• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Kedves sajtospite!


    Nagyon kedves tőled,hogy megírtad a huncutságainkat.

    Élveztem Én is Minden percét!

    Remélem még fogjuk egymást kényeztetni máskor is!

    Millió csók addig is!

  • Egyeztetés:

    Aznap telefonban, előre megbeszéltek szerint, ő veszi fel a telefont. És nagyonnn kedves hangja van :)
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, egyértelmű a cím. Parkolóhely talán kicsit vadászós. BKV-val nagyon könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Társasház emeleti lakása, maga a lakás célnak megfelel rendben tartott. Higénikus fürdőszoba fürdőkáddal, szájvízzel, sok tüsfördővel és persze kikészített törölköző. A szobában nagy franciaágy el lehet rajta férni bőven és van masszázspad is.
  • Lány külseje:

    Én szeretem a teltebb lányokat, nekem nagyon tetszettek a szép nagy cicik és a formás (nagyobbacska) fenék. Lehet pakolni ugyebár.. :) A képek egyébként jól adják vissza a valóságot. Amikor beléptem és megpillantottam az ikreket tudtam, hogy nem vagyok rossz helyen.
  • Action:

    Beléptem (ejha), kézen fogott rögtön be a szobába. Kis ismerkedés közelről, leellenőríztem minden biztosan jól oda van rögzítve, közben nagyon szexi búgó hangokat adott ki, igazából 0,001 másodperc alatt harckész állapotban voltam, nem kellett volna nekifutás helyből is azonnal... Nade gyorsan be a fürdőbe gyors tusolás, bár nem kértem kifejezetten de picit megmosta a hátam, nem volt ellenemre. Szárítkozás, addig halk zenét kapcsolt. Kiléptem a fürdőből, azonnal belekapaszkodtam, bugyi nem volt már rajta. Pici ölelkezés, majd leheveredtünk az ágyra. A maradék ruha eltávolítása következett és egy franciával kezdtünk (én fekve ő ráhajolva) majd fordítva (én térdelve ő fekve). A második variáció után már eléggé "bekívánkoztam", gyors húzás és szemből egyből, előre. Hát bevallom nem tartott az örökkévalóságig és robbanás kíséretében beterítettem a hölgyet... Pici szédelgés, pihenés, hidratálás után újból próbálkoztunk. Javasolta, hogy ezúttal hátulról fussunk neki. Hát mit ne mondjak, lehet hogy már említettem, de marhára jó volt fogni a fenekét és közben ütemesen pumpálni, tökéletes volt. Ebben a felállásban is fejeztük be. Kis pihi megint, zuhany és elköszönés előtt még pici incselkedés az ajtó előtt. :))
  • Elszámolás:

    A telefonban egyeztetettek szerint, utólag. Én nem éltem semmilyen extra lehetőséggel, de tudom, hogy sokféle dologra van lehetőség.
  • Összkép:

    Egyátalán nem bántam meg, hogy rátaláltam. Nagyon kedves volt és értelmesnek tartom, könnyű vele beszélgetni is és hát én nagyon élveztem az együttlétet. Ajánlott.
Happy Massage