• Dórika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Édes harcolhal!

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Kifejezetten örülök, hogy ilyen jól érezted Magad, ugyanis ezzel nem vagy ám egyedül! :))))))

    És csak ismétlem magam, KÖSZÖNÖM !

    Amit a randi végén mondtam, az már csak a a mi titkunk marad :))

    Csók ( személyesen ;) )

    Gréti

  • Egyeztetés:

    Először telefonon hívtam, de nem tudta felvenni. Utána SMS-t küldtem, amire nemsokára válaszolt. Akkor tudtam, hogy hívhatom. Mindent elmondott, és végül egy másfél órás randit kértem tőle.
  • Megközelítés:

    BKV-val nagyon könnyű. Jászai Mari tértől szinte pár lépés. Autóval tudom, hogy necces esti órákban parkolóhelyet találni. A bejutás diszkrét.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben volt. Nem újépítésű, de minden jó állapotban van, kivéve az ágyat. Félúton azt gondoltam, csak bírja ki :) Tiszta törölköző, tusfürdő, szájvíz van. Ja, és nem kell játszani a hideg-meleg csapokkal.
  • Lány külseje:

    Szép, formás alak, gyönyörű szemek, kedves mosoly. Ennivaló, mint a képeken ;)
  • Action:

    Nos, az ágy kibírta a másfél órát. Mivel az elején mondta, hogy kicsit zavarban van tőlem, ezért nem akartam rögtön nekiesni. Beszélgettünk egy kicsit, és amikor láttam rajta, hogy ellazult, végül ő mondta, hogy akkor letesztelne, hogy igaz-e, amit az exem állított. Megcsókolt, akkor tudtam, hogy ez nagyon kellemes együttlét lesz. Szerintem egy-egy csókból még arra is lehet következtetni, hogy milyen szexre számíthatsz, és hát a csók az nagyon jó volt. Szóval csók közben félkézzel megszabadítottam a melltartótól, aztán haladtam lefelé. Végül a bugyit is lekaptam róla, és már nyaltam is a szép puncit. Először finoman, majd gyorsabban, nem erősen, csak gyorsabban. Utána mondott is rá valami dícséretet, ill. hogy most ő jön.
    Nagyon kellemesen, jó ütemben csinálta, mélytorok is volt. Ott azt éreztem, hogy rögtön végem. Végül gumit húzott rám, és doggyban kezdtük az actiont. Én jobban csípem szemből, ezért hamar váltottam a standard misszibe. Szerettem volna ha ő is elmegy, ezért visszatartottam. Sikerült is átesnem a holtponton, és kitölteni majdnem a teljes időt, úgy hogy végig felül voltam. Viszont ez így bitang jó volt, mert szinte végig kiélveztem az időt. Néha gyorsan, néha egész lassú ütemben. A mérleg a végén az ő javára billent. Lehet, hogy a végén ezért is javasolta az NFVSZ-t. Ott a gyerekek el is tűntek.
  • Elszámolás:

    Nem kell számolgatni, nincsenek extrák. Minden benne van, ami az adatlapon szerepel. Ez így a legjobb szerintem.
  • Összkép:

    Mindketten jól éreztük magunkat. A csókot külön kiemelném. Nyilván, hogy ez partnerfüggő, de nekem olyan pont ideális. A barátnő-feeling garantált, szerintem tudja/érzi, mire van szüksége egy partnernek. Felejthetetlen! Még jövök ;)
Happy Massage