• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, hívtam, felvette, ráért. Szerencsém volt. Indultam is...
  • Megközelítés:

    Tizenharmadik kerület, Béke tértől nem messze, egy újraszigetelt panelház a cél. A ház előtt parkoló. A kerületben mindenhol fizetős, így itt is. Tömegközlekedéssel nem vagyok tisztában, de két utcányira kereszteztem egy villamossínt...
  • Helyszín:

    A ház egyik magasabb emelete. A folyosón rács, így be kell engedni, de ez zökkenőmentesen zajlott le. Tisztaság mindenhol, a szoba elég kicsi. A fürdőben kád, előtte függöny, a kádban csúszásgátló. Tusfürdők ok, törölköző szép nagy, puha.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak; Alice egy kis tündér. Lábai izmosak, feneke formás, hasa lapos. A mellek kicsik, de érzékenyek. Arca csinos, szemei lenyűgözőek... van bennük valami olyan csillogás... Szóval Alice nagyon csinos.
  • Action:

    Lepakolás után hamar mentem fürdeni, mire visszaértem, már csak egy tanga és egy melltartó volt rajta. Ölelkeztünk, bevetettem az egykezes melltartó-kikapcsoló trükkömet, a bugyit már ő tolta le. Alice nagyon bújós, végig megvolt a kontaktus, egy centire sem szakadt el tőlem. Simogatások és puszik után Alice elérkezettnek látta az időt, és elindult lefelé. Nem sietett, de kisebb-nagyobb kitérőkkel csak elérte célját. A francia nagyon tetszett, kiválóan variálja a száj/kéz/nyelv stimulációt. Menet közben kialakítottam egy merőleges elrendezést, így hozzáfértem Alice fenekéhez és puncijához. Miközben ő kézzel/szájjal tevékenykedett, és manuálisan igyekeztem neki örömet szerezni (bár azért volt ebben egy jó adag önzés is, mert nagyon jó volt simogatni). Így értem véget az első körben. A szünetben beszélgettünk mindenféléről, és kiderült, hogy nem szereti Beethovent. Ez volt egyébként a szeánszunk egyetlen negatívuma. Kis szünet után újrakezdtük a franciás játékokat, és már majdnem sikerült eljutni az aktusig, de sajnos ismét előjött a gumifóbiám. Nagyon azért nem kell sajnálni, mert azért natúr módban gond nélkül elműködött minden, így újráztunk egyet orálisan. Itt már jobban figyeltem, és a nyelvpiercing látványát is tudtam élvezni... Hamar elrepült az egy óra, és dolgom is akadt, így távoznom kellett. Alice rendes volt, és az újabb fürdés után kiengedett a rácson.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le a kisszekrényre az előkészítettet, amit Alice meg sem nézett. A szokásos átlag.
  • Összkép:

    Alice nagyon különleges. Vannak olyan lányok, akik mindig egy adott (jobb/rosszabb) szintet tudnak adni. Nála nem ez a helyzet, szerintem így az első alkalommal csak a felszínt karcolgattuk. Tekintve, hogy ez a felszín is nagyon jó volt, beleborzongok, hogy milyen lehetőségek rejlenek a lányban...
Happy Massage