• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette, megbeszéltünk mindent könnyen, jól tájékoztat, kedves és nem nehéz vele időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS könnyen odatalál 13 kerület Béke tér . A ház előtt lehet parkolni ami fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, a környéken van egy szép park is. Az egész lakás patika. Szerintem erre nagyon ügyel. A fürdőben zuhanykabin van, pár fajta tusfürdő választékkal. A szobában volt egy nagy ágy több díszpárnával, amin kényelmesen elfértünk. Kis asztal két fotellel, ahová a ruhákat le lehet tenni.
  • Lány külseje:

    Elképesztő sokkal jobb mint a képeken! Én egyedülállóként teljesen elvarázsolódtam és szinte már a látvány elég volt hogy siessek a zuhanyzással mert ilyen igényes lányt már nagyon rég láttam. Mind a test mind ápoltság maximális! A kezei gyönyörűek, a lábai dettó pedig én nem vagyok fétises de nem tudtam betelni a látvánnyal! A cicik szinte természetesnek hatnak és nagyon arányosak! A popsi hát az kemény kerek és nos tökéletes!
  • Action:

    Megérkezésem után a szobába invitált, ahol röviden elmondta még egyszer a programot. Egyből itallal kínált, amit el is fogadtam. Kaptam egy törölközőt és gyors zuhanyt vettem. Visszaérkezésem után az ágyon várt, majd kis ölelgetések, csókok után már a szájában is voltam. Kaptam egy brutális franciát, először térdeltem az ágyon, majd mikor elfáradtam hátradőltem és úgy folytatta. Eszméletlen jól csinálta, próbáltam koncentrálni, hogy ne menjek el fél perc alatt. Sikerült is egész jól tartanom magamat, majd kértem hogy üljön rám.Elkezdett lovagolni, először ő diktálta a tempót, hol lassabban hol gyorsabban, majd utána én következtem. Nem bírtam sokáig, szóltam hogy el fogok menni. Kis pihi következett, amiben kaptam egy elég erős masszázst, ami nagyon jól esett. Közben beszélgettünk mindenféléről. Munkáról, iskoláról, nyaralásról. Nagyon értelmes jó beszélgetőpartner volt. A masszázs után következett a 2. menet. Itt már durvább volt a franciája, mint az első körben. Élmény volt nézni. Majd gumit kértem és hátulról támadtam. Az ágy mellé álltam, ő meg gyönyörűen bepucsított. Itt azért jobban bírtam és adtam is neki rendesen, élvezte is. Ez egy jó darabig ment és mikor éreztem hogy közeledik a vég, szóltam ,hogy a szájába szeretnék elmenni. Nem volt ellenvetése, már rá is cuppant a farkamra és erőteljesen szopni kezdte, aminek meg is lett az eredménye, mert az utódok a szájában landoltak. Hagyott lenyugodni, majd kiment a fürdőbe. Ezután gyors zuhanyt vettem pár perc beszélgetés és mentem is, mert neki is dolga volt.
  • Elszámolás:

    Kérdésre elmondtam, hogy ráér utólag, így tettem, minden a megállapodás szerint.
  • Összkép:

    Hát én nagyon jól éreztem magam, teljesen leszívott a franciájával.
    Kedves és közvetlen. Az elején keveset beszéltünk, de ahogy oldódott a hangulat már ezzel sem volt gond.Tökéletes volt minden téren. Még tuti visszamegyek .
Happy Massage