• Lili

  • Beküldte:
  • Lili reagálása

    Hoppá... :)
    Vártam már, hogy olvashassam az élményt. Részletes, mégis picit titokzatos, olyan mint Te vagy én. Imádtam a találkozónk minden percét, tényleg olyan volt, mintha ismernénk egymást. Ahogy mondani szokták, működik köztünk a kémia. Csodás ember vagy, minden nőnek receptre írnék fel egy ilyen "gyógyszert", mint Te.
    Alig várom a következő randit.
    Csókol és ölel,
    Lili :)

  • Egyeztetés:

    Üzenetben kerestem meg először Lilit pár héttel ezelőtt. Felcsigázott a bemutatkozása és persze az arcos fotói. Hamar kiderült, hogy kölcsönös a szimpátia, bizalmat megelőlegezve még fotókat is mutattam magamról neki, mondván micsoda igazságtalanság, hogy csak én láthatom őt előzetesen arccal és alig ruhában. Ez a lépésem is nagyon szimpatikus volt számára, így aztán már ő is nagyon várta, hogy mielőbb találkozzunk.
    Pár levélváltás után persze szerettem volna a hangját is hallani, így felhívtam. Nem mondtam meg neki azonnal az itteni nevemet. Kedves, barátságos hangja volt már első szóra is, de amint megtudta ki vagyok, még inkább olyan lett. :-) Kellemesen elbeszélgettünk, de akkor még nem tudtam konkrét időpontot mondani.
    A találkozó napjának délelőttjén hívtam fel őt, hogy meglátogatnám. Az általam megjelölt kora esti időpont neki is megfelelt, így lefixáltuk a másfél órás találkozónkat.
  • Megközelítés:

    A fotói alapján látszik, hogy egy fő közlekedési útvonal mentén található a búvóhely. A legforgalmasabb villamos megállója nagyon közel van, én az egyszerűség kedvéért azt választottam.
  • Helyszín:

    Tipikus múlt századi többemeletes bérház. A bejutással nagyon könnyű dolgom volt, ugyanis az eligazítást már a bejelentkezéskor elárulta Lili. Természetesen a kapuból telefonon rákérdeztem, hogy készen áll-e a fogadásomra. A lift egy kicsit régies, de gond nélkül felrepített a megadott emeletre.
    A búvóhely egy szépen felújított, többszobás lakás. A mi szobánk egy kicsi méretű volt, a hátsó részét teljesen elfoglalta a tatami. De nem táncolni jöttem, kényelmesen elfértünk. A sötétítő függöny ugyan el volt húzva, de a kellő hangulatvilágításnak köszönhetően mégsem kellett vakoskodni. A tatami mellett a "mozizást" jól elhelyezett, méretes tükör segíti. Ruhákat a szobainas tárolja.
    A fürdőben zuhanykabin található, kipróbáltuk, hogy ketten is elférünk benne. Tusfürdőből széles választék áll rendelkezésre, a szájhigiéniához pedig szájvíz kis pohárkákkal. Én használtam ez utóbbit is.
    Összességében Marina parti színvonalat idézi a lakás.
  • Lány külseje:

