• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drágám!
    Köszönöm a beszámolód! Annyira édes vagy, hogy féltesz :D
    A kommunikációs csatornán mindenképpen javítunk! :) Kérjél bármit, eddig sem mondtam nemet...;)
    Várlak a jövőhéten!(vagy akár még ezen:)

  • Egyeztetés:

    Üzenetben itt az oldalon. Ahogy mostanában szoktuk. Nem hívom, csak már a ház előtt. Eljött most a beszinek is az írása, az előző 1-2 alkalmat amúgy sem írtam már meg.
  • Megközelítés:

    Kocsival sok hely, parkolás 175/óra, nem igazán tétel egy ilyen randi mellett. Amúgy sem. Valakinek fontos.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emelete. Mint végre a sokadik alkalommal megtudtam, 3 szoba is van, de én még csak 2 szobában jártam. Egy is elég, ha Alice van benne. Hely nem sok van a ruháknak, de nekem ez sosem volt fontos. Elég az az egy szék.
  • Lány külseje:

    Képek ugyan nem gondolnám, hogy totál frissek, nem tudom, de maximálisan megfelelnek a valóságnak. Vékony, karcsú, szexi.
  • Action:

    Alice ahhoz képest, hogy pár hónapja még masszírozósként hirdetett, hihetetlen sokat fejlődött. Fél órán keresztül olyan franciát vág le, olyan mélyre tuszkolja amennyire csak lehet. Nem vagyok ugyan niga méret mondjuk :) Biztosan fárad közben, de nem mondja és nem mutatja.
    Zuhany után a csini kis feszülős, fekete mini szoknyájából puszilgattam ki a popsiját, bugyijából úgy szintén. Már zuhany előtt bekóstoltam volna, főleg, hogy indulás előtt zuhanyoztam, de így a tiszta helyzet, semmi nem múlik pár percen.
    Már-már szokásos nyitó jelenet, ül az ágy szélén, mélyre veszi amennyire csak lehet. Mindig valami vadabbat szeretnék, de végül nem csinálok semmi ilyesmit, féltem, nehogy baja essen, meg aztán így is úgy felhúz, hogy nehéz megállni. Ágyra feküdtem, franciát folytatta mindenféle pózban, tuszkolta a torkán ahogy lefért. Mennyei. Sokszor gondoltam rá, hogy felhúzom, kérek gumit, de akkor mindig kicsit másként csinálta, amit nem bírtam abbahagyatni vele. Volt 69-es is, ami jó, minden.
    Végül doggyban óvszeres szex, néhány szoktatós lökés után hasra döntöttem és úgy folytattam tovább a fokhagyma gerezd popsi felett. Van ez a különös póz, ahol különös helyzetben hatol be az ember. Alice élvezi. Én is :)
    Aztán mikor már elégnek láttam, az ágy mellé álltam, gumi le, francia folytat. Alice a földre térdelt, a golyókat majszolta, majd az arcára engedte.
    Törölgetés, ágyon pihegés. Második kör nem volt az órában. Sokat feküdtünk csendben, jól is esett.
  • Elszámolás:

    Utólag adtam, szuper óra, szuper érték, minden rendben, szó se róla. Ha valami nem okés, úgyis szól, nem futok el, legközelebb pótoljuk.
  • Összkép:

    Sokadik látogatásom és tervezem is még. Valahogy nem tudok ettől a hihetetlen franciától elszakadni. Amilyen kis pici törékeny lány, olyan tökélyre vitte ezt. Hasonló alkatú lányok csak hirdetik, majd az a válasz érkezik, hogy mit gondolunk, ilyen kis mérettel mi megy?! Hát... megy.
Happy Massage