• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön elsőre felvette, kedves hang szólt bele, fél órán belül tudott fogadni, ami számomra tökéletes volt.
  • Megközelítés:

    Aztóval mentem és a gps vitt oda, roppant egyszerűen. A panel mögötti parkolóban bőségesen akad hely, csak nem szabad elfelejteni pár páncélost dobni a perselybe, nehogy ajándékcsomag legyen a vége. A házszámot megtalálni innentől gyerekjáték, Amira pedig tökéletesen navigál az ajtóig.
  • Helyszín:

    A lakás lakótelepi, de felújított, szépen igényesen berendezett. A fürdőben tusfürdők egész sora, kilépő, szájvíz, zuhanyfüggöny, úgyhogy szerintem ennél több nem is kell egy odalátogatónak.
  • Lány külseje:

    Egy picurka lány nyitotta ki az ajtót fülig mosollyal az arcán valami kis semmiségben ami nagyon szexin állt rajta. Teljes mértékben megfelelt a képeknek amikkel hírdet.
  • Action:

    Megérkezésem után puszival fogadott a szobába invitál, ahol érdeklődött a napom felöl, majd a kezembe nyomott egy türcsit és a fürdőhöz kísért. Hamar, de teljes odafigyeléssel lefürödtem és siettem a helyszínre, ami egy hangulatos kis szoba, halk zenével és Amirával. Finoman kezdtük, puszikkal és óvatos csókkal, ami igazából csak szájrapuszit takart. Jó volt simogatni és érezni a testét. Picurka popó és maroknyi cicik tartoznak hozzá, amiket felváltva fogtam és simogattam. Aztán az ágyra heveredtem és ő elkezdett rajtam dolgozni. Finoman lassan csinálta, hol bekapta, hogy nyalogatta a végét, a tojásokat és a lyukamat is körbenyalta. Ilyet még nem tapasztaltam, de kellemes érzés volt. Aztán gumit kértem és magamra ültettem... Ez csodás volt és ahogy mozgott a szűk kis puncijával nagyon nehezen bírtam magam. Még mielött elmentem volna ki is húztam amit szegény nem értett. Azt hitte rosszul csinált valamit, de nem. Kicsit előröl missziben aztán kutyában csináltuk ahol aztán végem is lett. Nem úgy ahogy szerettem volna, de nem bírtam tartani magam. Meg is mosolyogtuk az esetet. Én mondtam, hogy kivégzett, de ő erre csaj azt mondta, ha kivégeztelek volna akkor az nem ennyi ideig tartott volna. Hehehe, ezt valahogy el is hiszem. Beszélgettünk még picit, kiderült, hogy rohadt öregnek nézek ki, de hát ez van, jót nevettünk rajta. Jelentem azóta fiatalodtam 10 évet, ha érted mire gondolok. :)
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, fél órára mentem és annyit tettem az asztalra amit a telefonba mondott. Nagyon kedvező volt, mert akciós nap volt. Ott maradt amíg el nem jöttem.
  • Összkép:

    Én kellemesen éreztem magamat, azt kaptam amit vártam. Ami kicsit bánt, de ez az én hibám, hogy a vége nem úgy sikerült, ahogy azt terveztem, de hát ember tervez... :)
Happy Massage