• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikeresen megbeszéltünk mindent. Jessyca nagyon kedves volt, mielőtt letettem, még megkérdeztem, hogy Manna ráér-e, mert akkor egy 3-as felállást választanék. Nem volt akadálya.
  • Megközelítés:

    A hely teljesen korrekt, új építésű lakópark rendelője a HOMASITA bolt környékén a XI. kerületben. Könnyű megközelíteni mindennel, pakolás sima ügy.
  • Helyszín:

    Már másnál voltam itt, teljesen megfelelő a lakás. A fürdő korrekt, sajnos csak egy kicsit nedves törülközőt kaptam, mert nem száradt meg rendesen, de nem volt probléma.
  • Lány külseje:

    Jessyca egy bombázó, kedves arc, csinos test, bombázó punci, kicsit megereszkedett, de tökéletes cici (százszor inkább, mint a szilikon) ami csodásan reagál, szép mellbimbókkal. Manna feszes, formás testtel, pici cicikkel rendelkezik, kedves hölgy, csinos.
  • Action:

    Fürdés előtt egy gyors ellentételezés kihelyezése az asztalra, majd mire visszajöttem, már meztelenül vártak a lányok az ágyon. Kérdeztem, hogy sokszor szoktak-e párosban fogadni vendégeket, mire nevetgéltek, hogy én vagyok az első nekik, mármint közösen, mert mással már mindketten voltak így. Na mondom akkor uccu neki, vágjunk a közepébe. Kicsit felváltva kényeztettek, én mindig a másik hölggyel csókolóztam-simogattam, vettem kezelésbe a ciciket. Jessyca nagy szekértője a franciának, de Manna is felveszi a versenyt. Kértem Tőlük egy helycserét és két széttárt lábú gyönyörűséggel találtam magam szembe, hiszen mégiscsak egy punci fan vagyok, itt érkeztem a Kánaánba. Elkezdtem Jessycát nyalni, közben Manna punciját kézzel izgattam, aztán csere, és ezt váltogattam, punciról puncira jártam, mint egy méh ahogy gyűjti be a nektárt. Igazán csodás volt. Egy idő után Jessyca puncijánál horgonyoztam le és nyaltam, mintha az életem függne rajta. Csodásan finom kelyhe van, isteniek a nagyajkai, a csiklója szépen duzzad, az íze fenomenális, Manna pedig remekül reagált a simogatásomra, ujjaimmal a a hüvelye falát masszíroztam, közben egy ujjam mindig a csiklóján. Sikerült többször is nagyon felhúznom. Sajnos Jessycánál nem volt sikerem, pedig közel jártam sokszor. Manna kétszer is eltűnt közben, egyszer egy telefoncsörgés után lépett ki az intim csoportosulásunkból, majd kicsit később csöngettek és kb. 10 percre eltűnt újra. Azért az nem volt tökéletes...
    Jessyca kedvesen megkérdezte, hogy húzunk-e gumit, mire Manna azonnal megtoldotta, hogy csak 7 percünk van, úgyhogy a kezembe nyomott egy kibontott óvszert, amit felhelyeztem magamnak... Hááát nem ez az amit ilyenkor az ember megszokott.
    Aztán kértem hogy Jessyca üljön az arcomra, és tovább nyaltam a csodás punciját simogattam a mellét, miközben Manna beleült a farkamba és vágtába kezdett. Hamarosan meg is lett az eredménye és egy kellemeset élveztem. Utána kaptam még egy papírtörlőt Mannától, hogy fegyverkezzek le...
  • Elszámolás:

    Az elején történt. Pesti szokásos.
  • Összkép:

    Kicsit sem volt meg a barátnő feeling a fent említett ...-tal zárt történések miatt, nem tudom hogy Jessyca magában mennyire adja meg az embernek ezt a kellemes érzést, azért az emberfia azt érzi, hogy körbeveszi a figyelem. Jól éreztem magam, de maradt bennem egy kis hiányérzet.
Happy Massage