• Vivien11

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, rögtön fel is vette. Először fixáltuk az időpontot másnapra, majd biztonság kedvéért mindenről részletesen és nagyon kedvesen, aranyosan tájékoztatott. Ebben a pillanatban már beleszerettem.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelithető, tömegközlekedéssel és autóval is. Én autóval mentem, parkolás nem egyszerű, de szerencsém volt, mert közel a helyszínhez elsőre találtam helyet a gépjárműnek.
  • Helyszín:

    Új építésű, lakópark jellegű épületben. Mint kiderült számomra, néhány éve már jártam ebben a házban.
    Viszonylag új épület, a lakás is rendben, szépen berendezve, rend tisztaság stb. A fürdő tusolóval felszerelt két fő is viszonylag kényelmesen elfér benne - mármint a tusolóban. A különböző tusfürdők hegyekben állnak, legalább 20-30 féle - de lehet, hogy több. A masszázspados szobácska viszonylag szűkös, de ha ilyen társaságom akad, mint Vivien ez talán inkább előny.
  • Lány külseje:

    Túlzás nélkül állíthatom, hogy a képeknél a kis hölgy sokkal szebb. Gyönyörű arcocskája van neki, pici formás cicik, gömbölyű gyönyörű popsi... Az ajtóban - azt hiszem - tanga + melltartó volt rajta, de hogy milyen azt meg nem mondom, mert az elém táruló látványból nem ezekre a részekre fókuszáltam. Ha egyszóval akarnám jellemezni, akkor - tündéri!
  • Erotikus masszázs:

    Ez ugyan időrendben később következett... szóval a masszázspadon folyt. Előre nem beszéltünk meg semmit a masszázzsal kapcsolatosan, de nem is szokásom különösebben. Hagyom, hogy történjenek az események... ha nagyon fáj, akkor kiabálok. Az általam megszokottól kicsit erősebben, vagyis talán intenzívebben masszírozott. A lábaimmal kezdte, majd haladt felfelé, derék hát vállak, majd karjaim és kezeim következtek. Masszázs végén egy közös tusolás, öltözés, majd jobbra el...
  • Levezetés:

    Érkezés és pancsolás után ezzel (kényeztetés) kezdődött a találka. A fürdőből érkezvén már nem kellett bajlódni a ruházattal, mert Éva kosztümbe öltözve állt az ajtóban, rajtam meg csak egy törölköző volt.
    Megkért, hogy alaposan olajozzam be gyönyörű testét, (alighanem nagyon száraz lehet a bőre) igyhát nem sajnálva az olajat bizonyos testrészeit kellő alapossággal kenegettem, különös tekintettel az elől és hátul domborodó részekre. Ezzel a munkával elkészülve leheveredtem a masszázspadra, ahol én lettem kellőképpen beolajozva, különösen figyelemmel bizonyos kiálló testrészre. Egy idő után kértem, hogy én vehessem kézbe a dolgok menetét és helyet cseréltünk. Oldalt elhelyezkedve kenegettem, simogattam majd kis idő múlva nyelvtudásomat megcsillogtatva szereztem kellemes perceket csinos masszőzömnek. Ezek után én következtem az élvezetek befogadásában.Némi kézimunka és orális kényeztetés eredményeképpen megtörtént a stresszoldás. Símogató utómunkálatok, majd törölgetés következett. Kis pihenés után erős italokat (víz) fogyasztottam kínálására.
  • Elszámolás:

    Előzetesen megbeszéltek szerint leraktam a megfelelő számú virágokat egy alkalmas helyre. Több szó erről nem esett. Tapasztalatom szerint átlagos lehet - a virágok száma...
  • Összkép:

    Nagyon fiatal - hozzám képest - de ez adatlapjáról is kiderül. Tényleg tündéri kis hölgy. Teljesen nem tudtunk egymásra hangolódni, de furcsa is lett volna ez első alkalommal. Kezdeményező, tudja, hogy mit csinál, de kellőképpen rugalmas is a program alakításában. Mindenképpen ajánlott.
Happy Massage