• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az utóbbi időben kicsit nehézkes, korábban könnyebben ment. A randi -visszatérő vendégként-- a múlt hét csütörtökön történt. Sokszor jártam már nála, de az utóbbi 2 hónapban nehezen tudunk időpontot egyeztetnim, de végül sikerült.)
  • Megközelítés:

    Semmi gond. 1-es villamos Flórián vagy kocsival. Én az utóbbival járok. Bár tavalytól a parkolás fizetős, de nem vészes.
  • Helyszín:

    Óbudai panel, sokadik emelete. A lakás kétszobás, tipp-topp. A fürdő és a türcsi nagyon rendben. Az ágy is teljesen jó, a masszázs nekem a franciaágyon történt.
  • Lány külseje:

    A képek hűen adják vissza a valóságot, élőben Szívecske még jobb, igazi milf. Engem mindig kedvesen, puszival fogad, a szemei szépen csillognak, jó belenézni.
  • Erotikus masszázs:

    Szivecske jól tud kézzel masszírozni, és úgy tudom kivételes ügyfeleknek géppel is átjárja a fájó pontjait. Derékfájásom gyakorlatilag állandó, ezért járok hozzá. Kb. 3 éve. Ahogy telnek az évek, egyre profibb a masszázsa. Hiába, a gyakorlás teszi a mestert.)) Engem egy franciás kezdés után kézzel vett kezelésbe, kb. fél-3/4 órán keresztül. A kézi lazítás után megkaptam a gépi rásegítést is, nagyon-nagyon jó ez így együtt. Mindkettő rettentően jólesik, pont megfelelő erősségű, a fájó pontokra koncentrál, ha kéred, többször vissza-visszatér a kritikus helyekre. Annyira újjászülettem, hogy pár perc csevely után Szívecske rápillantott a szerszámomra, és azt mondta, hogy arra is ráfér még egy kis lazítás.:)
    Így hát újra kezelésbe vette és sikeresen másodszor is ellazította. Így tulajdonképpen háromféle kényeztetést kaptam négyszer. ))
  • Levezetés:

    Fentebb már írtam. A múlt heti találkánk fergetegesre sikerült, ritka sokat és jót kaptam. Nagyon érzéki tud lenni miközben mind masszázsügyileg, mind szexuálisan megkapod azt, amiért mentél. Ősrégi vendégeként bátran mondhatom, hogy a hozzáállása továbbra is nagyon jó, nem érzem a gépiességet. Egyszerűen lerí róla, hogy szereti és tudja is csinálni.
    A szája és a keze is csodajó.)))
  • Elszámolás:

    Utólag, annyira régi ismerősök vagyunk, hogy nem egyszer az ajtóból fordultam vissza, mert elfelejtettük az anyagiak rendezését.)) Az érték és külcsíny-belbecs arányban bátran mondhatom az egyik legjobb szolgáltatónak.
  • Összkép:

    Nem adhatok még maximumot, pedig 110%-ot érdemel. Gondoljátok el, mindez úgy, hogy újabban rettentő nehéz elérni.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2016-05-21 07:26:45
Happy Massage