    Mivel Lili arccal és teljes alakos képekkel hirdet, így nincs meglepetés. Illetve dehogynem, mert a valóság sokkal jobb a képeknél, hiszen széles mosollyal fogadott az ajtó mögé bújva. Én pedig elégedetten nyugtáztam magamban, hogy megint jól választottam magamnak masszőrt. :-)
    Szexi alsóneműt és magas sarkú cipellőt viselt. Rögtön szabadkozott, hogy milyen alacsony, de megnyugtattam, hogy ezt egyáltalán nem így látom és akkor sem volt ez másként, amikor mezítláb állt előttem. Csodálkozom, hogy meg tudtam figyelni a topánkát, mert bizony igen csinos hölggyel álltam szemben, akinek teste csak úgy vonzotta ide-oda a tekintetemet. :-)
    Kisugárzása észbontó! Nagyon szép, modell arc, hosszú haj, igéző szempár, tényleg egy angyal, ahogy írja... Teste is akár egy modellé a rendszeres sportolásnak köszönhetően. A ciciket viszont csak a genetika alkotta tökéletesre, de azokat ekkor még csak fedve láttam.
    Az első perctől kezdve olyan kötetlenül beszélgettünk - persze csak az erotikáról, szexről - mintha régi barátok lennénk. Feltételezem, hogy ezt a levélváltásaink alapozták meg, de mint elmondta, nagyon szereti a kedves úriembereket.
    Átnyújtottam kedvenc virágát és édességét, melyeknek külön örült.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába kísért, ahol én kérdés nélkül vetkőzni kezdtem, hogy nagyjából egyenlő mértékben legyünk ruhátlanok. Innivalónak szörpöt ajánlott, melyet elfogadtam és amíg elkészítette én a fürdőbe vonultam.
    Onnan visszatérve koccintottunk ez első találkozás örömére. Hirtelen elég sok megbeszélni valónk akadt, de ezt félbeszakítottam azzal, hogy magamhoz öleltem ezt a tüneményes lányt. Lenéztem a válla felett és megláttam a formás popsiját, hát rögtön a nyakamban dobogott a szívem. :-) Mögé kerültem és megpusziltam, ezt nem tudtam volna akkor kihagyni. Ő persze csak mosolygott rajtam.
    De aztán csakhamar megbeszéltük, hogy előbb a munka, utána a szórakozás, tehát kezdjünk masszázzsal. El is feküdtem hassal a matracon, Lili pedig a lábszáramhoz telepedett, de nem hogy fogytak volna kibeszélendő témáink, hanem csak sokasodtak, így csak úgy tíz perc után tudott a masszázshoz kezdeni. A lábamat csak röviden kértem kezelni, mert ott nincsenek gondjaim, ellentétben a hátammal. A lábszáramtól kezdte a masszázst, érezhetően tanult, gyakorlott mozdulatokkal. Az erősséget én kevésnek éreztem, így fokozást kértem, melyet figyelembe is vett és vékony alkatát megcáfolva kellően erős mozdulatokkal dolgoztak rajtam a kezei. Sportoló múltjának köszönhetően nem okozott gondot neki, hogy én nem csupán simogatást szeretnék.
    Mielőtt rátért volna a hátamra, felállt, hogy megszabaduljon az amúgy sem sokat takaró tangájától. :-) A gondolatomat találta ki, bár besegítettem volna benne, de maradt nekem tennivaló, mégpedig a melltartó eltávolítása. Bár háromkapcsos volt, nem kellett megfordulnia, látatlanban oldottam ki az ördöglakatot. :-) Az arcom elé táruló látvány letaglózott: ilyen szép, formás ciciket már régen láttam! Olyan szabályosak, feszesek, mintha körzővel rajzolták volna őket! Csókkal üdvözöltem mindkettőt. :-) Végre egy lány, aki elégedett a cicijeivel, neki is nagyon tetszenek, úgy domborított, hogy látszik, büszke rájuk. Nem ok nélkül. Mondta, hogy sok vendég el sem hiszi, hogy természetesek. Pedig azok, erről meggyőződhettem: se heg, se szilikon.
    A ciciktől persze már lefelé kalandoztam a puszikkal és megcsodáltam a punci környékét is. Borotvált, majdnem zárt gyönyörkelyhet találtam, melyet nyalintással üdvözöltem. Lili mondta, hogy nincs teljesen megelégedve vele, kissé laposnak találja. Nem értettem a dolgot, hiszen nincs két egyforma punci, így szemléltetésként négykézláb helyezkedett és alaposan bepucsított felém, hogy megmutassa mire is gondolt. :-o Megértettem, kissé teltebb nagyajkakat szeretne. Persze átfutott az agyamon számos bűnös gondolat, hogy mire jó még ez a póz... :-D
    No de aztán visszafeküdtem a matracra, mielőtt az nehézségekbe ütközött volna és Lili a hátamat vette szakszerű kezelésbe. Gondosan végigment ujjaival a gerincem mentén és a lapocka környéki csomóimat is megdolgozta. Érződött továbbra is a szakszerűsége, de mivel felettébb érdekes szexuális témák kerültek szóba, sokszor elvesztette a masszázs fonalát. :-D Remek, intelligens beszélgetőtársnak bizonyult, aki korát meghazudtolóan változatos előélettel rendelkezik. Nem egy témával felcsigázta érdeklődésemet, amelyek feltétlenül megvalósításra, vagyis újabb látogatásra ösztönöznek.
    Jó társaságban persze rohan az idő, így amikor hátranéztem, hogy ellenőrizzem a kis vekkert, kiderült, hogy bő fél óránk maradt. Ezért a masszázst felfüggesztettük, hogy áttérjünk az erotikára.
  • Levezetés:

