• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés. Ő veszi fel ,nagyon kedves lány benyomását kelti már a telefonban is. Időpont megbeszélése ,gyors útbaigazítás és érzékeny búcsú.
  • Megközelítés:

    13.-kerület ,de nem a belvárosi részén van a cím. Tömeg és egyéni közlekedéssel is kiváló helyen található a tetthely. Parkolás fizetős de a visszatérők és szemfülesek megoldják a lakópark melletti drogéria parkolójában a jármű letételt.
  • Helyszín:

    Tetszetős , láthatóan kulturált lakóparkban van a lakás. Beengedés után lift használata nélkül is hamar célba érünk ami nekem pozitív ,mert volt már lifttel kellemetlen beragadós élményem! A lakás érzékien lesötétített hangulatos. Az előszobai "ismerkedés" után a kis konyhával egybeépített nappaliba vezet az út. Hatalmas ágy vár a szerencsésekre akikre mindenféle földi jó vár Jázmin jóvoltából.
  • Lány külseje:

    A képei magukért beszélnek már ami csodálatos testét illeti. Az arca sem lesz senki számára csalódás ,hozzáteszem nem kiskirálylány benyomását kelti a hölgy hanem inkább olyan dögös bombázóét amilyet szerintem mindenki szeretne egyszer vagy többször kipróbálni. Aki után mindenki megfordul az utcán és gondolatban már mindenkinek meg is volt párszor.
  • Action:

    Sokféle lehetőségből lehet Jázminnál választani, ami nagyon jó mert van amikor csak 15 percre tudok felmenni és van ,hogy egy óra is kevés vele. Több alkalommal választottam az SOS megoldását mert munkám során ara jártam és ezt a ziccert nem tudom kihagyni! Minden alkalommal szexi ruhában fogad ami szinte szétrobban hatalmas és kemény de annál érzékibb mellein. Ritkán látható csodás példányok már ezért érdemes meglátogatni. Gyors felfrissülés a zuhanyban ,tusfürdő törölköző teljesen rendben. A szobába visszaérve valami itallal is kínál de akkor már csak a mellekre és isteni fenekére lehet koncentrálni. Markolom nyalom ,harapom ,szívom, minden részét akarom. Ez a lelkesedés Neki is imponál mire szinte letépi a törölközőt rólam és a felnőtt filmekben látható jó értelemben vett "brutális"franciát kapom tőle. Egy darabig hagyom majd kóstolót kérek belőle amit nagyon készségesen enged. Teljes átéléssel veszi a kényeztetésem időnként hangot is ad tetszésének amivel csak még jobban felhúz. Teljesen csúcsra juttatom minden alkalommal addig nem engedem a kezeim közül combjait és kemény formás fenekét. Ezek után leírhatatlan hálát kapok Jázmintól viszonzásul amit nem lehet sokáig bírni! Technikája isteni már tökéletesre van csiszolva ,az egyik legjobb amivel valaha dolgom volt. Puncija nagyon szép ,ápolt illata isteni és az íze is fantasztikus! Ezek a legfontosabb dolgok amiben jelesre vizsgázott nálam! Jó kényeztetni ,nagyon nehéz nem a rabjává válni mert tényleg kifogástalan cicababa minden tekintetben.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás minden tekintetben. Szerintem teljesen pesti átlag ebben a kategóriában. Ajándék átadása csakis utólag. Olyannyira barátnő érzést nyújt ,hogy néha mindketten majdnem elfelejtkeztünk róla! Bőven az egyik legjobb ajándék/érték arány!!!
  • Összkép:

    Minden tekintetben a legjobb választás ha egy igazi bomba nővel szeretnénk lenni. Véleményem szerint csalódás kizárt. Biztosan vendége leszek még néhány alkalommal. Kedvessége közvetlensége olyan együttlétre ad lehetőséget mintha ténylegesen randevún lennénk,és ez nagyon ritka! Köszönöm Jázmin!!!
Happy Massage