• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia Véngazember :) mindig örömmel tölt el a találnánk :) szeretem,hogy hasonlóan pozitív ember vagy,mint jómagam. Ahogy irtad is ehhez a besoroláshoz több kell mint egy alkalom!!! Még jó hogy nálunk mindig minden stimmel :D köszönöm, hogy az istennőd lehetek és minden alkalommal mikor meglátogatsz méltó leszek e ranghoz :) ( mondjuk melletted nem nehéz) millió csókom

  • Egyeztetés:

    Mint mindig hordozható okos mobil telefonon. Szerintem az élő szó az igazi.
  • Megközelítés:

    Mivel a 13-at osztani kell 2,166-al , de ha nem akkor is autóval. Az agglomerációból mivel mással? BKK mint már régebben mondtam, nálam nem jön szóba, nem is tudom mi jár, erre, és mikor? (kb 25 éve kerülöm a tömegközlekedést). Viszont mivel egy csendes utca, mindig van benne parkolási lehetőség. Nem is várbéli árakon.
  • Helyszín:

    Régi, múlt század első felében épült ház, emeletén. Normális lakás, normálatlan fürdőszoba padlóval! A tetthely egy elég nagy szoba, kissé nyikorgós ággyal. állítólag egy nagyon súlyos egyéniség után lett ilyen. Tisztaság mindenhol. A füriben több tusfürdő, szájvíz, amiből egymás után öblítettünk.
  • Lány külseje:

    Fentről: derékig érő fekete (festett haj) feltűzve, kérésre leengedve. Hatalmas kék szemek (a gyengéim)Fogak rendben (valaki kérte, hogy arról se feledkezzünk meg)
    Most jön a hülye szóvicc: Ashleynek nincs bal melle! Csak jobb! Az egyik jobb mint a másik! Szerintem az oldal legjobb két természetes, sebész nem látta mell az övé! A popsi kerek, kissé asszonyos, de kemény. A lábak formásak . Van tetoválás nem is túl kevés, de engem nem zavar. Ha neki tetszik, ám legyen.
  • Action:

    Kértem, hogy tegyen fel a saját filmjeiből valamit. Fél szemmel néha oda sandítottam, ügyes ez a lány. Csak én vénülök sajnos. Fürdő után az ágyon csókolóztunk, simogattuk egymást. Ö a kisöcsémet, én a puncit leginkább.Közben állandóan hülyültünk. Voltam a szájában, a mellei között, csókoltam a ciciket, nyaltam a punciját. Néha megpihentünk, olyankor nem túl emelkedett témákról beszélgettünk, viszont nagyon jól éreztük magunkat. A popsi az tiltott terület, még az ujjaknak is. Viszont minden másban szabad a gazda. A vég a szájában ért. Sajnos most a nyelve alá ment a kis csapat, így a csapban végezték. Amúgy máskor mindig a pocakban. De végül is ha odaadtam, azt csinál velük amit akar.
  • Elszámolás:

    Fél órára mentem, bár kicsit túlcsúsztunk. Egy tucat rózsát hagytam ott.
  • Összkép:

    Koromnál, előéletemnél fogva túl vagyok az összeszorított foggal komor képpel luki nyúl típusú keféléseken. Nekem sokat jelent a hölgy társasága. Ashley olyan, hogy akkor is jó lenne hozzá menni, ha apáca ruhában ücsörögné végig a találkát, és csak dumálnánk. Én már többször kb 4x voltam nála. A besorolás miértje: nem hiszek a villámcsapás szerű érzésekben. Ha valakinek Istennő besorolást adok annak hosszú távon kell jól teljesíteni. Ne csak egyszer, hanem bármikor öröm legyen vele lenni. Így az év nyertese nálam Ashley. nagyon nem akarok menni, csak a régi, megismert lányokhoz, bár egy helyre még nagyon. De oda nem tudok majd többször menni, mert elutazik nemsokkal a találkánk után.
Happy Massage