• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem. Nem Fannit, de ő vette fel. A kiszemeltem nem volt elérhető, de Fanni épp ráért, úgyhogy döntöttem, indultam, és nemsokára meg is érkeztem.
  • Megközelítés:

    Autóval napközben nem nehéz, csúcsidőben rosszabb. A parkolás már fizetős, viszont így van hely.
    Könnyű odatalálni, főleg annak, aki már sokadszorra jár itt :)
  • Helyszín:

    Miven KENTem-vágtam a címet, tudtam, hogy mire számíthatok. Lifteztem, lépcsőztem, megálltam az ajtóban. Ami nem nyílt. De a hátam mögül zajt hallottam. Ilyen még sohasem volt. A MÁSIK AJTÓ nyilt ki számomra. És ez egészen új élményt jelentett. Sarokkádas fürdő, friss törölköző, hibátlan melegvízellátás, gazdag tusfürdőválaszték. Persze itt sosem volt gondom semmivel.
    Viszont a szoba új volt nekem. Az ágy átlősan van elhelyezve, így a két falon találhatő tükrökből mindent láthat az ember. De a plafonon is van tükör!!! És most már tudom, hogy milyen jó is az. Mondjuk azt meg kellene oldani,hogy magát ne lássa az ember :)
    Ebben a szobában csak egy masszív masszázspad van, de nem is kell más.
  • Lány külseje:

    A külső valamilyen szinten meglepetés volt, mert névről nem tudtam pontosan, hogy ki lesz :)
    A képek a szokásos módon etusáltak. Tetoválás eltüntetve, a bőr természetellenesen hibátlanra javítva.
    Van, akinél kell, Fanninát teljesen fölösleges volt. Ha egy 100%-ig amatőr képet csinálunk róla, ugyanúgy megfelel. Nagyon alacsony, mosolygos, végtelenül kedves és szimpatikus leányzó. Tenyérbe illő fenék és mellek. Valami olyan ruhában fogadott, amihez én nem értek. A masszázshoz csak a bugyi maradt fenni.
  • Erotikus masszázs:

    Erős masszázst szerettem volna, ezért választottam eredetileg mást. De szerencsére Fanni is tud olyan erősen masszírozni, ami az itteni makktársak közül egyeseknek már sok lenne.
    A farkam már a fürdőbe menet vigyázba állt, mert annyira vonzó teremtés.
    Szerencsére hasra tudtam feküdni, és átadtam magam a masszázsnak. Krémmel dolgozik én ezt jobban is kedvelem. Először a hátam masszírozta, igazán alaposan. Itt alkalmazott egy olyan fogást, amit profi masszőrök is szoktak alkalmazni. Nevezetesen a kezem keresztbe tette a hátamon, hogy jöbben tudjon dolgozni a lapockán. De ő közben a mellét a tenyerembe rakta. Ilyen nem szokott máshol történni :)
    A karmasszázshoz a combjai közé szorította a kezem. Ezt is imádtam. Ugyanez megismétlődött a másik oldalon is. Utána jött a lábmasszázs talptól kezdve felfelé. Mire a fenekemhez ért, bizony máshol is jár a keze, a golyók és a farkam is kapott finom érintéseket. Iszonyatosan felhúzott, aztán otthagyott. És kezdte a másik talpamtól. Ugyanezel a módszerrel történ a másik lábnál is, már alig vártam, hogy végre a fülembe súgja, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Jó alaposan bekente a farkam is, ami már elég rendesen függőleges volt. Közben töbször a szemembe nézett, és folytatta. A szájába vett, és nagyon finoman, lassan kényeztetett. Életem legerotikusabb masszázsélményében volt részem, és ráadásul a plafonon lévő tükörből mindent láttam.
    Általában hamarabb végem szokott lenni, de annyira jól csinálta, hogy elég sokáig bírtam. Amikor éreztem, hogy közeleg a vég, akkor finoman megfogtam a fejét, és gyorsítottam a tempón.
    Az ajkai között lett végem, fantasztikus volt.
    Letörölgetett, mellém ült, nem siettetett. És végig mosolygott.
  • Elszámolás:

    Pont ugyanannyi, mint szokott lenni, nem változott már jó ideje. Számomra ez pont egy korrekt, elfogadható . Sajnos mostanában itt-ott többért kevesebb jár. De itt még nem csalódtam.
    Utólag, letettem aszekrényre kérés nélkül.
  • Összkép:

    Az összbenyomás egyszavas: biztosan visszamegyek. Annyira fantasztikus élmény volt, hogy ezt át kell élnem újra. Ugyanilyen hozzáállás és érzékiség és erotika kellene még magas szőkében és bögyös vörösben is, csak a változatosság kedvéért :)
    Tekintettel arra, hogy akinek a legjobb értékelésem adtam, már jó ideje nem hirdet itt, most elveszem tőle, és Fanninak adom. Ő igazán kiérdemelte.
Happy Massage