• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Köszönöm szépen.Gyorsan megírtad a kis beszimet..Örülök hogy jól érezted magadat.Kicsit csendes embert ismertem meg benned.De ez lehet hogy megváltozik ha már többet talizunk..puszi.Amanda.

  • Egyeztetés:

    Láttam kiírta az oldalra, hogy most hívhatod, hát felhívtam. Egyből felvette 20 perc múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Ahogy már megírták, a térkép pontosan mutatja a helyet. Közelben dolgozom, öt perc séta volt. Kocsival necces parkolni, de a közelben van több parkoló udvar is.
  • Helyszín:

    Ahogy már megírták, régi ház, de a lakás pöpec. A képek is ott készültek. A fürdő több, mint rendben van. A szobában nagy kanapé, kicsit félhomály volt, én szeretem látni a hölgyet, így lámpát kértem.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, róla készültek. Csodálatos alakja van, a tini lányok többsége csak álmodik ilyenről.
  • Action:

    Ahogy írták, kijön a házkapu elé és bekíséri a lakásba a vendéget, ami nem szokványos.
    Fél órára neveztem be szájba élvezéssel. Fürcsi után bugyiban várt az ágyon, amit azonnal leszedtem róla. Az ikrek üdvözlése után intenzív punci nyalásba kezdtem, ami szemmel láthatóan jólesett neki. Nincs illúzióm, hogy napi x vendég esetén el lehet juttatni a hölgyet a csúcsra, úgyhogy nem szoktam túlzásba vinni. Kértem térdeljen fel és jól kinyaltam a popóját is. Fincsi, jól táguló ánusza van és úgy tűnt szereti is, ha nyalják neki.
    Ezt követően hagytam érvényesülni, lelkes franciázásba kezdett mellém kuporodva. Kértem fogja vissza magát, mert hamar elmegyek. Kényeztette a golyókat is. Közben óvatosan becsúsztattam a mutató ujjamat a popójába, nem volt semmi ellenkezés.
    Később 69-ben folytattuk, ismét nyaltam punciját, közben ujjaztam popóját. Nem csoda, hogy minden igyekezett ellenére hamar elmentem. Nem engedte el, hagyta, hogy a szájában nyugodjak le. És most jött a meglepi: nem volt fürdőbe szaladás, szalvétába köpködés, lenyelte a gyerekeket kérés nélkül. (nem volt merszem az elején ezt kérni, de nekem csak így igazi a francia).
    Sajnos popószexet nem vállal, pedig anatómiailag tökéletesen megfelel rá, nagyon jól tágul neki.
    Kicsit még dumcsiztunk, aztán tipliztem vissza dolgozni.
  • Elszámolás:

    A telefonban megállapodott alapján az elején adtam oda csokrot. Az alapcsokor átlag alatti, az extra csokrot kicsit sokaltam a telefonban, de mint kiderült ez lenyeléses, így teljesen rendben volt.
  • Összkép:

    Közvetlen, barátnős feeling, simulékony természet, csodás alkat, jó érzéssel távoztam, azt kaptam amit szerettem volna. Még vissza fogok térni hozzá.
Happy Massage