• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bettivel még a múlt héten vettem fel a kapcsolatot először a másik nagyobb oldalon privát üzenetben, aztán másnap telefonon is sikerült beszélni, hogy pontosítsunk egy találkát. Kedves volt, könnyedén tudtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, így pünkösd hétfőn délután 4-re várt a kuckójához.
  • Megközelítés:

    A címet már előre mondta a telefonba, ezért könnyen megtalálható volt. Jómagam tömegközlekedéssel érkeztem az ALLÉ környékére, elég sok járat közlekedik arra, csak pár perc séta a célig. Autóval lehet esetleg gond a megállással, de lehet az ünnepnap miatt nem volt szabad hely. A bejutás problémamentes és igen diszkrét, nem kell kóvályogni az épületben, sem alaprajzot tanulmányozni.
  • Helyszín:

    Egy szinttel lejjebb található a lakás mint a bejárat, de nem pince vagy szuterén, a rendes ablakokon a nap is besütött a függöny résein ha éppen kedve tartotta. A berendezés visszafogottabb, de minden szükséges tárgy megtalálható volt, asztal és székek a kabátnak és ruháknak, valamint egy L-alakú kanapészett ahol maga az akció is bonyolódott.
    Fürdőre nem lehet panasz; tiszta törülköző, szájvíz kis műanyag pohárral és 6-8 fajta tusfürdő várt a használatra. A meleg víz egy kicsit lassan jut el a zuhanyhoz, de utána egyenletesen tartja a hőmérsékletét.
  • Lány külseje:

    Úgy nézett ki mint a képeken, 50-es éveiben járó szőke hajú gilf, nőiesen telt alkattal. Az arca is illett a többi porcikájához, kellemes összképet alkotott. Van rajta mit fogni, de semmi kirívó felesleg, szerintem arányos. A mellek tenyérbeillők, a popsiját kifejezetten feszesnek találtam, kutyusban remek látvány kínálva, ez a testrésze kiemelkedően tetszett.
  • Action:

    Betti egy tüzes nő, abszolút kezdeményező, az ajtóban egyből csókkal fogadott, elkapott a örvénylése és ahogy magához húzott nem is akartam kiszabadulni belőle. Már akkor tudtam, hogy nem fogok unatkozni az egy órás találkánk alatt. Végig éreztette, hogy most én vagyok az az ember, akivel együtt akar lenni és minden lehetséges módon segíteni a kielégülésemet.
    Szinte szomorú lett mikor tusolni akartam menni, de persze azért túlestem rajta, majd visszatértemkor egyből a lovak közé csaptunk. Pettinggel nyitottunk, csókok, érintések és simogatások következtek, lassan minden ruhadarab lekerült testéről. Felbátorodva mellbimbóját izgattam, majd kezemmel letévedtem a szőrös puncijához. Ujjaimmal izgattam csiklóját, be-be tévedve hasadékába, ami már nedvesen hívogatott a további játékra. Itt kissé elidőztem, Betti pedig a férfiasságomat vette kezelésbe. Kaptam egy bő nyálas kezezés nélküli mélytorkos franciát, közben kitért a környezetre is. Egy kis logisztikával 69-be kerültünk, kölcsönösen izgatva egymást, majd újból csak ő mutatta meg tudományát kéjrúdamon. Ekkor elérkezettnek láttam az időt a védőfólia felhelyezésének, amit alkalmi szeretőm készségesen meg is tett. Kutyusban folytattuk tovább az előírt testgyakorlatot, majd egy kis bénázást produkáltam a pozitúra váltással, aminek köszönhetően kissé lelankadtam. De semmi vész, szinte azonnal a szájában találtam magam, immár gumi nélkül, és hathatós tevékenységének köszönhetően szájába élveztem, ahol el is tűnt örökre. Kellemes levezető beszélgetés következett, ami csak azért szakadt félbe, mert már így is jócskán túlléptem az időkeretet, TP-nek nyoma sem volt részéről. Egy gyors fürdés, pár csók és boldogan indulhattam haza.
  • Elszámolás:

    Budai átlag alatt, ár-érték arányban abszolút megérte. Amit a telefonban elmondott, az mind elérhető lehetőség volt, benne az alapban. Extráról nincs tudomásom.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, kellemes emlék volt a Bettivel való találkozás. Aki egy lendületes, szenvedélyes együttlétet szeretne egy gilffel, annak kifejezetten ajánlott.
Happy Massage