• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon, szokás szerint. Bár mostanában a VTR-t használjuk erre. Már egy ideje tervben van a több órás kaland. Sajnos még nem jött össze. De inkább megyek akkor ismét egy órára, minthogy ne mennék.
  • Megközelítés:

    Autóval fizetős parkolás, de csak 6ig és az olcsóbb fajta óradíj. Nem mintha ez lényeges volna, ha ilyen helyre megyek.
  • Helyszín:

    Panel egyik középső emelete. Lift, a rács elé kitipeg. Füstölő a lakásban és led lámpák a fürdőben. Hangulatos, nincs rossz érzése az embernek.
  • Lány külseje:

    A mostani és a korábbi alkalommal, amit meg sem írtam, nagyon szexin kicsípte magát. Smink, faxállító ruha, illatok, nagyon bejött. Legutóbb, most egy cuki kis fehér egybe ruhában fogadott, kicsit habos volt, ha a szél belekap, a popsi ki is kandikál. Hozzá két kis copfban a haja.. mint egy 18-as diáklány.
  • Action:

    Már zuhany előtt a bugyiját szedegettem lefele, nyúltam a ruha alá. Nagyon izgató. De zuhany után folytatás. Csókok, sóhajok, egy kis speciális lazító üdítő.. finom volt. A ruhát úgy vettük le, hogy én az ágyon ültem, ő előttem állt, felhúztam a szoknyát, a bugyit le és már csókoltam is a popsijába, puncijába. Izgató, laza pornó filmes jelenet. Minden ruha le, majd hosszú francia. Ettől nem tudok szabadulni. Szinte már hihetetlen, hogy mennyire azt tudja amit én szeretek. Magamnak sem csinálnám jobban :D mármint.. értitek. 69 és mindenféle matek, majd óvszer és mélyen bele hatoltam. Beleült, vonaglott, nyögdécselt, mindketten élveztük. Rámhajolt, majd hátradőlt. A csüccs pozíció ki lett aknázva rendesen. Ezután a mostani kedvencünk következett. Alice hasra, összezárt lábak, én úgy furakodtam a punciba. Ezt sokáig csináltuk mindenféle jóval egybekötve, amit le sem írnék most ide. Akivel olyan a hangulat, úgyis előkerül. Akiben megbízik. Majd pár lökés még a falnál, éppen csak robbanás közelig, lerántottam a gumit és a száját kerestem, hogy nyissa ki, pár centiről már ment is a pár napos adag. Olyan cukin és szexin odaadóan tartotta a száját és az arcát, hogy ritkán találkozni hasonlóval.
  • Elszámolás:

    Alicenál öltözés közben szoktam kitenni. Bp-i átlag. Nincs matek, se meglepi. Maximálisan megéri.
  • Összkép:

    Sokadig randi és még sok várható. Nem, nem írom meg az összeset. De megérdemli Alice, hogy sok-sok magas besorolású beszi íródjon róla, ezért is pötyögök.
Happy Massage