• Lili

  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Kedves Fotomaker! :)
    Köszönöm az elegánsan megírt élményt, különleges találkozó volt. Köszönöm, hogy Nőként kezeltél, szuper így szép lassan megismerni valakit randiról randira.
    Remélem a közeljövőben találkozunk még, addig is vigyázz magadra,
    Ölel és csókol,
    Lili

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, első alkalommal nem sikerült időpontot egyeztetni, de néhány nappal később már könnyedén tudtunk szabad időpontot találni.
  • Megközelítés:

    Budán egy nagyon forgalmas csomóponthoz közel van a helyszín. A z egyik legsűrűbben járó villamos vonalán van, ezért szerintem nem érdemes autóval menni. A parkolás a környéken csak fölösleges stresszt okozhat. De akár egy kis sétát is megér, hiszen az említett csomóponttól 3 percnyire van..
  • Helyszín:

    Egy régi építésű hagyományos bérházban van a lakás. Nagyon forgalmas helyen van az épület, nem egy diszkrét búvóhely hangulatú, viszont a kaput becsukva máris egy nyugodtabb kellemesebb környezet vár. Van lift, és csendes tiszta a lépcsőház. A lakás ízléses, rendezett, tiszta. A fürdő száraz és tiszta.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű nő, feszes, fiatalos formákkal. Már nem is emlékszem, hogy hányféle dologgal foglalkozik. Sokat beszélgettünk és időről időre belefutottunk olyan szakmákba, tevékenységekbe amivel éppen foglalkozott... Szóval a külsején látszik a sportos, aktív élet. Nagyon szép arca és tényleg modell alkata van.
  • Erotikus masszázs:

    Hosszabb időre mentem, az elején és a végén is volt egy levezetés. Kicsit felborítottam a szokásos menetrendet. Néha többet számít egy kellemes beszélgetés, vagy egy mosoly, mint bármi más. Kedvem volt masszírozni, ezért picit fordítottam a felálláson. Jól esett végigsimítani és átgyúrni egy ilyen gyönyörű nőt. Furcsa volt, hogy ezzel egy nagyon ritka fordított helyzetet idéztem elő. Állítólag előttem még senki nem masszírozta a vendégek közül. Nekem ez fura volt, mert nálam a kölcsönösség sokszor fontosabb mint bármilyen élvezet. Néha jobban élvezem azt ha valakit kielégíthetek, mint amikor engem kényeztetnek. Persze kaptam masszázst én is,ami nagyon kellemes és frissítő volt. Kértem kis csúszkát , ami egyszerűen isteni volt!
  • Levezetés:

    Az első találkozásra való tekintettel nem egyből a közepébe vágtunk. Vagyis fokzatos volt a ruha eltűnése. Mondjuk rögtön az elején volt egy levezetés, ami elég intim kapcsolatot alakít ki, mégis volt fokozatosság az érkezésem és a távozásom között. De ami fokozta az izgalmat és a közeledést az a fokozatosság. A teljes kölcsönösségre nem is került sor, ez pont úgy jó ha az már egy következő alkalomra marad. Az első és a második levezetés nem csak időben volt máskor, hanem más hangulata is volt. Persze alapból könnyen elmegyek, ha egy ilyen csaj a szájába veszi a farkam. Nagyon élveztem is, de benne volt a sóvárgás is hogy még tovább tartson és még közelebb kerüljek hozzá. Szóval ez olyan mint az édesség amire fokozatossan szokik rá az ember és nem egyszerre habzsolja be az egész tortát.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt. Nem kértem semmi különöset, csak hosszabb időt. Megéri, az átlaghoz képest nem sok.
  • Összkép:

    Abszolút megéri, kellemes és különleges élmény. Az egyetlen ami ilyen esetben kérdés a számomra, hogy mennyire csak az enyém és mennyire osztozom másokkal. Meddig tart és mikor tűnik el nyomtalanul. Mindez befolyásolja az intimitást és a különlegesség érzését és végül azt, hogy vissza megyek-e és ha igen akkor meddig tart.
Happy Massage