• Noya

  • Beküldte:
  • Noya reagálása

    Kedves beszámoló író! Röviden, tömören reagálnék az írásodra, csupán azért teszem ezt meg, hogy a kedves jelenlegi és jővőbeli vendégeim(akik nem hozzád hasonlóak) tisztán lássák a helyzetet:
    -ha nem vagyok szimpatikus neked, inkább közölted volna az ajtóban már, nem kötelező maradni, pláne nem értem mit akarsz egy olyan nőtől aki nem tetszik neked, minek maradtál?
    -a te kérésed az volt, hogy egy egész órán keresztül mélytorkozzalak, amit már az elején közöltem, hogy nem fog menni, mert nem te vagy az első vendégem aznap, plusz eléggé megterhelő egy órán keresztül olyan durván ahogy te szeretted volna. De ha ugyan olyan udvariatlan lettem volna, mint amilyen te vagy mostmár az írásod alapján is, akkor valószínüleg elküldtelek volna, mert az intim higiéniára több időt is fordíthattál volna a fürdőszobában. Talán nem lett volna annyi "kezezés" és lehet megkapod azt amiért jöttél.... Eddig senki nem panaszkodott rá, mert aki csak szeretné megkapja tőlem nagyon is brutál módon, de az órás programom mást is tartalmaz, ha megfigyelted az adatlapomat, szinte minden benne van az alapban, és ha az előző beszámolóimat olvasod, azthiszem látod hogy senki nem szenvedett hiányt soha semmiben.
    -nagyon is megtalálom az összhangot a vendégeim 95%-ával, de a személyes találkozónk alkalmával sem voltál udvariasabb, mint ami az írásodból is tükröződik!

  • Egyeztetés:

    Eredetileg egy másik hölggyel lett volna találkozóm, aki elfelejtette, pedig reggel, pontosan 7:40-kor meg is erősítettem sms-ben, hogy megyek. Ilyen esetekre van talonban nálam 3 hölgy elérhetősége. Noya is a listán szerepelt. Nagyon hamar felvette. Érdeklődtem az árakról és a lehetőségekről, hatékony marketingesként sorolta, hogy mi minden van nála és az mind az alapban.
  • Megközelítés:

    A Marina-parton egy új építésű ház x-edik emeletén. Tömegközlekedéssel mentem, a Duna plázától, kellemes kis séta, azért télen nem lett volna kedvem gyalogolni az adott helyen.
  • Helyszín:

    Egy nagyon igényes, relatíve új építésű lakópark nem túl magas emeltén egy normálisan berendezett lakásban, a szoba kicsit szerény, de igényes. Van a falon egy óriás sárkányos legyező, az nagyon tetszik :)
  • Lány külseje:

    A hirdetésben szereplő képek közül szerintem a 6. kép adja legjobban vissza, hogy jelenleg hogy néz ki. A teste rendben, szép mellek, megfelelő fenék. Az arc megítélése erősen szubjektív, nekem nem igazán jött be. Nem arról van szó, hogy ronda, csak nekem nem tetszik, számomra az arca idősebbnek tűnik a feltüntetett kornál.
  • Action:

    Zuhanyzás után egyből ráfogtam volna a melleire, ha nem megy ki a szobából. Nemsokára visszajött, akkor egyesével bekaptam őket. Szép, jó fogású, számomra már megfelelő méretűek. Ezután ő az ágy szélére telepedett és pedig elé álltam, egyből elkezdte szopni a farkamat. Közben elég sokat kezezik, értem ez alatt, hogy egyáltalán nem használja a száját, csak veri a farkamat. Finoman jeleztem neki, hogy ez annyira nem, azért ez később is visszaköszönt. Egy idő után elfeküdtem az ágyon és a falra szerelt tükörben néztem ahogy kényezteti a kobrettit. Egy idő után 69-be akart fordulni, de jeleztem neki, hogy ez így nem jó, mert nem látom ahogy ténykedik a nemi szervemen.
    Néha egy kicsit próbáltam a fejét ráhúzni a farkamra, több kevesebb sikerrel meg is valósult. Egy idő után jelezte, hogy ez csak egy ideig fog így menni ,mert én vagyok ma a 3. vendége és a sok mélytorkozástól fájni fog neki az adott szerve. Úgy fogalmazott, hogy nála szinte minden van, de mindenből egy kicsit, mert a ez így szokás, nem szóltak-e nekem más hölgyek. Hát nem.
    Emiatt rövid időn belül gumit kértem és hátulról tettem magamévá, csak a pinájában voltam. Először ő négykézláb az ágy szélén én pedig az ágy mellett állva, majd egy idő után elfektettem a hasára én pedig felette guggolva toltam neki. Kértem, hogy egy kicsit emelje meg a felsőtestét, így a mellei alá tudtam tenni a kezeimet, azokat markolászva mentem bele a gumiba. Leoperálta rólam a feltöltött műanyagot. Kicsit kifújtam magam. Kérdezte, hogy zuhanyoznék-e, jeleztem, hogy nem élnék a lehetőséggel. Ezután beszélgettem vele. Nekem úgy tűnt szívesen beszél róla, nem akartam húzni az idejét, ezért egy idő után elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, amit átvétel után azonnal ki is vitt a szobából, majd 2 perc múlva tért vissza.
  • Összkép:

    Gyakorlatilag egy sikertelen találkozó miatti gyors lehetőségnek jó volt, egy standard, gyors együttlét. Szerintem nem voltam szimpatikus a hölgynek (vagy csak alapból ilyen), távolságtartónak, hidegnek éreztem, valószínűleg ez belőlem is kiváltott némi ellenállást. Emiatt is én többet nem élnék a lehetőséggel. Bár a hölgy elmondása szerint annyi visszajáró és új vendége van, hogy szerintem az ő részéről ennek nincs jelentősége.
    Aki barátnős érzést szeretne az nagyon rossz helyen keres, valamint nekem a pornós érzés sem jelent meg, talán a legjobb kifejezés, a futószalagszerű. Nem célom, hogy eme írással megbántsak bárkit is, én így éltem meg. A hölgy nagyon udvarias és igényes, csak közünk nincs egymáshoz.
Happy Massage