• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Technikailag előtte egy nappal a barátnőjével egyeztettük az időpontot, mivel akkor éppen vendége volt. Előtte azonban többször is beszéltünk telefonon, tudtam mi van illetve mi nincs a programban (csók, kölcsönösség, stb). Telefonon keresztül is jó partner, találtunk közös témát, nekem tetszett, hogy a technikai dolgokon túl másról is lehetett vele dumálni.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületben, az Árpád híd és a Dózsa György út között található nagyjából félúton, a Duna felé eső részen. A metrótól pár perc séta, autóval a parkolás fizetős, de kényelmes, szinte mindig akad hely.
  • Helyszín:

    Igényesen kivitelezett társasház egyik emeleti lakása. A lakás több massz helységgel rendelkezik. A mienk átlagos méretű volt, jól el lehetett férni. Szokásos hangulati elemek, de minden igényesen összerakott – pl a tatami bőrrel bevont, a tükrök oldalt díszes keretet kaptak, keleti jellegű szobrocskák. Nekem külön tetszett, hogy a szobánkhoz külön fürdő járt, a diszkréció ezáltal maximálisan biztosítva. A fürdő káddal ellátva, a falon felsorolva, hogy milyen üdítő igényelhető (szénsavas, rostos, alkoholmentes sör). A törülköző bolyhos, kellemes. Az egész környezet úgy van összerakva, hogy tökéletes legyen az ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Mivel arccal hirdet, nem érhet túl nagy meglepetés. Középmagas lány, tökéletes alakkal, ilyen gyönyörűen formázott, kőkemény popsival még nem nagyon találkoztam, kénytelen voltam bele is harapni : ) A haját felfogva hordja (a levezetésnél kérésemre kibontotta), látni engedve szép ívű nyakát. Gyönyörű mellei vannak, ezt ő is tudja, és szereti, ha kényeztetik, ez pl egy olyan tulajdonsága, ami határozottan közel állt az én elképzeléseimhez : ) Határozott, karakteres az arca, és a személyisége is. Okos lány, tudja mit akar a világtól, és általában meg is kapja, amit szeretne. Tud erőteljes vadmacsek és szelíd bújós kiscica is lenni, attól függően, hogy a partnere mit hoz ki belőle.
  • Erotikus masszázs:

    Először találkoztunk, kölcsönösen megszemléltük egymást, úgy tűnt mindketten elégedettek voltunk az eredménnyel. Átadtam a kis ajándékomat (különleges lánynak különleges kézműves süti járt : )). Ha már túlestünk a formaságokon a szobába kísért, mivel előttem haladt megcsodáltam a fenn már említett tökéletes domborulatokat. Üdítővel (kő kóla?) kínált, aztán én gyorsan tisztasági szeánszra el. Ez olyannyira gyors volt, hogy kisrészt még vizes voltam a visszatérést követően. Ő a törcsivel apránként szárítgatott, és meg kézzel és szájjal csodálgattam különböző testrészeit. Aztán mivel végülis masszázsra érkeztem, meg beszélgetni is akartam vele, hasravágtam magam, és kezdődött a szeánsz azon része. Krémmel masszírozott. Háton kezdett, mivel nem voltunk biztosak benne, hogy mennyi időt szánunk rá. Határozott erős mozdulatokkal ment végig, igazán jól estek a mozdulatai. Ha valahol letapadást észlelt, akkor ott többször végigment, szóval nem egy alibi masszázst kaptam. Mivel jókat dumáltunk, érdekeltük egymást, ezért a massz végigment a feneken és a lábakon is, egész jól felfrissültem tőle.
  • Levezetés:

    Nagyon tetszik Vanda lobonca, ezért inkább kihagytuk a csúszkát – elvileg az a program része - , így masszt követően kibontott a haját, Leveske pedig már ugrott is. Mivel a programnak ez a része szűkösebb (csók és kölcsönösség hiánya), illetve nehéz napok miatt a bugyi is fenn maradt, megpróbáltunk a repertoárból minél többet kihozni, és jelentem sikerült. Előbb én csókolgattam végig gyönyörű testét, hosszabban elidőzve a költeményre méltó cickóknál és fenéknél, aztn ő sem tétlenkedett. Hogy a biztonságérzete megmaradjon végig kapaszkodott a kormányrúdba, illetve azért néha kormányzott erre-arra is. Szegényke megpróbált hanyatt fektetve egy kis lingamozni, de azt kb fél percig bírtam, és ismét ráugrottam. A beteljesülés úgy következett be, hogy én hanyatt, egy gyönyörű loboncsátor körülöttem, egy vadító zöld szempár villogott rám, nézz rám, nézz rám…, hát sajnos nem bírtam, hosszúra és hangosra sikeredtem. Kiscicásan hozzámbújt, puszilgatott, megvárta míg lenyugszom.
  • Elszámolás:

    Egy hajszállal a pesti átlag felett, a műsor elején átadva, igazán szót sem érdemel.
  • Összkép:

    Elég ellentmondásos a megítélése. Ilyen és olyan beszámoló is készült már róla. A fotói alapján nagyon tetszett, amit írtak róla, az már inkább óvatosságra intett. Aztán néhány alkalommal beszéltünk telefonon, felkeltette a kíváncsiságomat. Elmentem hozzá, és úgy érzem, hogy nagyon jól tettem. Olyan lány, akit meg kell hódítani. Ha kedvesen és férfiként közelítesz hozzá, akkor egy bűbájos lányt, egy tökéletes szeretőt kapsz, élmény minden pillanat, amit a társaságában töltesz. Szóval nekem Wanda nagyon, nagyon :)
Happy Massage