• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága satyros!
    Köszönöm a kedves sorokat és a felejthetetlen beszit!
    Ha én is ìrhatnék rólad,hasonlókat írnék!Szuper volt:))
    Szép napot neked !
    Csók

  • Egyeztetés:

    Ez egy kicsit zavarosra sikeredett. Megbeszéltük telefonon, hogy megyek hozzá, majd úgy tűnt, hogy az ügyeimet nem tudom befejezni időre, mármint amikorra hozzá kellett volna mennem, így le kellett mondanom a randit. aztán mégiscsak sorra kerültem időben, és meg tudtam látogatni Patríciát. Szerencsém volt, mert még nem töltötték be az űrt :-)
  • Megközelítés:

    Egy jól ismert, több lépcsáhazas ház a Fehérvári úton. Parkolni nem egyszerű, de alapvetően azért, mert nincs a ház előtt lehetőség a parkolásra annyi autó van a környéken, de 100 m belül általában azért lehet helyet találni. A bejutás egyszerű volt, főleg azért mert egy részletes és pontos leírást kaptam, ami segített megtalálni az ajtót.
  • Helyszín:

    Modern ház , de a lakások szerintem nem nagyok, a szoba, ahol voltunk, biztosan nem. Amúgy már voltam ebben a lakásban, sőt ebben a szobában is. Nem sokat változott azóta, bár nem múlt héten volt az. Szóval kicsi, de a célnak megfelelő szoba, a fürdőre is ugyanez mondható el. Tisztaság tapasztalható mindenhol. A fürdőben a kád előtt függöny akadályozza meg az uszodává való alakulást egy magamfajta magas ember tusolása alatt és után.
  • Lány külseje:

    Patrícia pontosan olyan élőben is,mint a képeken. Szőke nagymellű dög, a szó legjobb és legszexcentrikusabb értelmében :-)
    Van mit fogni rajta, de sehol sem lötyög,mindenhol kemény, a fenekétől kezdve a hatalmas mellekig. Ugyan nem szilikon tuningosak, ebből következően nem úgy állnak,mint egy kis hetyke mell, de aki mellmániás,mint én, az értékelni fogja, tutira. Szőke hosszú haja van, arányos fogni való feneke, combjai és szép, szívni és nyalni való puncija. Az ajtóban már fürdőruhában fogadott, és mosolygott. Volt is min, ahogy végül sikerült a randink, az nem volt egy hétköznapi eset. Van rajta pár tetoválás, kisebbek, de többen vannak. Én ugyan nem rajongok értük, de nem voltak zavaróak.
  • Action:

    A szobába való bejutás után megbeszéltük a részleteket, miközben alig bírtam levenni a szemem a falatni tangát viselő gusztusos testéről. Fürdés után a szobában várt, még mindig a fürdőruha volt rajta, úgy is kezdtünk el "ismerkedni" egymással. Aztán egy idő után lekerült róla a felső, csodálatos melleit markolásztam, simogattam és csókolgattam. Az ágyra huppanás után egy mozdulattal megszabadult az alsótól is és kezdetét vette az egymásba gabalyodás. Nagyon finoman és érzékien franciázott. A kezét talán egy kicsit többet használta a kelleténél, de aztán eg ypicivel később, amikor a fejét megfogva én diktáltam a tempót, már egyáltalán nem érintette a szerszámomat a kezével, csak a csodás ajkaival. Utána én kezdtem el nyalni, miközben ő hanyadt fekve simogatta a melleit. Gumi húzás után jött a lovaglás, ami nagyszerű élmény volt mind vizuálisan , mind érzékileg. Pár perc vágta és galopp , illetve poroszkálás után hátulról tettem be neki. A FENEKÉBE!!! illetve ő segítette be, úgyhogy nekem könnyű dologm volt. Kérdeztem, hoyg tolhatom-e neki, mire azt válaszolta, hoyg úgy szereti. Több se kellett nekem, megraktam rendesen, Miután egy hatalmasat élveztem szinte rárogytam. Rajta pihegtem egy kicsit, majd el ismáét fürdeni, hiszenm lejárt a fél óra...
    Kár, gondoltam magamban, de most csak ennyi fért bele az időmbe.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt, pont annyi, amennyit a telefonban megbeszéltünk. A popó egy kicsit sok volt, de ennyi szokott lenni máshol is. Utólag rendezve, ágyra téve.
  • Összkép:

    Egy nagyon dögös és bevállalós lánnyal voltam együtt, fergeteges együttlét kerekedett ki belőle.
    Miután távoztam tőle olyan feelingem volt, hogy egy tornádó beszippantott és kidobott, csak ez nagyon jó érzés volt...
Happy Massage