• Kirukii

  • Beküldte:
  • Kirukii reagálása

    Nagyon szépen köszönöm. Örülök, hogy felejthetetlen élményt okoztam. Várlak vissza szeretettel. Csók Kirukii

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem, éppen online volt, így hamar vissza is jelzett, szerencsére pozitívan. Volt még pár nap a találkáig, ezért üzenetben is megerősítettem, hogy megyek. Végül aznap felhívtam, elsőre sikerült. Kiderült, egy olyan címen rendel, ahol már jártam, csak nem nála. Még azt is tudta, kinél:). Szóval simán ment, érződött, hogy törődik a honlappal, rutinos, utánam is nézett. Már ekkor tudtam, jó helyre jelentkeztem be, profi, munkájára odafigyelő hölggyel lesz dolgom.
  • Megközelítés:

    Oktogonhoz közel, r sugarú körben lehet parkolóhelyet találni. Nem BKV-zom, de ez a hely aztán tényleg könnyedén megközelíthető. Valami zsaruság is van a közelben, rendőrautók mellett parkoltam, rájuk bíztam a kocsit, amíg elintézem a dolgom:) Ja és pontos címet kaptam telefonban előtte.
  • Helyszín:

    Régi bérház, tizenkettő egy tucat, kaputelefon, lift van. Maga a lakás tuti, szépen felújított, több szoba több lánynak (talán hárman dolgoznak a kéróban), de diszkréten elválasztva. Minimál stílus, minden praktikus, a célnak megfelel. Nem lakják, ez egy munkahely, de nekem nagyon tetszik. A fürdő is felújított, minden van, és minden működik is. Egyből jött a meleg víz, bár kissé meglepődtem a szivárványosan villogó zuhanyrózsán, de túléltem. Komoly logisztika alapján rendezik a vendégeket a hölgyek, hogy az ember ne fusson össze az esetlegesen szintén kikapcsolódást kereső kollégával. Tényleg profi, jól szervezett, már másodjára járok itt, legnagyobb megelégedésemre.
  • Lány külseje:

    A képeiről és adatlapjáról kiderül minden, nem árul zsákbamacskát. Pici, gömbölyded, fiatal lányt kerestem, és nem ért meglepetés. Alacsony, sportos lány, izmos-feszes mindenhol. Hibátlan bőr, kidíszítve néhány tetkóval, szerencsére feketével, azt szeretem. A színes tetkókért nem vagyok oda. Pontosan ott és annyira gömbölyded, ahol és amennyire kell. Kedves mosollyal, de határozottan kommunikál, rutinosan kezeli az első perceket. Finoman irányít, kérdez, hamar feloldja a helyzetet. Valami csinos fehér ruhácskában fogadott, de nem nagyon emlékszem, egyáltalán nem érdekel a ruha, csak ami alatta van.
  • Action:

    Már telefonban megbeszéltük, hogy most egy lágyabb, kedvesebb, ismerkedős szexre vágyom, ennek megfelelően indult az együttlétünk. Hasra fektetett, átmasszírozta megfáradt testemet, inkább izgatóan, mint sportosan, de ez érthető, nem masszázsra jöttem. Majd símogatás, csókok után kellemes natúr franciába kezdett. Lassan, érzékien csinálta, apró jelzésemre úgy helyezkedett, hogy már ne csak a hátát tudjam símogatni. Kalandozott a kezem mindenfelé, végig a hasán, gömbölyű popsiján, combja belsején. Végül betévedtek az ujjaim a nyiladozó punciba is, először óvatosan, majd egyre bátrabban, minek hatására meg is jelentek az első cseppek a kis izmos kelyhecskéjében.
    Természetesen ezt nem hagyhattam figyelmen kívül, bekéredzkedtem hát a lába közé, és nyalni-falni kezdtem az édes punciját. Szorgoskodtam rendesen, nagyon jól éreztem magam itt, és pár perc nyali után éreztem a reakcióiból, hogy most már abba sem hagyhatnám akkor sem, ha akarnám. Szépen feloldódott ő is, átadta magát nekem, és finom rángásokkal élvezett a nyelvemtől.
    Mondanom sem kell, igencsak feldobtak az eddigiek, mostmár ideje volt, hogy én is élvezkedjek! Valahogy rámvarázsolta a gumit, nem tudom, mikor és hogyan, csak azt tudom, hogy missziben hatoltam belé, csókoltam a nyakát, harapdáltam a vállát, és egyre intenzívebben toltam a szekeret, ahogy csak tőlem tellett. Kis pózváltás, vállai a nyakamban, feneke alá nyúlva megemeltem a csípőjét, hogy minél inkább a helyére menjen az, aminek kell.
    Miután kiélvezkedtem magam ebben a pózban, kértem a fordulást, kutyusban folytatva a roppant kellemes történetet. Tocsogott a nedvektől, bátran dughattam a punciját hátulról is, miközben markolásztam a popsiját, és egyre erőteljesebben húztam magamra. Ez volt a vég kezdete, annyira szexi volt hátulról is, hogy nem bírtam tovább, nem akartam tovább bírni, hatalmas robbanással ért el a végzet. Az összes nedvem, de még a gerincvelőm is kijött, kiürült a tár.
    Eredetileg másodikra popsit terveztem, lehetett is volna, de esélytelen volt, ahhoz pár óra regenerálódásra lett volna szükségem ilyen előzmények után. Így a maradék időben én is átmasszíroztam a testét, meg kicsit dumcsiztunk is a melóról, kajákról - kiderült szeret főzni, ez pozitív, mert én meg enni:) - majd kimosakodás és érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor letettem a bőinfóban található csokorkát a komódra, így szoktam, legyünk túl rajta, azután koncentráljunk a lényegre. Pesti átlag egy óra, de a minősége alapján a virágszálak mennyisége elhanyagolható.
  • Összkép:

    Pici, formás tündér, pontosan nekem való. Aranyos, de határozott, rutinos, de nem pornós feeling. Bár szerintem azt is tudná hozni, ha valaki azt kérné. Nagyon meg voltam elégedve, pontosan olyan szexben volt részem, amire szükségem volt. Nem volt nagy lepedőakrobatika, de nagyon-nagyon kellemes órát töltöttem nála, maximálisan kiürülve, újjászületve, elégedetten távoztam. Bátran merem ajánlani.
Happy Massage