• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment. Épp egy másik lány "felültetett a randival" húsz perccel randi előtt. Ezért felhívtam Nikit, mert az idő rá volt szánva és őt többször is kinéztem "magamnak". Szerencsém volt Niki szerint, mert épp lemondta nála valaki, így kb. háromnegyed óra múlva nála lehettem. Telefonban, kedves, vidám és közvetlen.
  • Megközelítés:

    Mivel épp a XI kerületbe tartottam, így nem volt nehéz, parkolás sem okozott gondot, csak kicsit kellett tekeregni a háztömbök között. A ház mellett lehet parkolni, ingyenes is.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emelet. Lakás notmál tiszta, semmi extra de a célnak tökéletes. Fürdő tiszta, van minden ami kell. A szoba otthonos, kényelmes ágy, hangulatos környezet.
  • Lány külseje:

    Niki a képeknek megfelelő fiatal hölgy. Nekem a képek alapján egy kicsit kevésbé tűnt teltnek, de aki a telt lányokat szereti, az jóhelyen jár. Niki egyébként egy nagyon kedves és intelligens lány, közvetlen volt a stílusa, úgy éreztem bejövök neki.
  • Action:

    Az action beszélgetéssel kezdődött, hogy oldódjon a hangulat, Niki közvetlen volt és kaptam egy törülközőt, aztán irány a fürdő.
    A szobában várt Niki, fekete, testhez simuló ruciban, az ágyra feküdtem és folytattuk a beszélgetést.
    Ezután egy kis csókcsata aztán Niki elkezdett franciaórát adni nekem. Olyan furulyás szólam keveredett belőle, hogy azt gondoltam itt be is fejeződik a randi, de erőt vettem magamon és én is viszonoztam a franciát. Itt úgy éreztem kb. döntetlenre állunk az élvezetek terén és fokán, úgyhogy gumit kértem és szemből léptem a gyönyör kapujába.
    Jó szoros kis kelyhe van a hölgynek és mindketten közel voltunk a véghez, így elengedtem magam és emlékeim szerint Ő is.
    Azután beszélgetés és kis tisztálkodás és jöhetett a második menet, itt hagytam a hölgyet kibontakozni, így miután ismét túl voltunk egy furulya szólamon, Niki meg lovagolt, több pózban és egy borzongós orgazms után mehettem is ismét a fürdőbe.
    Ezután öltözés, rendeztük a köszönetet és távozás részemről
  • Elszámolás:

    Korrekt ahogy a telefonban mondja, szerintem a pesti fölső átlag, tehát picit sok de viszonyítva, hogy szinte azonnal fogadott, így rendben volt.
  • Összkép:

    Kedves, jó fej csaj, ért a szexhez és a férfiakhoz, így aki a telt hölgyeket kedveli, nem fog csalódni.
Happy Massage