• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, mivel Pesten akadt dolgom, hirtelen ötlettől vezérelve döntöttem úgy, hogy ismét meglátogatom. Egyből felvette. Nem egész egy óra múlva már ott is voltam Nála
  • Megközelítés:

    Kocsival. Kb 1 hónapja 2 házzal arébb rendel, de ugyan úgy könnyű megtalálni. Parkolni ingyen leeht szinte a ház előtt-
  • Helyszín:

    Szép új lakás, minden igényt kielégít. Fürdőszobában kád. Egy kis közös pancsoláshoz kiváló lehet. Szobában francia ágy, hangulat fény, romantikázáshoz termett.
  • Lány külseje:

    Mivel többedszer voltam és ő az én Istennőm, meglepetések nem értek. Szép mint mindig énnekem...
  • Action:

    Action volt :) Hirtelen elhatározásból született ez az újabb találkozás mert éppen Pesten jártam és akadt egy kis szabadidőm. Régi ismerősként üdvözöltük egymást, csókkal. Zuhi után egy kellemes francia felvezetést kaptam, specialitását is beleértve. Nem akarom korábbi beszámolóimat ismételni (akit érdekel olvassa el), ezért csak az újdonságokat írom le. 69-ben engedte, hogy ujjaim finoman elkalandozzanak. Durvaság tiltott, pl kétujjas intenzív vagina stimulálás (mondta, hogy egy ilyen vendéget el is küldött, ha valaki lerakja a rózsaszálakat, az még nem jelenti azt, hogy bármit lehet). Én viszont finom és kedves voltam, figyeltem rá, hogy fájdalmat ne okozzak, így mindkét kis bejáratba egy-egy ujj bekerült első ujjperecig, miközben nyelvvel csiklóját kényeztettem. Miközben tükörből az ő ténykedését figyeltem, az orrom előtt pedig a sajátomat, olyan intenzív vízuális és gondolati élmény volt, hogy így 69-ben a szájába mentem el elsőre. Kaptam papírt a tisztálkodáshoz (itt mondjuk jól esett volna, ha ő törölget le) majd egymás mellé heveredtünk az ágyon. Masszázst javasolt, így hasra feküdtem. Hátamat masszírozta, ami inkább csak simogatás, de jól esett, kvázi szeretet masszázs :) Kérésemre egyre lejjebb haladt és fenekemt is megmasszírozta. Majd mivel amúgy is krémes volt a keze, egy prosztata masszázsba csapott át a történet. Miközben ujja még benn volt, átfordultam hátra hogy franciázni is tudjon. Így újra keménnyé varázsolt, illetve inkább félkeménnyé, mert a koromnál fogva egyre kevésbé vagyok képes hirtelen második menetre. Minden esetre gumit húztunk és hátulról kutyusban hatoltam belé. Mivel keménységgel még mindig gondom volt, egy kis mentális plusz kellett volna, ezért fenekét kezdtem simogatni és egy ujjpereccel finoman belé hatoltam. Nem tiltakozott, sőt mint utólag elmondta, élvezte inkább a dolgot. Az újszerű élmény meg nekem is meghozta a várt keménységet és végre rendesen meg tudtam rakni hátulról. Így ért a második beteljesedés. A végén egy közös zuhi során lemosta a hátam, öltözés, pénztár, búcsú csók majd tipli.
  • Elszámolás:

    Utólag, pesti átlag, szerintem nagyon megéri az átlagon felüli élményt.
  • Összkép:

    Mit mondjak? Istennőnél magasabbat nem lehet adni és azt már megkapta :) Biztosan megyek még. Nem vagyok irigy, menjen nyugodtan más is. Annak ajánlom, aki nem durvaságra vágyik, hanem finom perverziókba hajló gyengéd erotikára.
Happy Massage