• Lili

  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Kedves Taffer! :)
    Köszönöm azt, hogy megírtad az élményünket, és azt is, hogy minden zavaró külső tényező ellenére köztünk kialakult egy olyan bensőséges "kapcsolat", ami számomra felejthetetlen randit eredményezett!
    Millió csók,
    Lili

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam még pár nappal korábban, akkor csak egy barátnőjét értem el, de nem adtam fel. Ma már ő vette fel, és le is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Mivel újabban fonódnak a villamosok, átszállás nélkül is simán eljutottam hozzá. Amúgy Buda egyik legforgalmasabb útján található, így adódik a BKV, autóval a mellékutcákban lehet keresgélni, fizetős.
  • Helyszín:

    Régi társasház lifttel, a lakásban hárman nyújtanak örömöket a fáradt vándoroknak. Fürdőben zuhanykabin, sok tusfürdővel, szájvízzel. Lili egy nagy szobába invitált, amit ural középen a masszázspad, de a sarokban is van egy kisebb tatami.
  • Lány külseje:

    Lili lélegzetelállítóan gyönyörű. Egy falatnyi piros fehérneműben és magassarkúban fogadott. Gyönyörű zöld szem, szőkésbarna haj, baba finomságú, feszes bőr, kerek popsi, gyönyörű keblek. A piros rúzstól kacérabbnak tűnt, mint a képeken, de hamar kiderült, hogy a természete épp olyan angyali, mint amit a képek sugároznak.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel telefonon szinte semmilyen részletet nem beszéltünk meg, most gyorsan egyeztettük a programot. Első randink lévén ajánlottam a szokásos masszázs felvezetést (mármint részemről), aminek örült, én meg ismét csodálkoztam, hogy ez nem számít gyakori dolognak. Na de az nekem is új volt, hogy most masszázspadot használtunk e célra, mivel a tatami meglehetősen kicsi.

    Úgyhogy Lili megszabadult a melltartótól, felfeküdt a padra, én meg hamar megtaláltam a krémet-olajat, amivel kezelésbe vettem. Mivel ő még bugyiban, én meg azóta is törülközőbe csavarba voltam, ráadásul masszázspadon dolgoztam, tényleg kicsit olyan érzés volt, mintha ha ő jött volna hozzám masszázsra, és tisztelettudóan tartanánk a szükséges távolságot (egyelőre). Nagyon cserfes lány, folyamatosan volt beszédtémánk, miközben élvezettel masszíroztam és simogattam bársonyosan sima bőrét.

    Megfordulás után a masszázs jellege kezdett lágyabb, erotikusabb lenni, hamar lekerült a bugyi is, Lili pedig kellemesen nyugtázta, hogy megyünk át jóni masszázsba. Ezt általában - már csak a saját türelmetlenségem miatt is - hamar franciába szoktam váltani, de a masszázspad miatt most jó hosszú ideig csak a kezeimmel dolgoztam. Végül megtaláltam a módját, hogy tudok én is felhasalni a lábai közé, és kezdetét vette egy igen hosszú franciás kényeztetés. Lili előre szabadkozott, hogy nem nagyon szokott tudni elmenni, pláne elsőre, és pláne a behallatszó kaputelefon, vendégek és egyéb zavaró körülmények közepette, de arra kértem, csak lazuljon el, és ne legyenek elvárásai. Az ellazulás végül olyan jól sikerült, hogy aztán még ő kérte, hogy ne hagyjam abba, és milyen jól tette, kár is lett volna lemaradni arról a csodálatos élvezésről, amit minden előzetes aggálya ellenére produkált.
  • Levezetés:

    Az idő előrehaladtára való tekintettel a hagyományos masszírozásomtól most eltekintettünk. A mindeddig derekamon lévő törülközőtől végre megszabadultam, és hanyatt felfeküdtem a masszázspadra. Kaptam két párnát, hogy ne csak érezzem, lássam is a dolgok menetét, Lili pedig felült az ölem elé velem szemben. A masszázs persze nem teljesen maradt el, hiszen egy lingam kényeztetés vette kezdetét, jó sok olajjal és simogatással.

    Mikor már igencsak fel voltam húzva, kértem egy kis csúszkálást, amit Lili örömmel teljesített, mert állítólag ezt sem sokan igénylik. Fantasztikus volt érezni a testét a testemen, gyönyörű cicije szintén kivette a részét a feladatból. :) Végül én is egy nagyszerű, lágy francia befejezést kaptam, és itt már nem is bírtam sokáig húzni, végül kérésemnek megfelelően az ő testén landoltak az utódok (ó, azok a cicik). :)

    Ezt követően még elkísért zuhanyozni, ahol megszabadítottuk egymást az olajtól, búcsúzóul pedig még kaptam egy kis édességet. Végül puszi a piros ajkaira, és el.
  • Elszámolás:

    A pesti (avagy budai) átlag méretű csokrot előre helyeztem el az asztalon, végén is megfelelt volna.
  • Összkép:

    Mindig örülök, ha olyan lánnyal találkozom, akivel együtt tudunk rezdülni. Lilivel ez egyértelműen összejött, minden szinten, pedig először találkoztunk. De talán nem utoljára... ;)
Happy Massage