    Szemtől-szembe voltunk, így szájra puszikkal próbálkoztam, de ott ennél tovább nem jutottam. Sebaj, van még éppen elég kényeztethető testrész. :-) Időnk viszont fogytán, tehát fel kellett pörgetni az eseményeket. Lili javaslatára háton fekve elterültem, hogy ő kezdjen kényeztetésembe. Mivel gyakorolja a lingam masszázst, olajat folyatott az ölembe és finom kezeivel kezdett a harcostársam kényeztetésébe. Remekül csinálta, simogatta, birizgálta az egyre merevedő szerszámomat, de szerencsére elkalandozott lejjebb is. Egyszer csak a nyelvét éreztem a zacskómon játszadozni. Bizsergetően izgató érzés volt, mert én imádom, ha ott is foglalkoznak velem. Aztán kicsit feljebb haladt a nyelvével, játszadozott az akkorra már kemény rúdon. Jó volt ez a helyzet, de én sajnos már eléggé fel voltam húzva, így sejtettem, hogy nem leszek kitartó a továbbiakban és sajnos tetéztem is bajt azzal, hogy felnéztem mit csinál velem ez a huncut angyal. Párszor szájába vette a farkamat, aztán kézzel folytatta, majd megint remek, fogazás nélküli francia, de aztán amint éppen a kezével játszott velem, én nem bírtam tovább tartani magam és kapituláltam. A megtisztuláshoz Lili a fürdőszobát javasolta, lemostam ott magamról a romokat.
    A szobába visszatérve javasolta, hogy tovább kényeztetne, megcsillantva franciatudását. Nem mondtam ellent, de tudván, hogy nekem idő kell a regenerálódáshoz, már a viszonzás járt a fejemben. Nagyon kellemes volt, amit a farkincámmal csinált, de nem rajta múlt, hogy komolyabb alakváltozást nem tudott elérni. Ezért én javasoltam, hogy viszonoznám eddigi kedvességeit, így helyet cseréltünk, bár ő hasra feküdt. Jó volt ez így is, mert végre alaposabban megcsodálhattam, megsimogathattam a popsiját (is). Rendkívül formás, és feszes. :-) Előjátéknak a nyelvemmel kényeztettem a két lyukacskát és környékét. Hamarosan fordulást kértem tőle. Masszázst javasoltam számára, melyet örömmel vett. Kellően beolajoztam a felsőtestét és először érzéki mozdulatokkal simogattam a ciciktől a combjáig. Aztán megállapodtam az ölénél és igyekeztem őt felhangolni. Szemeit lecsukta és elcsendesedett. Kezeim változatos módon siklottak rajta és mondta is, hogy tetszik neki ez az érzéki kényeztetés. Az idő persze könyörtelenül haladt, éreztem, hogy ez kevés lesz a sikerhez, felizgatva pedig még nem hagytam egy lányt sem, - pláne, hogy én voltam az aznapi utolsó vendége - így ajkaimmal francia nyelvre váltottam. Nem akartam kérdésekkel megtörni a varázst, így próbáltam kitalálni, melyik mód a legjobb neki, de nem volt könnyű dolgom, ugyanis Lili nagyon visszafogott lány, se a légzésének, se a hangjának figyelése nem adott támpontot. Aztán egyszer csak megéreztem a testének finom remegését, így tudtam, hogy jó úton járok. Érzésre eltelt még vagy tíz perc, amikor visszafogott, kéjes hangok hagyták el ajkait, a teste pedig megfeszült. Jól megdolgoztatott a saját öröméért, de én ezt kihívásnak tekintettem, ezért nem adtam fel félúton. :-) Megköszönte és gratulált, mert vendéggel csak nagyon ritkán sikerül a csúcsra jutnia.
    Az órára nézve szomorúan állapítottuk meg, hogy kicsit már meg is csúsztunk, így a fürdőbe siettünk és lemosdattuk egymást az olajtól.
    Öltözés közben is folyamatosan beszélgettünk, de sok kibeszélnivalónk maradt még, amit majd egy következő alkalommal folytatunk a masszázs és a kényeztetés mellett.
  • Elszámolás:

    A végén került rá sor. Átlagos csokor egy átlagon felüli élményért. Minden szirma megérte. :-)
  • Összkép:

    Azt írja magáról mottóként, hogy "Egy angyal várja, hogy kényeztessen..." – nos, megtapasztaltam, hogy ez valóban így is van, hiszen nagyszerűen sikerült vele az első találkozóm.
    Lili egy modell alkatú és szépségű, kedves, bájos, közvetlen, nagyszerű kisugárzású, fiatal lány, akivel az első pillanattól kezdve megvolt a barátnő-érzés és az összhang, mintha nem is most láttuk volna egymást először az életben. Bő másfél órára elfeledtette velem a külvilágot, csak egymáséi voltunk erre az időre. Olyan intim és személyes dolgokat osztottunk meg egymással, amiket én nem szoktam, de szerintem ő sem akárkivel. Teljes volt a bizalom a másik irányába, persze ezt nyílván megalapozta néhány ismerkedő levélváltás.
    Állítása szerint én is szimpatikus vagyok számára, így vissza vár és persze szeretném is újból meglátogatni, mert maradtak még megvalósításra váró élményeink.
Happy Massage