• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, vtren mikor hogy...
  • Megközelítés:

    XIII. kerület frekventált helye, nevezzük azon térnek ahol én nem nyugodhatok BÉKÉBEN.
    Parkolás sima ügy de fizetős, bár legalább 32 lépésre sikerült a kaputól megoldanom.
  • Helyszín:

    Lakást panel. Tiszta egyszerű rendezett, és diszkrét. Bejutás szintén diszkrét.
    Fürdő: 19 tusfürdő, 3 különböző szájvíz, tiszta illatos NAGY türcsi ( ez azért fontos mert nem vagyok egy standard méret és nekem is elég volt), kilépő száraz.
    Szoba: Franciaágy, kellemes bár lassan le kéne cserélni, ruháknak szék, kis szekrényke polcocska, valami füstölő vagy mifene (Bár más illat lengte be a szobát, de ezt nem firtatnám, a lényeg h kellemes volt).
  • Lány külseje:

    ŐŐŐ hát hogy is mondjam.
    Ő az a csaj aki a szomszédba költözött és mikor berendezte a szobáját te az ablakon keresztül láttad h melltartó nélkül ugrál az ágyon és pattog a két kis Jelly been bimbó (//blogs-images.forbes.com/sap/files/2012/05/shutterstock_16731781.jpg) a topp alatt miközben üvölt a Rock & Roll. És amikor észreveszi h csorog a nyálad még kajánul rád is mosolyog de a tekintete már szíven is szúrt.
    Vékony kis test, fokhagyma gerezd popsi, rövid szöszi haj ami kicsit rakoncátlanul kócos.
    Hmm... az a "csak menjenek el a szüleid a madaras tecsóba, úgy faxra húzlak, hogy repetázni akarsz majd" típus.
  • Action:

    Mondhatnám, a szokásos marhaságokat. Csók- simi, kis beszélgetés pancsi majd a szokásos koreográfia.

    Marhaság, ennél a nőnél semmi nem ilyen "egyszerű" :D

    Megérkeztem, egyből a korábbi fonalat folytatta amit hetekkel korábban letettünk, kis dumcsi kivel mi volt, közben a kis "meglepi"-t kibontotta kipróbálta örömködött neki. Innen csókba keveredtünk, ahonnan az ölembe ülve folytattuk. Ebből egyenesen következett, hogy a kis törékeny csajt az ágyon kiterítve szakszerű kínzásnak vetettem alá. Semmi kapkodás, semmi rohanás. Szépen nyugiban talán 3-4 alkalommal húztam elég közel a csúcshoz, de nem siettünk. Szóval eléggé elnyújtott élvezése volt, de megérte.

    Dolgom végeztével mint a jó kisdiák elhúztam pancsizni, de az én "popsim" senkit nem érdekel szóval ezt hagyjuk is ennyiben.

    Szobába visszaérve ismét csók most már pucéran az ölembe ülve, nem volt nehéz felhúznia hiszen már eleve úgy mentem pancsizni. Nah de innen jött a móka része. Letepert az ádáz kis csaj és olyat csinált amit tőle eddig nem kaptam, mély-torkot. Őszinte leszek, nem vagyok egy gigász, és talán pont ezért sosem volt még eddig olyan, hogy hasonló szituban azt mondta volna valaki hogy "nem kivitelezhető". Nah szóval ez a csaj konkrétan azt hittem le akarja harapni (nem fogazott), de úgy bekapta a kicsi ént h azt hittem sosem ereszti. Igazából csak azért ellenkeztem mert olyan jól esett, hogy szinte elcsöppentem. Tehát remegő kézzel próbáltam jelezni igényemet a VV-re. (Konkrétan remegtem h benne lehessek már végre)

    Gumi fent, pici lány nyeregben, szája a számon, popsija a markomban és olyan szívóerő a farkam körül mintha még mindig a pici szájában lennék. Zanzásítva: Indultunk lassú csipőringásról, majd heves csók közben heves vágtán keresztül felültetve keményen lovagló-s popsi odacsapódós, nagyot élvezős gumitöltögetősdi.

    A "levezetés" összebújós lassan törölgetős beszélgetés volt. Igazából erre is csak azért volt szükség, mert a vér nem akart visszacsusszanni a lábaimba.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt, pontos, és teljesen átlagos. Talán az egész lánys dologban ez az egy dolog átlagos...
  • Összkép:

    Nem most voltam először és nem is utoljára. Nekem ez elég garancia. Több mint elég!
    Egy dolog bánt csak vele kapcsolatban, nem lehet rá igaz a régi közmondás. Pedig jó feleség alapanyag lenne!
Happy Massage