• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Buta voltam, mert koràbban hívtam mint amikor kezd, ezért a barátnőjével konzultàltam 1700-1900-ig lebeszéltem a talàlkàt, de végül késôbb én hoztam közelebbire, így lett 1300. Tetszik, hogy rugalmasan kezeli a vàltoztatàst, igazi pörgös, gyors, profi benyomàst mutatva ezzel a hozzààllàssal.
  • Megközelítés:

    A hôsök terétôl nem messze van a cím a Bencúr út 43. egy pàrhuzamos út az Andràssi úttal. Kocsival metróval egyarànt könnyû megközelíteni. Nagyon jó helyen van, tökéletes.
  • Helyszín:

    Abban szobàban voltunk ahol a képek készültek, szépen bebútorozott, modern, légkondis lakàs. külön tetszett, hogy volt masszàzs pad, meg franciaàgy egy szobàban, csak kevés a tükör, de végül mindent làttam amiért jöttem. A làtvàny amit egy fiatal làny addni tud az garantàlt. A fürdôben tönkre ment a zuhanyrózsa, így csôvel tussoltam, közben beszélgettem vele, és nem gyôzött bocsànatot kérni a dràga. Tussolókban, eddig ez volt a legnagyobb vàlaszték kb 30-40 féle közül lehet vàlasztani a kàd szélére a falnàl sorakoztak szépen. Amit dicsérni tudnék, hogy a hely tàgas, és rögtön kijavítottàk a zuhanyrózsa krizist.
  • Lány külseje:

    Na itt kezdôttek a problémàk, mert annyira de annyira gyönyörû, hogy szerelmes akarok lenni Kittanàba. A képeken is eszméletlen, de élôben, azok a sötét szemek, mint egy fekete lyuk ami elnyeli az idôt és a teret körülötted megszünik létezni minden, csak az a jó marad, az fekete hajú bombàzó testû tökéletes fiatal làny, akit meglàtsz, és beleremeg a testet...úr isten meg érdemlem én ezt? A vilàgmindensség kezdetetôl is kevés lenne, elmondani nektek sràcok milyen csodàlatos teremtnény.
  • Erotikus masszázs:

    Tetôtôl talpig megmaszírozott, a padon fekve élveztem az olajos kezeit, ahogyan kimaszíroztàk belôllem a feszültséget, mert elôtte nagyon dühös voltam, de ott és akkor, csak ô volt, és én, senki màs.
    A pupjàban lévô ékszer értéke is eltörpül a szépségével ellentétben, ugyan mindegy, hogy gyémànt, rubin, vagy smaragd, hiàba ott van az orrod elôtt csak pàr ezredmàsodpercig nézed az ékszert azutàn, rögtön keresed a részleteket a testében, de nem talàlsz hibàt benne.
    Jó félóràt maszírozott a 2 óràs programból. Majd megkínàlt vizel, és megkért, hogy a csúszka masszàzs miatt feküdje az àgyra, mert leesik a padról. A hàtamra feküdtem, bekente a testem, és a testét olajjal, és csuszkàllt rajta, kigyózott a testével, én élveztem minden mozdulatàt. A puncijàval ràült a dàkómra, és úgy kényesztetett, a mennyben jàrtam de ez màr egy màsik történet.
  • Levezetés:

    Két óràban kettô jàr. A francia àgyon, natúr francia reggelire, közben tojàs ràntotta, nyàlas kolbàsszal, jó mélytorkos salàtàval, cuppogós narancslével. Azutàn zsemlecsere ô alul, én felül, a fekete lyuk beszippantott, nem sok mindenre emlékszem, mert évmilliókig tartott, és otthagyni ezt a csodàt, nehezebb volt mint megszületni, sajnos arra sem emlékszem igazàn.
    Végül kölcsönös franciàval kivégzett engem, a legjobb franciàt kaptam tôle, miközben nyaltam faltam ahol értem simogattam. Beleremegtem, az élvezet leírhatatlan.
    A masszàzs utàn a màsodik menet natur francia végig a testemre, és úgy elmenni az örök vadàszmezôkre, hogy Kittanàt simogatom, kényeztetem az egyik leghatalmasabb érzés amit valaha éresztem. Gazdagabb vagyok mindenkinél a földön, köszönöm szépen Kittana.
  • Elszámolás:

    A végén fizettem, adtam borravalót, de ô adott visszabelôlle mondvàn, hogy nem volt meg a telljes két óra, de én emiatt nem voltam szomorú, màr annak is örültem, hogy hozzàm ért az ujjaival, miközben visszadta azt a kis papír darabot.
  • Összkép:

    Holnap is megyek, az elégedettség leírhatatlan, mindenkinek ajànlom, és csak azt sajnàlom, hogy kevesen lehetnek gazdagabbak ilyen élményekkel mint én. Lehet mondani Görög Zita kettô, Kittana a Mortal Kombatból, de nem...,mert ô szàmra, a nyugalom, a gyönyör, az élvezet, és egy csipetni vagànysàg.
Happy Massage