• Dórika

  • Dórika reagálása

    Szia!

    Nagyon köszönöm a kedves sorokat !! :))) Én is nagyon jól élveztem / éreztem magam Veled :p
    Remélem még sokat látod a mosolyomat :)))

    Csókollak,

    Gré

  • Egyeztetés:

    Itt VTR-en egyeztettem vele, elmondása szerint neki ez volt az első VTR-je. Én mostanában sikerrel használtam párszor ezt a szolgáltatást, hasznosnak mondható. Mivel napokkal előre jeleztem felé szándékomat, egyszerűen ment az egyeztetés, és szerencsére még szabad volt az általam preferált időpontban.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyértelmű a cím, a Körútról nyíló utca. A villamos megállótól egy perc séta. Autóval bajos környék, biztosan gyalogolhat az ember egy kicsit az autótól.
  • Helyszín:

    Régi bérház átlagos kinézettel. Könnyű bejutni, és egyértelműen elmondja hova kell menni. A lakásban tágas terek uralkodnak, nincs túlzsúfolva. Minden van, ami kell. Bárpult a frissítőknek, a szobában pedig egy hatalmas ágy, és kanapé is helyet foglal. A fürdő kicsi, de még a magam fajta megtermett ember is elfér anélkül, hogy kilocsolná az összes vizet zuhanyzás közben.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, pont olyan buja, erotikus élőben is! Barna, selymes bőr, szép cicik, kemény popsi, művészi punci. Nőies hasa van, mint a képeken, nekem különösen tetszik, amikor egy lánynak nem kocka hasa van. Az arca is helyes, engem megfogott a mosolya.
  • Action:

    Mikor megérkeztem, mivel először voltam itt, pár szót váltottunk. Majd kaptam egy törölközőt, és elmentem a fürdőbe. A fürdőből visszaérve az ágyon várt elnyúlva, mint egy cica. Engem egy combfixben, és piros melltartó-bugyi kombóban fogadott. Az összkép nagyon csábító volt. Szokásos kezdeti zavaromat ügyesen leküzdötte. Megkérdezte, van -e kívánságom, vagy irányítsa ő a dolgokat, utóbbit választottam. Finoman ismerkedtünk, finom puszikkal, csókokkal kezdtük, apró simogatásokkal melegítettünk be. Majd elkezdett franciázni. Itt is figyelmes volt, mondta, hogy ha bármit változtatnék jelezzem, de míg nem szólok, a saját tempójában csinálja. Ügyesen franciázott, néha teljesen bevette, ami nálam nem nehéz feladat, néha csak a vége volt a szájában. Változatos volt, néha ütemesebben mozgott. Félúton megállt foglalkozni egy kicsit a környékkel is. Egy idő után kértem, hogy váltsunk, és én is nyalakodhassak egy kicsit. Helyet cseréltünk, és befurakodtam a lába közé. Egy idő után mondta, hogy bár rendjén van amit csinálok, de besegít nekem kézzel. Gyönyörű látvány volt, ahogy ujjaztam, és közben masszírozta magát. Külön örülök annak, ha egy lány elárulja hogyan jó neki, illetve nem kerget abba a hamis illúzióba, hogy én akkorát alkottam aznap, mikor érezhetően nem. Szóval ezek után ismét ő franciázott, volt szemkontaktus is, a haját néha félre kellett húznom, de ez egyáltalán nem jelentett problémát. Majd gumit kértem, mert éreztem, hogy hamarosan végem lesz a francia és a látvány kombójától. A gumit nagyon akkurátusan húzza fel, mondta is, hogy ne lepődjek meg. Nem volt ezzel semmi gond, jól megigazgatta a tövén is. Adatlapja, és elmondása szerint is a hátsó pózt kedveli, és én sem vagyok ellene, szóval így kezdtük, és gyakorlatilag fejeztük is be. Ahogy már előttem leírták, ezt a popót, és úgy egészében a látványt nem lehet sokáig bírni, a gumiban lett végem. Hagyott lenyugodni, aztán kaptam a tisztogatáshoz törlőkendőt. Még beszélgettünk kicsit, majd miután láttam nem sok időnk maradt, elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az előszobában a pultra. Olvastam, hogy így kéri, semmi gond nincs ezzel.
  • Összkép:

    Nagyon kedves lány, meglepően aranyos. Én a képei alapján kicsit féltem, hogy más karakter, de alaptalan volt. Végig figyelmes és kedves volt, nem tudok negatívumot mondani. Szívesen visszatérek hozzá.
Happy Massage