• Dórika

  • Beküldte:
  • Dórika reagálása

    Drága aumisi!


    Örülök, hogy jól érezted Magad, várlak vissza nagyon- nagyon sok szeretettel !! :))))))))))

    A jól neveltséget tudom mire érted, magától adódó.. de erről még szívesen beszélgetnék ( is ) veled !

    Várlak nagyon vissza!!!

    Sok csók a legmosolygósabb ( a****-nak ) a sz*****-in )

    Gréti

  • Egyeztetés:

    Hétfőn hívtam, elsőre fölvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Kedd délutánra egyeztettünk időpontot, rugalmas volt. Kérte, hogy sms-ben erősítsem meg látogatási szándékomat az egyeztetett nap délelőttjén. A megbeszéltek szerint küldtem az sms.-t, majd megkaptam a pontos címet.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem. A Jászai Mari tértől 2 perc séta. Eléggé központi helyen található a cím, hétköznap délután nem lehet egyszerű a parkolás, de biztos megoldható. Az adatlapon lévő "térkép"-re kattintva szinte pontos a jelölés.
  • Helyszín:

    A címre érve egy többszintes ház lépcsőházának bezárt ajtajához jutottam. Fölhívtam, megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot és már bent is voltam. A lépcsőház teljesen rendben van. Futottam föl a lépcsőn, az ajtóban várt. A lakás nem nagy, szerintem a célnak pontosan megfelelő méretű. A fürdőkád tusolóval és függönnyel ellátott. Több fajta tusfürdő, szájvíz, fogkrém és fogkefe is található a fürdőszobában szépen elrendezve. Műa. kispoharak a szájvizek mellett, gyűjtő a mosdókagylón. Nagy, tiszta és illatos törülközőt kaptam. A "baszobában" kellemes félhomály volt a függönynek köszönhetően. A nagy franciaágy középen, mellette pedig egy nagy komód van. A ruháimat egy fotelágyra raktam. Tisztaság van mindenhol, nem emlékszem zavaró körülményre. Az ágy is rendben van.
  • Lány külseje:

    A hölgy nem árul zsákbamacskát, arca és egész teste jól látható a hirdetésében szereplő képeken. Ennélfogva azt kaptam amit vártam. A képei frissek. Olyan cuki ez a lány! Bájos arc, vadító tekintet, fekete hosszú haj, őrítő szép cicik, finom illatos bőr, szép has, formás kemény fenék, gyönyörű lábak, szűk babapunci. Mindene tetszik, rendben van és fiatal. Semmi negatívat nem tudok írni. Meg tudnám szokni!
  • Action:

    Az ajtóban várt melltartóban és bugyiban. A lélegzetem is elállt a látványtól. A mosolya és a szép hívogató mellei letaglóztak. Bemutatkozott, / remélem én is/ kaptam két puszit és hívott maga után. A szobába érve csak bámultam és dicsértem, hogy milyen szép. Udvariasan megköszönte, közölte, hogy a fotelágyra pakolhatok. Gyorsan ledobáltam mindent magamról, kaptam törcsit és tűz tusolni. Gyorsan rendbe vágtam magam és siettem vissza. Az ágyon várt. Újra csak dicsértem és megpusziltam a gyönyörű melleit és az arcát. Kérdezte, hogyan szeretném. Kértem, hogy én kényeztethessem mert úgy éreztem ha Ő kezd nekem egyből végem. Simogattam, puszilgattam, csókot kaptam és adtam. Csókja édes, nyelve pici mint Ő maga. A melleitől alig bírtam elszakadni. A hasán végig szánkázva eljutottam a bugyijához. Azt levettem és amit ott találtam, hááát! Nyalogattam, szívogattam a babapuncit. Úgy tűnt jól esett Neki és egyszer talán el is élvezett. Ezután Ő következett. A cerkám majd szét durrant a vágytól, kértem ne végezzen ki egyből. Mondta, hogy a saját tempójában csinálja, szóljak ha lassítson. Nagyon kellemesen cumizott. Egy idő után kértem a 69-et, ami szintén isteni volt. A punci és a popó látványa, Gréti ténykedése majdnem kivégzett, ezért föltérdeltem és úgy folytatta. Eközben a punciját kezdtem ujjazni. Nedves és igazán szűk volt, csak 1 ujjamat használtam. Gumit kértem, amit szakszerűen felhelyezett a Drága. Ettől kicsit csitultam szerencsére. Missziben kezdtem szép lassan. Csodás élmény volt látni az arcát, melleit és a puncit közben. Később hátulról közelítettem. Néha hátra nézett, mosolygott. Fogtam a csípőjét, simogattam ahol értem. Szóltam, már nem bírom tovább tartani. Hanyatt fektettem és újra missziben gyönyörködtem benne. Itt már elszálltam. Lenyugtatott, levette a szerelést, majd megtörölgetett. Láttam már csak 10 percem van. Beszélgettem még Grétivel, majd öltöztem és tipli. Kikísért, kaptam csókot, adtam mellre puszit. Bár megállíthattam volna az időt! Még mindig ott lennék! Ja és igazán jól nevelt lány! Ő tudja miért írtam ezt a végére.
  • Elszámolás:

    1 órára mentem, annyit is voltam. Nem volt forgatókönyvem, hiszen a bemutatkozásában is írja, hogy a spontán dolgokat szereti. Igyekeztem úgy bánni Grétivel, ahogy ez a cuki lány megérdemli. Egyáltalán nem esett nehezemre. Minden az alapban van. A csokrot az elején helyeztem el, ahogyan kéri.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élmény volt a Grétivel töltött 1 órám. Biztosan keresem még, hiszen van még pár dolog a repertoárjában amit jó lenne Vele átélni. Köszönöm szépen!
Happy Massage