• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Itclztq:)

    Nagyon szépen köszönöm megint ezt a csodálatos beszámolót, egy élmény Veled lenni is:)
    Azonfelül köszönöm a látogatásod is, részemről a megtiszteltetés:)
    Csókollak milliószor:
    Regi

  • Egyeztetés:

    Egyszer már voltam Reginánál még a tavasz elején, és mivel az a találkozás igencsak jól sikerült, biztos voltam benne, hogy újra meglátogatom. Azóta is tartjuk a kapcsolatot itt az oldalon. Most vált aktuálissá az új randi, már csak azért is, mivel lassan már kezdtem irigykedni a hölgy képei között látható plüss mackóra... Itt az oldalon írtam Reginek levélben, váltottunk több üzenetet is, és egy alkalommal, amikor láttam, hogy éppen online elérhető, rákérdeztem, hogy hívhatom-e akkor telefonon. Igen volt a válasz, egyeztettük is a találkát, amit még levélben mindketten megerősítettünk.
  • Megközelítés:

    Vonattal mentem, a vasútállomástól pár lépést kell csak tenni. Aki autóval megy, bőven van parkolási lehetőség a környéken, a közeli pláza parkolójában térítésmentesen is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nem mostanában épült, de felújított társasház szépen rendben tartott lakása. A fürdőszobában nagy választék tusfürdőből és törölközőből, valamint többféle szájvíz is található. A zuhanyzó kezelése könnyű, nem kell játszani azzal, hogy elérjük a kívánt vízhőmérsékletet. A légyottnak helyt adó szoba ízlésesen berendezett, be van építve egy rúd a tánchoz, az ágy nagy és kényelmes. Mellette az ágy fejénél és oldalt a falon tükrök, a plafonon szintén, így az akció mindenhonnan nyomon követhető. A falon még látható Regináról készült művészi aktfotó is. Szóval: hangulatos környezet.
  • Lány külseje:

    Regina testét sok huszonéves nő megirigyelhetné. Rendkívül jó alakja van, köszönhetően a sportos múltnak, és az odafigyelésnek. Magas, hosszú combú, szolizott bőrű, kék szemű, mosolygós szőke szépségre számíthat, aki meglátogatja. A randink előtt egy héttel ú fotók kerültek fel a képei közé, és miközben gyönyörködtem bennük, eszembe jutott, hogy egy hét múlva szexelni fogok ezzel a csodaszép nővel. Érkezésemkor éppen mosolyogva nézett ki az ablakon, és amikor beengedett, igencsak lenyűgöző látványban volt részem: szexi fekete átlátszó ruciban volt, alatta ugyancsak fekete fehérnemű, harisnyatartó és harisnya. Természetesen a magas sarkú cipő sem maradt el.
  • Action:

    Csókot váltottunk, picit beszélgettünk, majd zuhanyozni mentem. Amikor visszajöttem, innivalóval kínált, majd ő is gyorsan letusolt. A Regi által prezentált táncot most sem akartam kihagyni, mint ahogy az előző alkalommal sem, így az előjátékot Regi most is táncikálással indította. De még milyennel! Tánc közben többször odanyomta elém a popsiját, amit simogattam, puszilgattam, nyalogattam. Szereti, ha közben tapizzák, nem is hagytam ki a dolgot. A sztriptízt a felső levételével kezdte, majd a melltartó következett, amiben előzékenyen segítettem is neki, így hamarabb hozzáfértem a cicikhez. Miközben táncolt, többször rácuppant a farkamra, amit néha a popsijával játszva is izgatott. Amikor már a többi ruci is lekerült róla, olyan élményben részesített, ami abszolút felejthetetlen: a tánchoz használt rúdon fejjel lefelé kapaszkodva szopta a fütykösömet, én pedig csak álltam és lestem, mint a hülye gyerek, mivel teljesen az esemény hatása alá kerültem: csak érezni akartam, látni, és felfogni. Arról nem beszélve, hogy olyan jól csinálta, hogy kis híján majdnem eldurrantam a szájába, úgyhogy kérnem kellett, hogy hagyja abba, nehogy idő előtt elmenjek. Irány az ágy, csókolózás, hancúrozás, majd nyalni kezdtem Regi punciját. Amikor már éreztem, hogy fogadóképes, gumit kértem, és dugni kezdtünk. Először szemből csináltuk, így közben alkalom adódott a csókokra. Utána pózcsere következett, és hátulról dugtam Regit, miközben a melleit markolásztam, ami nagyon tetszett neki. Jókat csattogtunk, köszönhetően annak, hogy Regina igencsak nedves volt, cickók a kezemben, miközben a tükörben néztem, hogy tolom ezt a bombanőt. Sokáig nem is lehetett bírni, óriásit élveztem. A tisztálkodási intermezzo után összebújtunk Regivel, ami szintén jól látható volt a plafonon levő tükörben. Beszélgettünk sok mindenről, megbeszéltük a következő találkozásunk napját is. Az idő viszont haladt, ami jó társaságban még inkább igaz, és Regi felettébb jó társaság. Ő azonban még nem élvezett el, amit szóvá is tettem. Nevetve kérdezte, hogy "szeretnél elrepíteni?" A punci felé a testét végig csókolva indultam, majd kényeztetni kezdtem finom kis kelyhét. Egy idő után ujjaztam is. A visszajelzések, Regina szavai az elégedettséget támasztották alá, és egyre gyakrabban túrt bele a hajamba. Az eredmény nem maradt el, Regi is eljutott a csúcsra, amit utána forró csókokkal honorált. Egy picit még beszélgettünk összebújva, aztán irány a fürdőszoba, majd öltözködés. Együtt jöttünk ki a lakásból, egy szép nap állt még előttünk, csodás élménnyel gazdagodva indultam hazafelé.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor letettem, miközben átadtam Reginek egy kis apró ajándékot. Korrekt juttatás egy magas színvonalú, élménydús, minőségi szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Regina rendkívül figyelmes, és megvan az a nagyszerű képessége, hogy az ember nagyon könnyen azonos hullámhosszra kerül vele. A középpontban a vendég van, és az a fontos, hogy a vendég jól érezze magát, miközben persze jól érzi magát Regi is. Én legalább is ezt tapasztaltam, de szerintem ebben mások is egyetértenek velem. Regina egy nagyon kívánatos nő, és egy értékes ember, akivel fantasztikus dolog szeretkezni, és akinek élmény a társaságában lenni. Jó a humora, laza, szexi, kedves és odafigyel a másikra. Csak ajánlani tudom, és mivel egy igazi kincs, kéretik vigyázni rá! Ezúton is köszönöm Reginek a csodálatos élményt, bearanyozta a napomat!
Happy Massage