnyen odavisz, de még térkép alapján is könnyen meglelhető. Pontos címet kaptam az útolsó eggyeztetésnél. Autóval voltam ezért a tömeg közlekedést annyira nem vizslattam, de mintha troli ott járna az utcàban,akkor pedig megállója is van ott. Nem kelett várnom semennyit, csörgettem kaptam kódot és már bent is voltam.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, rendezett, pont erre a célra berendezve. Fürdő picit kicsi de nem "élményfürdőzni megy az ember" ,tiszta sok sok tusfűrdővel, szájvizzel "több féle ebből is" tiszta nagy törölköző.
    A tettek színhelyén nagy és kényelmes francia ágy, komód kis asztal, kis kanapé és egy szauna is van, ja és egy szekrény is.
  • Lány külseje:

    A képek sajnos nem adják vissza azt a tűzet, ami eme leányzóban lakozik. Gyönyörű igazi cicik, finom formás popsi, hihetetlen finom ajkak jellemzik. Tényleg nincs mit szégyelnie, kívánnivalóan gyönyörű, és kész!
  • Action:

    Nos érkezésemkor csipke bugyi és cicit elrejtő bvolt rajta." Nem cici tartó, mert nem kell őket tartani, állnak azok maguktól is" Kis test felfedezés még az ajtóban mert nem bírtam ki hogy ne öleljem magamhoz, és ne érezzem bőre illatát, ízét. Majd kicsit beljebb a szobába véglegesítettük mennyi időt is szeretnék vele lenni. Irány a fürdő, majd gyorsan vissza hozzá, Ő màr az ágyon várt, mert az érkezésemre már felkészült hogy ne az együtt töltött idő fogyjon. Csókcsatával kezdtük, nagyon finoman de mégis tűzel telien csókol. Majd gyönyőrű testét indultam felfedezni, csókoltam ahol értem, cicik formásak finomak és jól reagálnak. Lentebb érve bugyi lehuz, és szép puncija csak úgy csalta a nyelvemet hogy gyorsan kostoljam meg a boldogság kelyhét.hmmmmm nagyon finom a puncija, jól reagàl. Nyaltam lassabban, gyorsabban nem volt semleges a számára. Majd kérdezte hogy mivel szülinapos vagyok kényeztethet e ő is, mondtam naná hiszen alig vártam hogy a szájában lehessek. Nos kezezés nélkül olyan franciát kaptam hogy csak na, közben felnéz rád ami nekem nagyon izgató, zacsit golyókat sem hagyja ki a jóból, ez is lett a vesztem, mert ajkai közt lett végem, az utódok pedig a pociban végezték az utólsó cseppig. Hagy lenyugodni semmi kapkodàs. Kis beszélgetés hogy azért tudjunk meg picit a másikról. Közvetlen, bármiről lehet vele beszélgetni. Közben simi, csókok, majd a velem egykoruba próbàltunk életet lehelni de korai volt még.....nem áltam még készen ez az én hibám gyengeségem:( jött az ötlet hogy akkor egy kis masszázsal regeneráljuk puhány testemet. Alapos olajos masszázst kaptam ami tényleg szakszerü, mert nagyon jól esett és tényleg hatott hiszen harcra ébred a velem egykorú, amit csókcsatával tűzeltünk még feljebb, viszont sajnos csak egy franciára marad idő amit 69 be teljesítettünk. Kis pihi majd kis csókok még aztán el fürdeni, majd ismét csókok, felöltöz, ja és csókok.
  • Elszámolás:

    Ő maga az extra de ez benne van az alapban! Minden amit kiírt az tényleg benne van az alapban! Teljesen korrekt amit megbeszéltünk azt diszkréten le a komódra és ennyi. Először voltam nála,ezért előre adtam oda.
  • Összkép:

    Hűha ezt elég nehéz össze szedni....csakis pozítív élménnyel léptem ki az ajtaján, nehéz bevallani de ilyen barátnős eggyüttlétem nagyon régen nem volt! Tutira vissza megyek még hozzá, már csak azért is mert van még benne amire nekem szükségem van."tűz, tűz és tűz" Ő valóban értünk van, és szereti csinálni amit csinál, illetve ritka dolog hogy ezt alázattal is teszi! Maxi pontszám egy igazán Maxi leányzónak!
    Gréti Drága függőséget okoztál, alig várom hogy újra karjaim közt legyél, és újra és újra csókolhassam ajkad! KÖSŹÖNÖK mindent!
Happy Massage