• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Kedves Kevin! Az érzékenységed felfokozásához vetkőztem meztelenre mert számtalan különféle játék volt a nyelved hegyén. Csorgott is a tölcsér oldalán rendesen. Köszönöm a játékosságodnak ezt az érzést!! Nagyon előre szaladtam. Ne hari, de rabul ejtettél. El is kezdem újból a mondatot: Masszázsolajjal kenegettem be a formás vállad, hátad.Majd következet a combod és a feneked az ágyon amelyre előzőleg tiszta ágyneműt húztam. A fényeket lekapcsoltam, csak a gyertya láng fénye tükröződött vissza a bőrödről ha épp alkalmas pózt választottam.
    Ismételném veled ezeket a gyakorlatokat...köszönöm a beszit, az értékelést! Én mindig visszavárlak mert melletted igazán szexi nőnek éreztem magam. ;)

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, korrekt módon tájékoztatott a lehetőségekről. Elsőre sikerült elérnem.
  • Megközelítés:

    Most tömegközlekedést használtam,amellyel könnyű elérni. Nekem úgy tűnt, hogy a parkolás is könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    A lakás egy kellemes könnyen megközelithető lakótelepi lakás. Csendes bájos kis hely. A fürdőszoba rendezett volt. Összességében a házigazda igényességéről árulkodik.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem egy aranyos, nagyon bájos és nem utolsósorban izgatóan szexi nő állt velem szemben. Nem tudnám kiemelni hogy mi tetszett rajta a legjobban. Bájos,mosolygós arc,formás mellek, izgalmasan kerek fenék,szép punci.
  • Action:

    Nagyon kedves, az elején pár percet beszélgettünk , hogy később oldottabb legyen a légkör, egy órát voltam vele. Tusolás után leheveredtem a franciaágyra ő pedig lágyan elkezdett masszírozni és simogatni engem, ekkor még csak hason feküdtem. Majd közben elkezdte magáról leszedegetni a ruhadarabokat én pedig megfordultam és elkezdtem csókolgatni mindenhol és kaptam tőle közben egy nagyon fincsi franciát amit szerettem volna neki viszonozni ezért kértem, hogy feküdjön a hátára én pedig becsusszantam a gyönyörű combjai közé. Meglepődtem, mert hamar elment. Aztán gumit húzott rám és finoman belém ült. Egy nagyon izgalmas lovaglásban volt részem. Váltogattuk a pózokat. Lovaglás után misszionárius, majd hátulról támadtam meg. Finom szűk punci,és közben gyönyörködhetek a formás fenekében. De mivel nagyon ideges voltam és nem sikeült elsülnöm ezért egykis szünetet tartottunk amit beszélgetéssel töltöttünk. Aztán újra nekirugaszkodtunk. Angi újra a szájával és a melleivel izgatott ami nagyon jól esett. Végül kemény kézimunka árán egy nagyon jót élveztem a formás melleire. Levezetésként még kaptam még egy masszázst és kellemesen elbeszélgettünk. És mivel addigra lejárt az időm egy gyors zuhany után még váltottunk pár szót, és távoztam. Az, hogy egy kicsit félresikerült a dolog a legkevésbé se az ő hibája volt. Ettől függetlenül jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Ahogy szokás,az elején rendeztük, hogy később ne kelljen ezzel foglalkozni. Korrekt volt.
  • Összkép:

    Túlságosan feszült voltam és ezt sajnos ő is észrevette. Ennek ellenére mindenben igyekezett maximálisan a kedvemre tenni ami sikeült is neki.Egy kedves,gyönyörű,cserfes,és nagyon aranyos nőt ismertem meg a személyében.
Happy Massage