• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtt már egy héttel beszéltünk először, akkor nem jött össze a randi, mert mire visszacsörgetett már máshová elígérkeztem. Egyszerű a kommunikáció vele, beszéltünk többször is mielőtt meglett a végleges időpont, mindig kedves volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, egyszerűen megközelíthető, annyi trükk az épületet meg kell kerülni és mögötte van a kapu is. A parkolás szombaton sem volt egyszerű, hiába van sok, lakó is sok van, körözni kellett. Nem lehetetlen, de érdemes 10 percet bekalkulálni.
  • Helyszín:

    III kerületi paneltömb. A lépcsőházzal semmi gond, a lakás szépen fel van újítva, fürdőszoba akár egy újépítésűben. Tisztaság, rend, sok tusfürdő szájvíz. Szobában is kellemes hangulat a díszítések révén. A zene,, ami szólt, ilyen spirituális valami lehetett, nem az én világom, én az elektronikusat szeretem.
  • Lány külseje:

    Amira alkata teljesen a képeknek megfelelő, vékony feszes popsi, tenyér méretű feszes cicik. Van 2 tetoválása is. Arca szép, bár nem 24 éves, inkább mondanék 27-et.
  • Action:

    Fürdés után állva kezdtünk ismerkedni simogatásokkal, egymás testének puszilgatásával. Az árgya feküdtem hanyatt és végigcsókolat a testem, mellbimbókat igzatta és lassan elért a farkamhoz. Nem kapta be egyből, hanem a combok belső oldalát, a zsákot csókolta, nyalta. Amikor a cerkához ért a száját húzta végig rajta, nyalogatta, majd először a makkot izgatta míg végül bekapta. Jó erősen szívta és lassan mozgott fel le rajta, váltogatva a száját húzgálva majd ismét bekapva, kezet alig használt, inkább a zsákot markolászta. Nagyon élvezetes volt nem is akartam megszakítani a tevékenységében és addig élvezkedtem így míg a szájába lőttem. Életem legjobb franciái közé ugrott az élmény, hibátlan volt.
    Letisztogatott, majd az ágyon kényelembe helyeztük magunkat és beszélgettünk mindenféle tapasztalatokról, szolgáltató illetve vendég oldalról egyaránt. Elég jól elszórakoztattuk egymást a történetekkel, kedves vicces mosolygós teremtés Amira.
    Fogytán volt az idő így nekiláttunk a második menetnek. Csókolózással kezdtük, majd én kóstoltam meg a punciját. Amit ír is az adatlapján babapunci, az íze is jó volt. Nem időztem rajta sokat, mert eléggé elbeszéltük a keretet, így kértem a gumit és szemből támadtam. A punciját valahogy nem sikerült kényelmesen magamra húzni, minth anem passzolt volna be rendesen, nem a méret miatt, hanem a szög vagy nem is tudom pontosan miért de nem volt jó, le is konyult, másodjára amúgy is ritkán sikerül, ahhoz nagyon passzolnia kell mindennek, a nők azt mondják erre, kémia, én inkább szimpátiát használnék. Nem is erőltettem sokat tudtam jól, hogy úgyse fog sikerülni dugás közben másodjára elmenni, inkább kértem, hogy a díjnyertes franciát ismételje meg nekem. Mivel ő vállal popóizgatást nyelvvel, amit még nem próbáltam sose, kértem tegye meg, nem teketóriázott nyelve már is ánuszomon ficánkolt. Nem volt rossz, de e miatt nem tenném ki a lábam otthonról, megtette amit lehetett, nem az én világom az ilyesmi. A fenti módszerrel végzett ki újra szájjal, ez másodjára is ugyanolyan kellemes volt.

    Tisztítás, egy korty víz, öltözés, távozás.
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem egy kis üveg/tükör tálcára tettem a telefonban megbeszélt, régi átlag mértékű csokrot. Ma már ez azt tekintve mennyi minden alap nála kedvezőnek minősül.
  • Összkép:

    Elég jó randit sikerült összehozni, elégedetten, 2 jól ismert és jól abszolvált, illetve egy új élménnyel a tarsolyban távoztam.
Happy Massage