• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen kinéztem már magamnak Kittanát, majd pár hét után fel is hívtam. Telefonon történt nagyon jó kifejezetten erotikus és egyben kedves hangja volt amitől még inkább megjött a kedvem. Elsőre felvette viszont ami nem lepett meg h aznapra már tele volt, de rögtön rávágta a választ naprakészen így tehát megegyeztünk a következő nap délután 14:00-ban!
  • Megközelítés:

    Másnap délután valamivel 14:00 előtt érkeztem valamivel, rendkívül egyszerűen volt az oda jutás jól frekventált környék, így rögtön találtam parkolót nem kellet körözgetnem keresgélnem. Így tehát érkezéskor felhívtam, szintén ugyanaz a kedves és egyben erotikus hang szólt bele és készségesen feltessékelt.
  • Helyszín:

    A lakás is ugyanolyan szép volt mint amilyen jól frekventált helyen és környezetben található, nagy tágas belül felújított, újszerű lakás ahol az ember komfortosan érezheti magát. Sőt hozzá teszem kifejezett finom illat fogadott és nyugtató relaxációs zene ami egyből nyugalommal árasztja el az embert plusz pont ezért. A fürdő kényelmes és tágas választékos többet nem kell mondjak így is elég.
  • Lány külseje:

    Kittana fogadott, nem akarok túlozni és nem is szeretek mivel nagy kritikusnak tartom magam, ezért sem szoktam írni de ő most megihletett!! Szóval élőben látván őt, egyértelműen mondhatom h még szebb volt mint a képeken a hangja pedig ugyanolyan kellemesen csengett. Ami nekem kifejezetten tetszett, hogy természetes szépség, mind testileg mind pedig az arca... Sőt mondhatni kifejezetten dög volt az arca már akkor beindított ahogy megláttam!!! A testéről pedig ne is beszéljünk gyönyörű lábak pont elegendő formás marokba illő cici ahogy szeretem. Próbáltam a kritikát keresni de nem találtam ezért is írom ezt most bár lehet nem kéne mert így is túl elfoglalt lány, én pedig úgy döntöttem hobbit fogok belőle űzni ha a továbbiak is ilyen jól alakulnak.
  • Erotikus masszázs:

    Rögtön betessékelt, figyelmesen megkérdezte nem vagyok-e szomjas, miért jöttem mit szeretnék mire vágyom, de mivel még vele voltam elfoglalva kicsit hebegtem habogtam pedig céltudatosan jöttem :) Ezután néhány rövid mondat váltás, és jöhetett a zuhany. Kérdezte h segítsen-e, de úgy gondoltam ne pazaroljuk az időt, pár perc alatt frissen és üdén a szobába igyekeztem ahol a finom illat, a kellemes zene szólt, az ágyon pedig a csodálatos amazon, vagy szexbomba Kittana várt, azt hiszem néhány másodpercig megint belémfagyott a levegő a gyönyörű látványtól. De ismét kezébe vette az irányítást, így tehát úgy éreztem magamat mint aki wellnessezne! Egy órára jöttem, de másfél lett belőle, mivel nem gondoltam volna de a masszázs is szakszerű volt, nem pedig a szokásos női simogatás.
  • Levezetés:

    A tusolás és hirtelen lefagyás után finoman megfogva a kezem a padra fektetett, majd kérésemnek megfelelően elkezdett maszírozni, mivel nem vagyok egy apró termetű így gondoltam adok pár percet aztán jöhet majd a lényegi rész.... De nem így történt annyira kellemesen szakszerűen csinálta a lábamtól kezdve mindenhol finoman de mégis határozott erővel, hogy abban a pillanatban eldöntöttem maradok még fél órát. Bevallom először rossz ötletnek tartottam mivel még nem tudtam milyen lesz a csattanó. Közben kifejezetten érdeklődve kérdezett és beszélgettünk, annyira hogy közben időnként azt hittem a barátnőm egy kis költői túlzással. Annyira ellazultam, időnként majdnem el is aludtam, de hát ki aludna el egy ilyen bombázó kezei között :)
    A masszázs végéhez közeledve megkérdezte nem vagyok-e szomjas, majd hogyan szeretném a levezetést esetleg szeretnék-e egy kis csuszkát. Utóbbit most kihagytam mert már így is nehéz volt hason feküdnöm nem bírtam magammal.
    Majd jöhetett a csattanó, de mivel minden paramétere megfelelt és volt még időnk is szerettem volna vele kicsit én is törődni. Így tehát egy kis kölcsönös franciával kezdtem, közben simogattam gyönyörű bőrét aminek illata magába szippantott és mint egy kiskutya amikor tüzel jó mélyeket szippantottam bele. Úgy tűnt élvezi is!!! Szinte úgy éreztem már ettől elmegyek, de még mielőtt megkértem volna bármire is már a szájába vette és kacéran felnézett mintha válaszra várt volna de aszemébe nézve nem tudtam megszólalni így hátra dőltem és élveztem. Egyszerűen olyan mintha a mennyben lennék értette a dolgát és úgy használta a száját...... szinte falta nem bírtam ki h ne nézzem de nem bírtam róla levenni a szemem a látvány és a várva várt hatás egy szóval jellemezve ( fenomenális) Gyorsan jött is a vég, és tudjátok ez is kritikus pont de nem volt se túl gyors se lassú pontosan ahogyan szeretem. Utána még ültem egy darabig az ágyon bár az idő már lejárt és jöttek hozzá ismét azért még váltott velem néhány mondatot, ezzel az előzékenységével és hatékonyságával elérte, hogy biztosan gyakori látogatója leszek. Köszönöm Kittana te álomnő, a nyugalom szigetéről, és hála a jó társaságért !!!
    Hamarosan újra találkozunk Puszi Peti!
  • Elszámolás:

    Könnyedén praktikusan zajlott Ugy hogy a kis tesztemen is átment. Viszont ilyen mennyei élmény után, nem lett volna szívem vissza kérni....
    Javaslom ti se fukarkodjatok ;)
  • Összkép:

    Mivel jeleztem nem szoktam írni, Kittana pedig hibátlan mind hozzáállás mind testileg is....
    Legszívesebben elvittem volna magammal, de a SZÁJÁT biztosan.
    Lenyűgöző szépség ő maga a kedvencem, ha valaki tudna jobbat jelezze bár nehéz lenne elképzelni!
    Popsi, mintha körzővel rajzolták volna abszolút favorit.
    UI: legszívesebben rengeteg kritikával illetném hogy más ne is járjon hozzá de ez nem lenne fer :)
Happy Massage